soNIa_m 02.07.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jak na razie z czystym sumieniem moge polecic murarzy bardzo prosze o namiary na priv W razie czego mogę podać namiar na gościa który dostarczył mi słupki i jutro ma dostarczyć siatkę i cała resztę. Słupki w porządku. Stoją u mnie to sobie można obejrzeć. W dzienniku jest zdjęcie jak w nich wierciłem. Siatka ocynk 2,8 mm 1,5m po 8,4 zł za mb rowniez bardzo prosze o namiary na siatke i słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 03.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak na razie z czystym sumieniem moge polecic murarzy bardzo prosze o namiary na priv Wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 04.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Czy może ma ktoś do sprzedania toaletę na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 06.07.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wysłane dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 06.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 WitamCzy ktoś z waś ma przydomową oczyszczalnię, jeśli tak to napiszcie czy jesteście zadowoleni i namiary na firmy, które wykonywały oczyszczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 07.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Może ktoś się orientuje, jaki jest koszt wykonania m2 elewacji - przyklejenie styropianu + tynk, chodzi mi o koszt robocizny.A jeśli ktoś może polecić sprawdzonego wykonawcę, będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 07.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ja robiłem po 35pln/m ale u sąsiada jest ekipa po 28pln i całkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U nas wzięli 28zł/m2Ekipa sprawna, sensowna, terminowa. Nie trzeba było nad nimi stać.Ja jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teves 08.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Szukam rozsądnej ekipy do zrobienia "dachu odwróconego", moze ktos ma jakies doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 08.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam, Ja jestem umowiony na 30zl za m2, sprawdzona ekipa gdyz to ta sama ktora buduje mi dom.Moge ich polecicc jako murarzy. Rzucili mi cene za podbitke na 25zl/m czy duzo? Aha i moge polecic jeszcze mixokreta, chlopaki ladnie zrobili i zatarli na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzięki za odpowiedzi w sprawie tynków,a mogę poprosić o namiary na wasze ekipy? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 09.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czy miał ktoś jakieś doświadczenia z p. Henrykiem Ogorzałkiem? Gość zajmuje się robieniem tynków, dociepleń poddaszy i elewacjami. Mi akurat chodzi o elewację i poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 09.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Macie namiary na dobrego i taniego hydraulika ? Mam do zrobienia instalację c.o. wodę i sanitarkę. C.O. składać się będzie z pieca kondensacyjnego, kominka z płaszczem, solara z zasobnikiem, grzejników i podłogówki (plus oczywiście cały osprzęt). Do tego standardowa instalacja kanalizacyjna i wodociągowa w domku. Nie od parady byłaby znajomość na instalacji centralnego odkurzacza. Całość do domku o wielkości 178m2 + garaż i piwnica typu FIORD z drobnymi zmianami. Zależy mi, żeby robiła to i łączyła w całość jedna osoba, nie będzie wtedy komentarzy, że coś komuś nie pasuje bo poprzednik skopał sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bro 09.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zobacz sobie na 213 stronie moją wypowiedz z 10 czerwca. Tych jedynie mogę polecić. Kto ma jakąś przyczepkę do sprzedania ? Ważna by sprawna technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 12.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Macie namiary na dobrego i taniego hydraulika ? A uderzałeś już do p.Andrzeja, tel 504-540-471? Kilku osobom z tej grupy robił już instalacje i polecały go. U mnie właśnie będzie zaczynał instalacje po tynkach. Sensowny człowiek, robi sam więc i ceny ma zdrowe. Pluję sobie w brodę że nie robił u mnie poziomów kanalizacyjnych, bo innym zapłaciłem drożej i trochę mi spartolili robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 12.07.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Póki jeszcze mi nie przeszło, chciałem "polecić", oczywiście w sensie negatywnym, wynajem koparek w firmie Handrysz na Krężnickiej, którym zawiaduje teraz niejaki "młody" czyli syn przejmujący stery po ojcu. Umówiłem u nich koparkę na sobotę rano, wypożyczyłem 200kg zagęszczarkę z Ramirenta na sobotę, i grzecznie rano czekałem. Po godzinie od umówionego czasu zadzwoniłem to stwierdził, że operatora wysłał gdzieś indziej, ale jeszcze chciał kogoś wyciągnąć do tej roboty. Po 20-tu minutach sam musiałem zadzwonić żebym się dowiedzieć, że koparka nie przyjedzie. Na szczęście znalazłem namiar od elektryka na inną firmę i cudem po niecałej godzinie sprzęt dojechał (przypominam że była sobota...). Okazuje się, że blisko nie znaczy solidnie, a nawet i drożej. Jak widać zmiana pokoleniowa firmie nie wychodzi na dobre, nowy szef musi się jeszcze sporo nauczyć, przede wszystkim do czego służy telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madyn1 12.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Chętnie przyjmę ziemię z wykopu, a tak wogóle to po ile chodzi wywrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 12.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Macie namiary na dobrego i taniego hydraulika ? A uderzałeś już do p.Andrzeja, tel 504-540-471? Kilku osobom z tej grupy robił już instalacje i polecały go. U mnie właśnie będzie zaczynał instalacje po tynkach. Sensowny człowiek, robi sam więc i ceny ma zdrowe. Pluję sobie w brodę że nie robił u mnie poziomów kanalizacyjnych, bo innym zapłaciłem drożej i trochę mi spartolili robotę. Polecam Pana Andrzeja robil piony i bedzie robil dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 12.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Namiary na gościa od słupków i siatki : 604117638 Ja jestem bardzo zadowolony. Dowóz z Błgoraja, przy małych ilościach płatny. Słupki teraz chyba po 15 zł a siatka 2,8mm ocynk 8,4 zł za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Póki jeszcze mi nie przeszło, chciałem "polecić", oczywiście w sensie negatywnym, wynajem koparek w firmie Handrysz na Krężnickiej, którym zawiaduje teraz niejaki "młody" czyli syn przejmujący stery po ojcu. Umówiłem u nich koparkę na sobotę rano, wypożyczyłem 200kg zagęszczarkę z Ramirenta na sobotę, i grzecznie rano czekałem. Po godzinie od umówionego czasu zadzwoniłem to stwierdził, że operatora wysłał gdzieś indziej, ale jeszcze chciał kogoś wyciągnąć do tej roboty. Po 20-tu minutach sam musiałem zadzwonić żebym się dowiedzieć, że koparka nie przyjedzie. Na szczęście znalazłem namiar od elektryka na inną firmę i cudem po niecałej godzinie sprzęt dojechał (przypominam że była sobota...). Okazuje się, że blisko nie znaczy solidnie, a nawet i drożej. Jak widać zmiana pokoleniowa firmie nie wychodzi na dobre, nowy szef musi się jeszcze sporo nauczyć, przede wszystkim do czego służy telefon. Qrcze, a my tyle ziemi od nich kupiliśmy, ale to wtedy jak jeszcze"stary" rządził, choć młody wtedy brał już kasę Przestało mu zależeć czy co??? Porządna firma w końcu A może dostał jakieś duże zlecenie, ale nie ładnie jak nie zadzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts