dorciaz 07.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gdzie mogę znaleźć opis etapów budowy?Czyli co po kolei trzeba robić. Witamy Chociazby tutaj : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16256 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 07.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ponawiam pytanie o elewację, gdzie kupowaliście materiały i jakiej firmy tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 07.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witaj dorciaz! Mogłabyś mi podac namiary na twoją kierbud-może być na priv. Z tego co pamiętam to chyba ją polecałaś Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 07.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ponawiam pytanie o elewację, gdzie kupowaliście materiały i jakiej firmy tynki? Witaj Ja kupowałem w Inwestorze na Zemborzyckiej, zaproponowali najlepsze ceny. Styrpian Swisspor, reszta Caparol. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 07.09.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witam! kiedyś pytałam, ale może coś się zmieniło: jaką firmę polecacie w jakubowicach konińskich oferującą usługi internetowe; tpsa mi odmówiła, chociaż skrzynkę mam 100 m od domu................ ja polecam orange free pro - nadajnik jest w Krasieninie ode mnie jakies 10 km śmiga lepiej niz interent z Multimedia w Lublinie (miałek 256kb/s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 07.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witaj dorciaz! Mogłabyś mi podac namiary na twoją kierbud-może być na priv. Z tego co pamiętam to chyba ją polecałaś Pozdrawiam! poszło na priv pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 08.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 poszło na priv dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 08.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 mogę i ja nieśmiało poprosić o namiary na tego poleconego kierbuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 08.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Macie namiary na kogos kto moze smieci z budowy zabrac gruz,odpady po dachowce i smieci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelam78 08.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Macie namiary na kogos kto moze smieci z budowy zabrac gruz,odpady po dachowce i smieci? Pozdrawiam Na wiosnę wzięłam Pana z ogłoszenia w Anonsach. Pięknie posprzątał mi w jeden dzień całą działkę ze wszystkich śmieci, styropianu, gruzu itp. Mam nadzieję, że nr tel nadal aktualny: 697-474-943 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaArek 08.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Poszukuję namiaru na sprawdzonego wykonawce mebli kuchennych. Oczywiście nie za bardzo drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A mnie przydałyby się namiary na jakiegoś niedrogiego stolarza co robi drzwi, meble itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sfoti 09.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Poszukuje ekipy która mogla by mi wrzucić solary na dach? Mam podprowadzona instalacje na dach ale nie ma mi kto wrzucic i podalczyc samych solarow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katpro 09.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Poszukuję namiaru na sprawdzonego wykonawce mebli kuchennych. Oczywiście nie za bardzo drogiego Polecam godnego zaufania stolarza, robił u mnie meble. Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 09.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Macie namiary na kogos kto moze smieci z budowy zabrac gruz,odpady po dachowce i smieci? Pozdrawiam Na wiosnę wzięłam Pana z ogłoszenia w Anonsach. Pięknie posprzątał mi w jeden dzień całą działkę ze wszystkich śmieci, styropianu, gruzu itp. Mam nadzieję, że nr tel nadal aktualny: 697-474-943 Pozdrawiam Ja długo szukałem jakiejś firmy, która zabrałaby styropiany, folie itp. Wszyscy mówili, że nie mogą wywozić żadnych śmieci poza gruzem. Może to jedynie robić MPO i liczy sobie za to 590 zł - dają na 3 dni kontener 7 m3 i potem odbierają - sprzątanie i załdunek oczywiście we własnym zakresie. Zastanawiam się co to za człowiek z Anonsów i w jakim lesie wyrzuca te styropiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 09.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam pytanie czy ktoś z Was ubiegał się ze swojej gminy zwotu częsci kosztów budowy POŚ. Ciekawy jestem czy coś uda mi się wyrwać z mojej gminy.Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 09.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mogę i ja nieśmiało poprosić o namiary na tego poleconego kierbuda ? nieśmiało poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 09.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kat pro ja tez poprosze namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katpro 09.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 09.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czy mógłby ktoś polecić dobre i niedrogie okna w Lublinie lub okolicach? Oczywiście przeczytałam, co zostało napisane w tym wątku na lubelskim forum, ale nie wszystko jest już aktualne. Mam już kilka ofert na maila, ale nie wszystkie sklepy odpisują, a może nie wiem o tych najciekawszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts