BartekS 10.10.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Złomowisko jest chyba dalej na Krochmalnej 8 - jadąc od diamentowej po prawej stronie za torami. A ja mam inne pytania - czy ktoś wie coś na temat dopłat do solarów na terenie gminy Jastków ? I druga sprawa - ile płaciliście za gładź gipsową ? I ile to wam wyszło z materiałem ? Bo się staram policzyć +/- ile mi kasy pójdzie do końca roku na budowę i nie wiem, czy założona przeze mnie cena 30 zł/m2 z materiałem jest realna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 11.10.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Złomowisko jest chyba dalej na Krochmalnej 8 - jadąc od diamentowej po prawej stronie za torami. Tam to jest jakiś skup drutów, wystawione kontenery...jeśli mówisz o tym przy tych wielkich garażach i firmie kurierskiej. Mi bardziej chodzi o duży plac gdzie chodzą goście z palnikami i obcinają co dusza zapragnie. A przy wyjeździe z placu Pani rozlicza "zakupy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 11.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Handel złomem użytkowym znajduje sięe po tej samej stronie ulicy w stronę dworca.Jest tam też skład budowlany.Numeru nie pamięam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 11.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Handel złomem użytkowym znajduje sięe po tej samej stronie ulicy w stronę dworca.Jest tam też skład budowlany.Numeru nie pamięam. OK. Dzięki, przejadę się tam i przeszukam. Trochę groźnie wygląda to połączenie skład budowlany - sprzedaż złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 11.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja z kolejnym zapytaniem a mianowicie podzielcie sie wiedza gdzie w Lublinie najkozystniej kupic grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jeśli interesuje Cię coś z poza Lublina to moge polecić firmę na ul. Kolejowej w Niedrzwicy Dużej, niedawno robili nam wycene na c.o. i od razu na grzejniki aluminiowe Buderus. Porównywałam ceny w innych sklepach i nawet na allegro nie znalazłam poszczególnych grzejników taniej. A wiem, że dużo biorą buderusów więc mają duże rabaty u producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 11.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Szanowni Państwo.....poratujcie....szukam namiaru na wykonawce wewnetrznych schodeczków ........goni mnie czas, może macie jakies sprawdzone namiary ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 11.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jeśli interesuje Cię coś z poza Lublina to moge polecić firmę na ul. Kolejowej w Niedrzwicy Dużej, niedawno robili nam wycene na c.o. i od razu na grzejniki aluminiowe Buderus. Porównywałam ceny w innych sklepach i nawet na allegro nie znalazłam poszczególnych grzejników taniej. A wiem, że dużo biorą buderusów więc mają duże rabaty u producenta. Dardurdka napisz mi jak tam trafic jadac z Lublina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekJ. 12.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam wszystkich.Poszukuję ekipy od więźby i ułożenia dachówki (komplet). Jeżeli możecie kogoś polecic to z góry dziękuję.Dach czterospadowy trochę lukarn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 12.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 DarekJ. poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabm 13.10.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 wysłałam na priv Ja również bardzo mocno proszę o informacje o tej firmie, z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabm 13.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam wszystkich. Poszukuję ekipy od więźby i ułożenia dachówki (komplet). Jeżeli możecie kogoś polecic to z góry dziękuję. Dach czterospadowy trochę lukarn. Pozdrawiam Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 13.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Gdzie kupowaliście wełnę na poddasze? Mam do ocieplenie w ch...rę poddasza i szukam Rockwoola w dobrej cenie. A tak na marginesie, ile wykonawcy liczą sobie za m2 na gotowo pod malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 13.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rockwoola kupowałem w niezłej cenie w SYKE-BUD na Krochmalnej. Drugi kawałek ocieplałem jednak Isoverem i był o niebo lepszy. Nie wiem, czy Rockwool trafił mi się jakiś trefny czy coś, ale po Iso nie czułem praktycznie, że to wełna mineralna, po Rock 3 dni zmywałem z siebie resztki. Komfort pracy z wełną też był dużo lepszy - sztywniejsza, mniej się rwała itp itd. Niestety nie wypowiem się co do ceny, bo Iso nie ja kupowałem, ale Rock wychodził +/- 1 zł/cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 13.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej ho potrzebuję namiar na sensownego geodetę póki co do porady pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 13.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rockwoola kupowałem w niezłej cenie w SYKE-BUD na Krochmalnej. Drugi kawałek ocieplałem jednak Isoverem i był o niebo lepszy. Nie wiem, czy Rockwool trafił mi się jakiś trefny czy coś, ale po Iso nie czułem praktycznie, że to wełna mineralna, po Rock 3 dni zmywałem z siebie resztki. Komfort pracy z wełną też był dużo lepszy - sztywniejsza, mniej się rwała itp itd. Niestety nie wypowiem się co do ceny, bo Iso nie ja kupowałem, ale Rock wychodził +/- 1 zł/cm grubości. Ja z kolei kupowałem Isovera (Super-Mata) w niezłej cenie w Drewnostalu - to jest też na Krochmalnej, po sąsiedzku z Syke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukesz 13.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 w jakich gminach uzyskaliście dopłaty do solar ułożę panele podłogowe gipsy lekka wykańczeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 13.10.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rockwoola kupowałem w niezłej cenie w SYKE-BUD na Krochmalnej. Drugi kawałek ocieplałem jednak Isoverem i był o niebo lepszy. Nie wiem, czy Rockwool trafił mi się jakiś trefny czy coś, ale po Iso nie czułem praktycznie, że to wełna mineralna, po Rock 3 dni zmywałem z siebie resztki. Komfort pracy z wełną też był dużo lepszy - sztywniejsza, mniej się rwała itp itd. Niestety nie wypowiem się co do ceny, bo Iso nie ja kupowałem, ale Rock wychodził +/- 1 zł/cm grubości. Ja z kolei kupowałem Isovera (Super-Mata) w niezłej cenie w Drewnostalu - to jest też na Krochmalnej, po sąsiedzku z Syke. Też brałem Super-Matę w Drewnostalu, parę dni temu wyszło niecałe 30zł za 18cm i 8,9zł za 5cm (zamówione w sierpniu), poza tym poza pasowało mi u nich branie materiałów na wz-tki i płacenie zaliczkami (mam jedną fakturkę), zwroty też mogłem zrobić, chyba dlatego że puściłem tam ponad 15tys. to szanują klienta:-) A poza tym wszystko czego potrzebowałem na poddasze i konstrukcje G-K mieli zawsze od ręki, tylko pchełki brałem z Knaufa w Inwestorze bo rigipsowskie są większe a wykonawcy prosili o te mniejsze. I co ważne miałem do nich "po drodze" na budowę. Ale teraz ceny chyba skoczyły, rabaciki się pozmieniały, producenci wiedzą, że zima idzie to ludzie będą naglić z ocieplaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 14.10.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A jak wygląda stosunek jakości między Isoverem a Rockwoolem, bo miałem brać Rockwoola ale teraz to już nie wiem? Bo ich ceny są chyba porównywalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts