Monti2008 27.11.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam Czy ktoś podpowie gdzie szukać więżby dachowej i dachówki w dobrej cenie. Może ktoś wie o jakiejś promocji. pozdrawiam Naprawdę dobra więźba to polecam tartak w Lipówce (20km przed Włodawą na trasie Parczew-Włodawa) Drewno jest o gęstych słojach,porządne i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krabek 27.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Naprawdę dobra więźba to polecam tartak w Lipówce (20km przed Włodawą na trasie Parczew-Włodawa) Drewno jest o gęstych słojach,porządne i w dobrej cenie. Potwierdzam,również tam kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 27.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Moi drodzy może wiecie gdzie w Lublinie znaję porządne meble kuchennie i drzwi do szaf wnękowych w rozsądnej cenie. Pytam szczególnie właścicieli tych szaf...Z góry dziękuje Te meble to chcesz na zamówienie, czy gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Mam 2 pytania: 1. Czy znacie w Lublinie / okolicach sklepy z dużym wyborem zlewozmywaków (gł. granitowych, z kompozytu etc.)? Chodzi mi o wystawki - kupię pewnie w internecie, ale chcę wybrać kolor na żywo. 2. Blaty kuchenne drewniane - czy oprócz marketów znacie jakieś źródło w okolicy? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Mam pytanie. Gdzie w lubelskim można niedrogo kupić parapety wewnętrzne. ( marmur, granit, konglomerat) Sprawdź na Glinianej, niedaleko skrzyżowania, po lewej stronie jadąc od Nadbystrzyckiej - firma Stenmar lub Stanmar ( nie pamiętam dokładnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 01.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam mam pytanko jakiej firmy używaliście wełny do ocieplania poddasz ? Mam dylemat jaką wybrać Isover czy Rockwool. Podzielcie się swoimi doświdczeniami. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 01.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam mam pytanko jakiej firmy używaliście wełny do ocieplania poddasz ? Mam dylemat jaką wybrać Isover czy Rockwool. Podzielcie się swoimi doświdczeniami. Dziękuje i pozdrawiam. Jesli welne chcesz upychac sam, to zdecydowanie isover lub brazowy knauf ale jesli chcesz wziasc ekipe to mozesz kupic rockwoola - tanszy - a niech gryzie -mowie jako wykonawca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 01.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Zastanawiałem się nad super matą z isovera albo toprock z rockwoola . Czy 15 +5 jest wystarczająco czy lepiej dać 15 + 10 . A z tym gryzieniem to naprawde taka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 01.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Odnosnie gryzienia to akurat miedzy super mata, a toprockiem roznicy nie ma. Moim zdaniem 15+5 wystarczy ale sa tacy ktorzy i po 50cm welny pakuja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 02.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam mam pytanko jakiej firmy używaliście wełny do ocieplania poddasz ? Mam dylemat jaką wybrać Isover czy Rockwool. Podzielcie się swoimi doświdczeniami. Dziękuje i pozdrawiam. Jesli welne chcesz upychac sam, to zdecydowanie isover lub brazowy knauf ale jesli chcesz wziasc ekipe to mozesz kupic rockwoola - tanszy - a niech gryzie -mowie jako wykonawca.. A jak sobie cenisz swoje usługi, chodzi mi o ocieplenie dachu i zabudowę z płyt g/k. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 02.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 WitajcieMoże macie jakieś sprawdzone ekipy od zabudowy poddasza i gładzi. Jeśli tak to poproszę o namiary. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mi właśnie przykleił ktoś na domu ofertę i mąż dzwonił:Poddasze, ocieplenie, płytyi, na gotowo 32zł/m2 dużo czy mało?Elewacja 20zł/m2 Ktoś ma może jakieś aktualne ceny dla porównania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 03.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Poszukuję brygady do kompletnego ocieplenia budynku (wraz z malowaniem).Możecie mi kogoś polecić?Proszę mi również podać ceny dla orientacji.Pozdrawiam,Dardurka, cena Twojej brygady (20 zł) to ocieplenie wraz z malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 03.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Mi właśnie przykleił ktoś na domu ofertę i mąż dzwonił: Poddasze, ocieplenie, płytyi, na gotowo 32zł/m2 dużo czy mało? Elewacja 20zł/m2 Ktoś ma może jakieś aktualne ceny dla porównania?? Witaj 32pln/m2 to raczej mało, wszyscy z którymi do tej pory rozmawiałem zaczynają od 35 pln/m2, co do elewacji to trudno powiedzić, bo nie wiem co obejmuje pojęcie "elewacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekkazmirski 03.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Mi właśnie przykleił ktoś na domu ofertę i mąż dzwonił: Poddasze, ocieplenie, płytyi, na gotowo 32zł/m2 dużo czy mało? Elewacja 20zł/m2 Ktoś ma może jakieś aktualne ceny dla porównania?? Witaj 32pln/m2 to raczej mało, wszyscy z którymi do tej pory rozmawiałem zaczynają od 35 pln/m2, co do elewacji to trudno powiedzić, bo nie wiem co obejmuje pojęcie "elewacja" Ja skolei mogę coś powiedzieć o elewacji.Jezeli 20 zł jest to cena za wykonanie docieplenia + klej+faktura, to jest to bardzo bardzo tanio powiem szczerze niemożliwe.Zaś jeżeli jest to cena za połozenie faktury ( tynku cienkowarstwowego) to jest to cena że tak powiem "normalna".Jest jeszcze kwestia wykonania czyli fachowości ekipy, bo to ma ogromne znaczenie przy wykonaniu elewacji i późniejszym wyglądzie ścian. Jeżeli jesteś zainteresowany to proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przepraszam, że niesprecyzowałam, chodziło mi o samo ocieplenie i pociągnięcie klejem, bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 03.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej Lublin i okolicekominiarza potrzebuę pilniepolecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 03.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zastanawiałem się nad super matą z isovera albo toprock z rockwoola . Czy 15 +5 jest wystarczająco czy lepiej dać 15 + 10 . A z tym gryzieniem to naprawde taka różnica Dla domu niskoenergetycznego fachowcy (nie z forum a z branży) zalecają 25-30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam,interesują mnie ceny elektryki na lubelszczyżnie.Ile za punkt itd.Nam polecono dobrego elektryka za 50zł za punkt bez materiału.Wydaje mi się to być trochę przy drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatabm 04.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam,interesują mnie ceny elektryki na lubelszczyżnie.Ile za punkt itd.Nam polecono dobrego elektryka za 50zł za punkt bez materiału.Wydaje mi się to być trochę przy drogo płaciłam 48 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts