dorothy 04.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam,interesują mnie ceny elektryki na lubelszczyżnie.Ile za punkt itd.Nam polecono dobrego elektryka za 50zł za punkt bez materiału.Wydaje mi się to być trochę przy drogo płaciłam 48 z materiałem tak myślałam ,że ta cena to za wysoka I jak zadowolona jesteś? jeśli go polecasz to może prześlij jakieś szczegóły na priv. dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 04.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 polecicie mi jakieś fajne, porządne, w dobej cenie drzwi zewnętrzne?interesują mnie także okna, brama garażowa. firmy adresy z wielka chęcią poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 05.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 BeataKM jeśli chodzi o drzwi zewn.to jeszcze nie mamy i sama szukam czegoś ciekawego.Co do okien to mamy z PCV z zewn.okl.ciemny orzech z OKNOPLASTU,Platinum.Ładnie się prezentują,polecam.Bramy garażowej też jeszcze niemamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 05.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 polecicie mi jakieś fajne, porządne, w dobej cenie drzwi zewnętrzne? interesują mnie także okna, brama garażowa. firmy adresy z wielka chęcią poproszę Brama garażowa polecam Wiśniowskiego.Okna i drzwi polecam firmę Astra z ul.Turystycznej 7.Mają kilka profili w ofercie (ja kupiłam u nich Vekę) i jestem berdzo zadowolona.Zjeżdziliśmy pół Lublina za oknami lecz oni mają najtaniej.Ta sama firma zamontowała nam również drzwi gerda-kolor identyczny jak okna czyli złoty dąb.Wszystko zamontowali jednego dnia i termionowo. Kupiliśmy u nich okna,drzwi i parapety i dostaliśmy jeszcze rabat na montaż. Z czystym sumieniem Ci polecam.Firma Astra tel.(081)444-35-30,602-469-599-to telefon do faceta ,który zajmuje się pomiarami i wyceną. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krabek 05.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Okna i drzwi polecam firmę Astra z ul.Turystycznej Ta firma Astra z Turystycznej wcale nie jest tania podają ceny netto nawet wyższe niż w innych sklepach ceny brutto z 22%Vatem. Myślę, że te posty to jest tylko reklama firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 05.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dzieki za info. o tej Astrze z turystycznej to i kilka stron wczesniej czytałam odnośnie parapetów. w kazdym razie sprawdzic zawsze warto w kilku miejscach. a jeśli macie jakis inne namiary i ewentualnie zdjęcia to wklejajcie bardzo proszę bo jakos mało fotek na tym naszym regionalnym forum a tak to kazdy cos tam by dla siebie podpatrzyl i byloby wiadomo o czym piszemy. chwalcie sie ludziska ja ciagle podpatruje forum dotyczace budowy projektu afrodyta (chociaz sama go nie buduję) ile tam foteczek przepieknych z realizacji kolejnych etapow budowy az miło popatrzeć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 05.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Okna i drzwi polecam firmę Astra z ul.Turystycznej Ta firma Astra z Turystycznej wcale nie jest tania podają ceny netto nawet wyższe niż w innych sklepach ceny brutto z 22%Vatem. Myślę, że te posty to jest tylko reklama firmy. Polecaliśmy też geodetę,architekta,murarzy i jakoś nikt nie posądzł Nas o reklamę.Padło pytanie chcieliśmy poprostu pomóc-wstawialiy okna i drzwi z tej firmy w mieszzkaniu i domu i jesteśmy zadowoleni.Polecałem kilkiu innym osobom i jest Ok.Poporostu podzieliliśmy się informackją. A sprawa vatu?Jak w przypadku większości innych materiałów budowlanych-jeśli kupujesz z montażem płacisz 7% vat,jeśli bez montażu 22% vat.To wymysł jakiejkolwiek firmy budowlanej tylko przepisow o stawce vat. A tak swoją drogą ku przestrodze-kilka firm w Lublinie sprzedaje tanio okna z recyklingu (nie informując o tym inwestora).Zanim zamowicie okna-pytajcie! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes1 05.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Okna i drzwi polecam firmę Astra z ul.Turystycznej Ta firma Astra z Turystycznej wcale nie jest tania podają ceny netto nawet wyższe niż w innych sklepach ceny brutto z 22%Vatem. Myślę, że te posty to jest tylko reklama firmy. Czytam posty i wnioskuje,że macie problem z oknami ? Budując dom zawsze liczymy się z kosztami,ale co tanie to Moim zdaniem nie jest dobre.Chinszczyzna czy recykling czy nie to samo ? Ja wstawiłem okna nie podam profilu ani firmy na forum ponieważ może ktoś Mnie posądzić o reklamę.Wszystko zależy od profilu i montażu,a czy cena będzie wyższa o 500zł to przy budowie domu sądze nie gra roli.Jeżeli budujemy dla siebie liczy się jakość materiału.Jestem w trakie ocieplania domu -szukałem styropianu,różnica na paczce wynosiła 3zł,ale tańszy był tak wypukły,że ile trzeba późnie kleju? Oszczędzać trzeba z głową, a nie być chytrym(nie obrażając narodu ŻYDOWSKIEGO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzieki za opinię ale uważam że podawanie na forum sprawdzonych firm godnych polecenia nie jest niczym złym. przecież każdy z nas ma możliwość porównania i sprawdzenia cen, każdy sam decyduje o tym co i gdzie kupuje. dla takiej osoby jak np ja jest to duza podpowiedź i pomoc. a przeciez przed zakupem i tak sprawdzamy w wielu firmach, lublin jest spory i objechać wszystkie slklepy nie sposób. podając kilka konkretnych firm prościej jest porównać ich oferty. i nawet jeśli ktoś pisze post reklamowy to co z tego. niech sobie pisze skoro ma dobre ceny. przeciez my i tak jako klienci potem to zweryfikujemy. a swoją drogą nie sadzę aby post sylwia-artur był pisany w celach reklamowych bo świadczą o tym wcześniejsze wypowiedzi tego autora np o tym ze maja do sprzedania steple ktore im zostaly i wiele innych. w każdym razie to mniej istotne. piszcie smiało firmy, nazwy, telefony a zainteresowani juz sami zdecydują co maja zrobić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uba 06.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzieki za opinię ale uważam że podawanie na forum sprawdzonych firm godnych polecenia nie jest niczym złym. przecież każdy z nas ma możliwość porównania i sprawdzenia cen, każdy sam decyduje o tym co i gdzie kupuje. dla takiej osoby jak np ja jest to duza podpowiedź i pomoc. a przeciez przed zakupem i tak sprawdzamy w wielu firmach, lublin jest spory i objechać wszystkie slklepy nie sposób. podając kilka konkretnych firm prościej jest porównać ich oferty. i nawet jeśli ktoś pisze post reklamowy to co z tego. niech sobie pisze skoro ma dobre ceny. przeciez my i tak jako klienci potem to zweryfikujemy. a swoją drogą nie sadzę aby post sylwia-artur był pisany w celach reklamowych bo świadczą o tym wcześniejsze wypowiedzi tego autora np o tym ze maja do sprzedania steple ktore im zostaly i wiele innych. w każdym razie to mniej istotne. piszcie smiało firmy, nazwy, telefony a zainteresowani juz sami zdecydują co maja zrobić. pozdrawiam Tak, ale czy nie lepiej byłoby napisać: buduję sie a oprócza tego prowadzę firmę ze stolarką okienną. Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z ofertą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uba 06.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Poszukuję dachówki, ktoś z forum podał mi namiary na firmę Realdach z Nałęczowskiej. Czy korzystaliście z usług tej firmy, czy jest sprawdzona?Proszę o opinię a może namiary na inne. P.S.Jakie dachówki kupowaliście betonowe czy ceramiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 06.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Poszukuję dachówki, ktoś z forum podał mi namiary na firmę Realdach z Nałęczowskiej. Czy korzystaliście z usług tej firmy, czy jest sprawdzona? Proszę o opinię a może namiary na inne. P.S. Jakie dachówki kupowaliście betonowe czy ceramiczne? Ja kupowałem dachwkę ceramiczną w dach-max-na ul.Chemicznej.Mają naprawdę konkurencyjną cenę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 06.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Poszukuję dachówki, ktoś z forum podał mi namiary na firmę Realdach z Nałęczowskiej. Czy korzystaliście z usług tej firmy, czy jest sprawdzona? Proszę o opinię a może namiary na inne. P.S. Jakie dachówki kupowaliście betonowe czy ceramiczne? Ja kupowałem dachwkę ceramiczną w dach-max-na ul.Chemicznej.Mają naprawdę konkurencyjną cenę. Pozdrawiam, Uba-nie podam Ci telefonu i nie będę zachwalać tej firmy,bo potraktujesz to jako reklamę Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes1 06.12.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Poszukuję dzwigu wysięg 15m Za namiar dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.12.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 BeataKM napisał: dzieki za opinię ale uważam że podawanie na forum sprawdzonych firm godnych polecenia nie jest niczym złym. przecież każdy z nas ma możliwość porównania i sprawdzenia cen, każdy sam decyduje o tym co i gdzie kupuje. dla takiej osoby jak np ja jest to duza podpowiedź i pomoc. a przeciez przed zakupem i tak sprawdzamy w wielu firmach, lublin jest spory i objechać wszystkie slklepy nie sposób. podając kilka konkretnych firm prościej jest porównać ich oferty. i nawet jeśli ktoś pisze post reklamowy to co z tego. niech sobie pisze skoro ma dobre ceny. przeciez my i tak jako klienci potem to zweryfikujemy. a swoją drogą nie sadzę aby post sylwia-artur był pisany w celach reklamowych bo świadczą o tym wcześniejsze wypowiedzi tego autora np o tym ze maja do sprzedania steple ktore im zostaly i wiele innych. w każdym razie to mniej istotne. piszcie smiało firmy, nazwy, telefony a zainteresowani juz sami zdecydują co maja zrobić. pozdrawiam Tak, ale czy nie lepiej byłoby napisać: buduję sie a oprócza tego prowadzę firmę ze stolarką okienną. Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z ofertą. pozdrawiam może i lepiej ale i tak uważam że nie ma co robić z igły widły bo jak tak dalej pojdzie to nikt nic nikomu nie poleci bo bedzie sie bał że inni posądzą go o reklamę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.12.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 BeataKM napisał: dzieki za opinię ale uważam że podawanie na forum sprawdzonych firm godnych polecenia nie jest niczym złym. przecież każdy z nas ma możliwość porównania i sprawdzenia cen, każdy sam decyduje o tym co i gdzie kupuje. dla takiej osoby jak np ja jest to duza podpowiedź i pomoc. a przeciez przed zakupem i tak sprawdzamy w wielu firmach, lublin jest spory i objechać wszystkie slklepy nie sposób. podając kilka konkretnych firm prościej jest porównać ich oferty. i nawet jeśli ktoś pisze post reklamowy to co z tego. niech sobie pisze skoro ma dobre ceny. przeciez my i tak jako klienci potem to zweryfikujemy. a swoją drogą nie sadzę aby post sylwia-artur był pisany w celach reklamowych bo świadczą o tym wcześniejsze wypowiedzi tego autora np o tym ze maja do sprzedania steple ktore im zostaly i wiele innych. w każdym razie to mniej istotne. piszcie smiało firmy, nazwy, telefony a zainteresowani juz sami zdecydują co maja zrobić. pozdrawiam Tak, ale czy nie lepiej byłoby napisać: buduję sie a oprócza tego prowadzę firmę ze stolarką okienną. Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z ofertą. pozdrawiam może i lepiej ale i tak uważam że nie ma co robić z igły widły bo jak tak dalej pojdzie to nikt nic nikomu nie poleci bo bedzie sie bał że inni posądzą go o reklamę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 BeataKM napisał: dzieki za opinię ale uważam że podawanie na forum sprawdzonych firm godnych polecenia nie jest niczym złym. przecież każdy z nas ma możliwość porównania i sprawdzenia cen, każdy sam decyduje o tym co i gdzie kupuje. dla takiej osoby jak np ja jest to duza podpowiedź i pomoc. a przeciez przed zakupem i tak sprawdzamy w wielu firmach, lublin jest spory i objechać wszystkie slklepy nie sposób. podając kilka konkretnych firm prościej jest porównać ich oferty. i nawet jeśli ktoś pisze post reklamowy to co z tego. niech sobie pisze skoro ma dobre ceny. przeciez my i tak jako klienci potem to zweryfikujemy. a swoją drogą nie sadzę aby post sylwia-artur był pisany w celach reklamowych bo świadczą o tym wcześniejsze wypowiedzi tego autora np o tym ze maja do sprzedania steple ktore im zostaly i wiele innych. w każdym razie to mniej istotne. piszcie smiało firmy, nazwy, telefony a zainteresowani juz sami zdecydują co maja zrobić. pozdrawiam Tak, ale czy nie lepiej byłoby napisać: buduję sie a oprócza tego prowadzę firmę ze stolarką okienną. Zainteresowanych zapraszam do zapoznania się z ofertą. pozdrawiam może i lepiej ale i tak uważam że nie ma co robić z igły widły bo jak tak dalej pojdzie to nikt nic nikomu nie poleci bo bedzie sie bał że inni posądzą go o reklamę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 06.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ups chyba małe problemy z kompem wystapiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uba 06.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Poszukuję dzwigu wysięg 15m Za namiar dziękuję Dzwigi widziałem na ul. Nałęczowskiej ale namiarów nie mam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 06.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Poszukuję dachówki, ktoś z forum podał mi namiary na firmę Realdach z Nałęczowskiej. Czy korzystaliście z usług tej firmy, czy jest sprawdzona? Proszę o opinię a może namiary na inne. P.S. Jakie dachówki kupowaliście betonowe czy ceramiczne? Miałem styczność z tą firmą. Gdy szukałem dachu robiłem i u nich wycenę ale po zweryfikowaniu w innej okazało się, że ceny są mało atrakcyjne. Do tego, żeby złapać klienta zaniżają wyliczenia materiału. Dachu nie wziąłem ale skusiłem się na styropian, kleje i podbitkę. Niestety żałuję, bo to ile materiału zostało wyliczone przez firmę a ile w rzeczywistości było potrzeba znacznie się różniło. Ogólnie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts