sabawtor 27.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 CZy mogłabym prosić o namiary na godnego polecenia glazurnika lub całą ekipę? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkr80 28.02.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam Temat już przerabiany ale jakiś czas temu więc wrzucam jeszcze raz. Czy znacie jakąś godną polecenia firmę montującą wentylację mechaniczną z rekuperatorem w Lublinie czy okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 28.02.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam Co prawda buduję w okolicy Puław, ale to też Lubelskie Szukam właśnie ekipy do wylewek. Widzę, że kilku fachowców jest polecanych. Niestety obawiam się, że do mnie nie będą chcieli dojechać. Stąd moje pytanie. Znacie dobrą ekipę z okolic Puław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 01.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dajcie proszę namiary na godne polecenia ekipy do SSO. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 01.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wiecie może jakie sklepy w Lublinie z glazurą łazienkową warto zobaczyć. Chodzi mi generalnie o duże ekspozycje kafli.... m.in. szukam kafli Balcedor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej!Poszukuję hydraulików-góra -grzejniki,dół-podłogówka.Ogrzewanie-gaz.Może możecie mi kogoś polecić?Ile płaciliście za hydraulikę u siebie?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Sprzedam schody na budowę-bardzo solidne!Niedrogo!Sprzedam stemple budowlane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 01.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U mnie montowali z Hermlok_a - jestem zadowolony. Firma jest z Lublina, telefon znajdziesz na necie. Witam Temat już przerabiany ale jakiś czas temu więc wrzucam jeszcze raz. Czy znacie jakąś godną polecenia firmę montującą wentylację mechaniczną z rekuperatorem w Lublinie czy okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 01.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 czy ktoś ma do sprzedania tzw słoneczko, czy jakiś inny piecyk na butlę gazową. Często kupuje sie takie coś na czas budowy a potem nie jest potrzebne. Sprawa pilnajak tak proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia83 01.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 lady in red-w jakiiej cenie oferujesz stemple?Bo my niedługo będziemy potrzebowali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej Sylwia!Stemple mam po 6 zł.-jest ich ponad 100 szt.Jeśli jesteś zainteresowana podam Ci tel. na priv-ie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Sylwia!Swoją drogą-budujesz bardzo podobny dom do mojego-mój też ma dach kopertowy i balkony na poddaszu.Projekty są chyba z tej samej pracowni.Ja buduję Librę.A Ty chyba Dandysa?Zastanaialiśmy się nad tym projektem.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULANA 02.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wiecie może jakie sklepy w Lublinie z glazurą łazienkową warto zobaczyć. Chodzi mi generalnie o duże ekspozycje kafli.... m.in. szukam kafli Balcedor. Kafle do kominka czy płytki ?? Jeśli płytki to wg mnie żaden sklep nie rzuca na kolana, ale zależy co komu potrzeba to można popatrzeć w Gali i na Rusałce. Chyba największy wybór. W innych są to podobne kolekcje, które się powielają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 02.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wiecie może jakie sklepy w Lublinie z glazurą łazienkową warto zobaczyć. Chodzi mi generalnie o duże ekspozycje kafli.... m.in. szukam kafli Balcedor. Kafle do kominka czy płytki ?? Jeśli płytki to wg mnie żaden sklep nie rzuca na kolana, ale zależy co komu potrzeba to można popatrzeć w Gali i na Rusałce. Chyba największy wybór. W innych są to podobne kolekcje, które się powielają. Proponuję zrobić to samo, co my - obejrzeć płytki w sklepie, zaprojektować sobie łazienkę ogólnie dostępnym programem, policzyć płytki i znaleźć na sieci najtańszą ofertę. Nam w ten sposób udało się oszczędzić ok. 25% proponowanej ceny sklepowej w Lublinie po rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 02.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Co do plytek polecam stronke http://www.eplytki.pl - wlasnie tam kupuje/kupilem swoje. Czy mozecie mi polecic stolarza do wykonania trepów drewnianych na schody betonowe- dosyc pilna sprawa bo z tym co juz bylo umowione nie wyjdzie . Jezeli nie chcecie podawac na ogolny prosze wyslac na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 03.03.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej! Czy naprawdę nikt z lubelskiego nie zna sprawdzonej ekipy do SSO/SSZ, którą może polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia83 03.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej Lady in red!Z tymi stemplami juz nieaktualne-Mąż załatwił gdzieś u jakiegoś znajomego Stolarza.Dzięki..Jeśli chodzi o dom,to zgadza się-budujemy Dandysa.Libra rzeczywiście jest bardzo podobna-ma większy metraż od naszego:),ułożenie pomieszczeń prawie identyczne.Ale My jesteśmy dopiero na początku drogi do własnego m:((Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie z tymi stemplami!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 03.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej! Czy naprawdę nikt z lubelskiego nie zna sprawdzonej ekipy do SSO/SSZ, którą może polecić??? Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 03.03.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witam dawno tu nie byłem mam pytanie czy wiecie gdzie w Lublinie można kupic płaskie kanały wentylacyjne plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 03.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 sagmag, jotem, Mixer4all - dzięki za PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts