Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

dawno nie odwiedzałam forum, tak to jest kończy się budowę i wpada się w wir kolejnych spraw.Dopóki znowu nie zacznie się budować.Mam kolejny SSZ. I mam trochę materiałow do zbycia typu stemple,pustaki stropowe zadeklowane.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontak.Mogę też podać namiary na tych wykonawców,z których jestem zadowolona.

witam, ja tez jestem z lubelskiego, wlasciwie z Lublina, prywatnie remontuje dom powojenny drewniany - kupa zabawy :) od lipca robie praktycznie remont kazdego zakatka mojego domku :)

a sluzbowo doradzam z dziedzin wentylacji klimnatyzacji i kominków jak i w sprawach kominowych, :)

witam wszystkich jesteśmy z mężem na etapia zakupu więźby ( dachówkę mamy :}) i może możecie polecić kogoś u kogo zakupimy porządną więźbę a może macie teź dobre ekipy do dachu piszczie bo czekamy z niecierpliwością

Witam,

Poszło na priv.

Mam do sprzedania ok 100szt stempli 2,7-3 m

Polecam Piotrka Sobaszka tel.662 662 817, bardzo solidnie robią i za rozsądną cenę. Można powiedzieć, że polecił Piotr z Kozubszczyzny :)

Dzięki serdeczne, już znalazłem.

Robią.

Chyba całkiem sensownie.

Jak skończą to może nawet polecę.

(Publicznie - pytałem, nie mają nic przeciw)

Edit: Dobra, jeszcze nie skończyli, ale kontakt już podam: 602 177 921

Witam

Czy ktoś z Was robił kuchnię pod zabudowę i może coś doradzić, kogoś polecić?

Moi znajomi robili zabudowę kuchni i jeszcze parę mebli byli zadowoleni z usług podaję tel. Rafał 509629161 zadzwoń warto zobaczyć dobre ceny a szczególnie dokładnie. Mam tanio do sprzedania stemple budowlane Kozubszczyzna zapraszam .Pozdrawiam Bonii

Moi znajomi robili zabudowę kuchni i jeszcze parę mebli byli zadowoleni z usług podaję tel. Rafał 509629161 zadzwoń warto zobaczyć dobre ceny a szczególnie dokładnie. Mam tanio do sprzedania stemple budowlane Kozubszczyzna zapraszam .Pozdrawiam Bonii

usuń kilka wiadomości ze skrzynki, bo nie pozwala mi wysłać PW do Ciebie ;)

Pewnie mało prawdopodobne, ze ktos mi odpowie, ale chciałabym prosić o namiary na ekipe, ktora wykonałaby plyte fundamentową. Czy na grupie lubelskiej ma ktos plyte?

Nie mam pojęcia, może lepiej zapytaj tutaj:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?15342-p%C5%82yta-fundamentowa&p=4083838#post4083838

Witajcie,

dawno na grupie lubelskiej nie było tego pytania to pozwalam sobie zadać :

Czy może wiecie gdzie tanio kupić żwir w okolicach Lublina (potrzebuję do gruntowego wymiennika ciepła) ?

Pozdrawiam,

Jacek L.

Spróbuj w Niemcach/Lublina.My tam kupowaliśmy pospółkę w bardzo konkurencyjnej cenie.

Pozdr!