Teves 04.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Możecie poradzić gdzie w okolicach Lublina kupić iglaki "thuja smaragd" w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 04.05.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Możecie poradzić gdzie w okolicach Lublina kupić iglaki "thuja smaragd" w dobrej cenie? Ja kupowałem w Kurowie - wylot na Lublin - takie duże banery TUJA SMARAGD. Były największe i najbardziej "banieczkowate" - wysokość 40-50cm - 7zł/szt. Były też wyższe o 15-20cm za 11zł/szt. Reszta dla mnie za droga (brałem 200szt.), więc nie pamiętam innych cen. Kupowałem w październiku 2009. Dobrą cenę znalazłem też w Lesie Stockim koło Kurowa - podobna wysokość i cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 05.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 WitajcieMam pustaki stropowe terriva produkcji Lewtak Lubartów trzykomorowe ok. 150 szt, mój kier.bud się machnął i zostały, tanio oddam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.05.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Możecie poradzić gdzie w okolicach Lublina kupić iglaki "thuja smaragd" w dobrej cenie? Ja kupowałam w Łuszczowie-to sklep szkółki z Kijan.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaalinkaa 05.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam My właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i ruszamy na początku czerwca z pracami dlatego zwracam się do Was z pytaniem: Ile płaciliście za kierownika budowy?? Chodzi o takiego który pojawi się na budowie a nie tylko podbije papiery. Może macie jakiegoś sprawdzonego i godnego polecenia?? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.05.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kierownik bierze od 1000-1500 w górę.Zależy ile razy jest na budowie.Ja Ci nie pomogę,bo mam takiego który raczej robi wpisy niż kontroluje Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 06.05.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie, Motycz Kolonia Pierwsza g&k, dzięki za pomysł, w sumie to nawet tłuczeń od niego brałem i nie wpadłem, że ma walec. Chociaż kwota 3000zł za 2-3h pracy to... sam nie wiem czy realna czy lekko kosmiczna. QUOTE] Cena z sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaalinkaa 08.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Mam pytanie odnośnie przyłączy elektrycznego i wodnego. Ile płaciliście za robociznę i materiały (chodzi mi o koszt całościowy z opłatami w urzędach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 08.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Właśnie jestem po wykonaniu przyłącza energetycznego o dł 42 m kosztowało mnie 2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonet 09.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam, Przyjmę ziemię, Jakubowice Konińskie.Najlepiej z transportem. Mam do sprzedania ok. 100 szt. stempli - dł. 3m i ok. 30 szt. - 3,5 m. I jeszcze pytanie.Czy moglibyście polecić spawdzonych wykonawców na tynki cementowo-wapienne? Proszę o informacje na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mire_k 10.05.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam! Jestem nowym forumowiczem i rozglądam się za projektem. Czy ktoś w okolicach Lublina buduje np. Monachium, Weimar lub Heidelberg od Lipińskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaalinkaa 10.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dzięki za odpowiedzi w sprawie przyłączy i kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.05.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mam zo zbycia schody budowlane i stemple.Może ktoś chce zakupić?Istnieje możliwośc transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 11.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 witam przyjme ziemie z okolic Chełma. Duzo ziemi !!!Mam do odsprzedania stemple-Chełm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 11.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witajcie a ja mam inne pytanie-czy robiliście na swojej budowie "stropowe"?jutro zalewają nam stropy i robotnicy się dopominają...do tej pory nie było żadnego picia na budowiei teraz mam zgryz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 11.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jakie stropowe, pogoń dziadów do roboty. Stropowe to sobie z rodzinką urządź a nie z budowlańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 11.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ja tez uwazam ze to takie zebranie, placisz im kase a oni maja swoje robic, a nie dopominac sie o alkohol. Ja tezmialam taki przypadek jak robili fundamenty, byl goraco wiec chcielismy byc mili to po piwku jednym drugim a potem dopominali sie sami po chamsku gdzie piwo, i sie skonczylo, teraz nie ma nic-woda w upal do picia! musisz uwazac bo potem bedziesz miala problem-wskocza ci na glowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 12.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 dzięki za odzew a teraz pytanie techniczne-gdzie znajdę stolarza(firmę?) co mi zrobi drzwi i ścianę wokół nich obłożoną identycznym fornirem?macie kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 12.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a gdzie go szukasz? ja mam ale w okolicach Chelma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 12.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 WitajcieMacie sprawdzone namiary na kominiarza i kogoś od świadectwa energetycznego?. Jeśli tak to poproszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts