dorothy 12.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, gdzie w okolicy można tanio kupić drewno-deski? potrzebuję na podłogę na strych.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bro 13.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witajcie potrzebuję namiarów na sklepy lub firmy polecane przez was zajmujące sie sprzedażą kotłów gazowych? Czy kupując kocioł gazowy firma, w której kupuję go montuje czy musze mieć jeszcze swojego instalatora? Polećcie sprawdzonych jeśli macie? Z góry dziękuję Mój brat zamawiał montaż na Budowlanej 11, chyba naprzeciwko Sabatu. Była opcja montażu przez tą firmę, wtedy na 7 % VAT, ale on wybrał sam zakup kotła na 22 % VAT, bo mu znajomy miał montować...i nie wiem czy gorzej nie wyszedł, z ceną i jakością wykonania znajomego Nauczka na przyszłość dla brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 14.09.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ROKO Drzwi C.D.melduję uprzejmie, że drzwi nareszcie dojechałyco prawda zamontowane o godz 12 a nie o 8 jak się umawiano...co prawda szyby w przeszkleniach nie miały byc lustrzane a są...ale drzwi sąjednym słowem-uważajcie na tę firmę, jak macie cierpliwość i wam się nie spieszy, to kupujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 14.09.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 dzień dobry, być może był już wątek bram garażowych, więc jeśli można to podajcie linka i poczytama jeśli nie było to proszę o namiary na firmy handlujące i montujące bramy garażowe Normstahlobdzwoniłem kilka ceny są porównywalne ale ja szukam dobrej ekipy montującej z góry dziękujęM\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 15.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jakby coś to ja też szukam dostawcy bramy i chętnie Normstahla właśnie, może jakaś spółdzielnie założymy to będzie taniej razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.09.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 bardzo chętnie się przyłączę dzowniłem po różnych firmach i mają zbliżone warunki oferty dlatego skupiam się na sprawdzonych montażystach dlatego prośba do Forumowiczów o podanie namiarów na sprawdzone ekipy.. a my się dogadamy gdzie kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 15.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 być może był już wątek bram garażowych, więc jeśli można to podajcie linka i poczytam a jeśli nie było to proszę o namiary na firmy handlujące i montujące bramy garażowe Normstahl obdzwoniłem kilka ceny są porównywalne ale ja szukam dobrej ekipy montującej Jakby coś to ja też szukam dostawcy bramy i chętnie Normstahla właśnie, może jakaś spółdzielnie założymy to będzie taniej razem ? Witam. Ja również interesowałem się bramami Normstahl. W sumie kontaktowałem się z trzema firmami montującymi: Netter, Reybud i Anbud. Zaproponowane ceny (wraz z montażem za bramę 2200x2500) to przedział od 3900 do 4700. Zaryzykowałem i wybrałem tą z którą mi się najlepiej rozmawiało. Montaż w październiku tak więc wtedy będę mógł wydać opinię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 a możesz powiedzieć z którą rozmawiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 15.09.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 a możesz powiedzieć z którą rozmawiałeś ? Rozmawiałem z tymi trzema co podałem wyżej, wybrałem Anbud - z rozmowy wydał mi się najbardziej kompetentny i nie sugerował dziwnych zmian w garażu Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 no nie czepiaj się szczegółów - rzecz jasna z którą rozmawiałeś i finalizowałeś.. dzięks za info.. czekam jeszcze na Kolegę JacekH i może jakoś dobijemy targu.. i dalej zapytam ja jak dzwoniłem do firm to mają strasznie długie terminy realizacji, czy u Ciebie też mówili o 5 tygodniach ale bez łikendów ? jaki czas realizacji został Tobie wyznaczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 15.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 czy u Ciebie też mówili o 5 tygodniach ale bez łikendów ? jaki czas realizacji został Tobie wyznaczony ? Tak jest też i u mnie - 5 tygodni, z tym że mi to odpowiada, bo muszę jeszcze zrobić posadzki. Jeżeli dotrzymają terminu to będzie to połowa października. Oby nie mieli tylko takiego obsuwu jak Jezierski - na okna czekałem 11 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.09.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 11 tygodni ? nieźle...ale dobrze zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 15.09.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 11 tygodni ? nieźle... ale dobrze zrobili? Na razie nie mam żadnych uwag, wg mnie dobrze wykonane i zamontowane. W sumie regulacja trwała około 2 godzin. Powtórna regulacja ma być przed przeprowadzką (jakby coś było nie tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 15.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jeśli chodzi o bramę Normstahl to ja swoją zakupiłem w firmie Petrus na Witosa . Mam ją mieć w połowie października a zdecydowałem się na tą firmę ponieważ polecano mi ją właśnie ze względu na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 16.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ja bramę zamawiałam w RolMONT Częstochowa. Atrakcyjna cena, mam furtke serwisowa, a wiekszość "naszych" firm w szerokiej bramie nie chciala furtki zrobic. I moglam sobie wybrac napęd do bramy z 4 ktorymi dysponuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 16.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Reniaferko i o to chodzi. Ja pół domu już poza województwem kupiłem. Dzięki internetowi można sprawdzić ceny w innych województwach i przekonać się,jak nas tu "rąbią" na swoich marżach.Oszczędności idą w tysiące,a to już warte porozglądania się.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 17.09.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 dziękuje za odpowiedzi na moje pytanie dobrze, że jest internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 17.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mogę się w końcu pochwalić zakończeniem inwestycji pod nazwą budowa domu Kwitek z PINB odebrany, dom oficjalnie zamieszkany, pozostało złożenie do gminy papierka o nadanie numeru i zmiana wszystkich dokumentów na nowe. Teraz została tylko inwestycja pt. "Zagospodarowanie działki", ale to temat najbliższych 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 17.09.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam wszystkich z grupy lubelskieCzy mogłbym prosić o namiary na hurtownię (lub producenta) z dobrymi cenami na bloczki betonowe do ścian piwnic (szer 38). Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 17.09.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Polecam hurtownie na Choinach. Super bloczki. Moja ekipa pytała skąd takie bloczki wytrzasnąłem:). Jak odnajdę telefon to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts