makapaka 17.09.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 czy drenowaliscie działki ?ma ktos doswiadczenie w tym zakresie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek5 19.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Polecam hurtownie na Choinach. Super bloczki. Moja ekipa pytała skąd takie bloczki wytrzasnąłem. Jak odnajdę telefon to napiszę. Też polecam, miałem okazję porównać z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 19.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 U mnie brama garażowa będzie szerokości 460cm, wysokość mogę dostosować do "standardowego" jakiegoś wymiaru(max 235). Hormanna w tym rozmiarze wyceniono mi najtaniej na 6700 + dopłata za wzmocnienia jeśli się zdecyduję ( najwyższy segment zalecają w tej szerokości już dać wzmocniony)Wiśniowski w tym rozmiarze 6400 - firma z ŁukowaTo jak, robimy spółdzielnie? Podajcie jakie rozmiary macie u siebie zamiar kupić to coś sklecimy razem. A co do zakupów poza lubelskim - co tylko się da biorę z internetu, ostatnio veluxy kupiłem w takiej cenie że dekarze aż poprosili o źródło...Nic złego nie ma w tym że ktoś chce zarabiać ale jak się człowiek dowiaduje po ile co można kupić poza naszym województwem to krew się burzy.Pustaki z Łodzi, kominy już nie pamiętam nawet gdzie, veluxy z czech, w Lublinie biorę jak już nie mam czasu załatwić z dalszych odległości, ale prawie na wszystkim da się znaleźć taniego dostawcę któremu się opłaci nawet z transportem do nas puścić.Na klinkierze się przejechałem bo przyjechał jakiś niezbyt prosty i szybko został wbudowany, nie było czasu się wykłócać o wymianę. Ale kupiłem po 3,4 pełny klinkier z dostawą. Gdybym wziął dwie pełne palety kosztowałby po 2,9 nawet nie pytajcie po ile w Lublinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastaszek 20.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Czy ktoś z Was korzystał z usług budowlanych firmy TERCA (Do Dysa 6)? Nadal szukam ekipy do budowy mojego domu ...http://www.archeton.pl/projekt-domu-jelonekasg2_1093_opisogolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 22.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 WitamProszę o informację o najlepsze ceny stali zbrojeniowej w Lublinie (ew najblizszych okolicach). Potrzebuję trochę na zbrojenie stropów i wieńców. Zaczynam budowę w paźdz. 2010. Może brał ktoś też pustaki ceramiczne Max z Markowicz i ma dobre źródło pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 22.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Poszukuję instalatora do instalacji gazu w domu i podłączenia się do skrzynki gazowej w ogrodzeniu. Tylko sami rozumiecie,że takiego nie za drogiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 24.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Rozpoczyna się budowa obwodnicy Lublina. Gość który mnie zaopatruje w piasek itp. na budowę ostrzegł mnie żeby się zaopatrywać jak najszybciej w piasek bo już 4 kopalnie mają umowy na dostawy piasku i praktycznie te kopalnie zostaną wyczerpane a i tak to jest kropla w morzu potrzeb obwodnicy.Z tego co wspomniał cena piachu może się wywindować znacznie i dojdzie do 30 zł za tonę. A to już kosmos - 900 zł za 30 tonowe auto. A dzisiaj płacę 400 zł... Na szczęście ja już praktycznie jestem na etapie "po piasku" ale innym którzy są na początku ta informacja może parę złotych oszczędzić. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 24.09.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witajcie mam bardzo duża prośbę, niestety panowie tynkarze wystawili mnie do wiatru z dnia na dzień,i jest wielka klapa podzielcie się kontaktami na sprawdzonych tynkarzy ,tynk cement-wapienne ręcznie robione lub maszynowo z zacieraniem piaskiem kwarcowym nie chce gładzi ,niestety z dna na dzień będzie mi trudno znalzć kogoś więc im więcej kontaktów tym lepiej idzie zima i perspektywa domku wykończonego rozpływa się we mgle pozdrawiam serdecznie z z góry dziekuję Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 25.09.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 wysyłam namiary na tynkarzy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 26.09.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Bardzo dziękuję, zaczynam rozmawiać z tynkarzami ale terminów wolnych brak taki czas więc dalej szukam, ale w myśl zasady jest problem jest zabawa nie poddaję się serdecznie pozdrawiam wszystkich Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaraf 26.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Namiary na stal poszły na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 26.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Jak macie godnych polecenia elektryka i tynkarzy (gips) to poproszę o namiary, może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 27.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witaj namiary na dobrego elektryka,alarm , inteligentny dom i tynkarza gipsowego poszły na priv pozdrawiam Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesa 27.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam Wszystkich z lubelskiego. Rozpoczynamy naszą przygodę z budowaniem, więc będę teraz tutaj częstym gościem. Projekt na etapie: "prawie wybrany" - praaawie.... (Chętnie poznam tych, którzy budowli w tamaryszkach 2 z Archonu, Sosnowe wzgórze Muratora i i APS 161 z Archiprojektu - pewnie było na forum, ale jestem dopiero w trakcie szukania - liczę na pomoc). I już na początek z prośbą/ogłoszeniem. Przyjmę ziemię na działkę w Dysie - gdyby ktoś miał na ten temat pewne informacje - proszę o kontakt. Z góry dziękuję za odzew i pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 27.09.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 WitamPilnie potrzebuję koparki z operatorem na czwartek do Dąbrowicy (wykop ok 40 mkw piwnicy + fundament). Jak ktoś ma sprawdzonego to proszę na piv lub ew podaję swój tel. 501 070 667 pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 27.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Poszukuję sprawdzonej i solidnej ekipy do tynku mineralnego który chcę rzucić w garażu. Poza tym, ma do odsprzedania 21 szt łat drewnianych impregnowanych 4x6cm o długości 4m - jak najbardziej z legalnego źródła:-) Cena 140zł z własnym transportem. Kontakt na priv. -----------------------P.S. Podziękujmy Muratorowi S.A. za super funkcjonalne przerobienie interfejsu Grup Budujących i w swoich ustawieniach:-> górny pasek opcja Ustawienia-> lewe menu Moje Ustawienia, grupa Moje konto, opcja Zaawansowane ustawienia-> z prawej grupa Przysyłanie informacji i powiadomieńODZNACZMY opcję "Otrzymywanie korespondencji email od redakcji Forum (ważne informacje, ankiety, ciekawe newslettery)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 27.09.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jeszcze mi się przypomniało - może ktoś robił w garażu posadzkę bezspoinową (żywiczną)? Szukam potencjalnych wykonawców z Lublina i okolic. Z jedną firma z Puław jestem już umówiony na wizję, ale warto jeszcze sprawdzić z 2-3 innych wykonawców dla spokoju sumienia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 27.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Do apieczyk: podziel się wiadomościami o tej posadzce jak poznasz szczegóły A moje problem to: Poszukuję kogoś do wykonania wjazdu na działkę z drogi (przepust itp.) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 27.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 dzień dobry zrobiłem drenaż.. można powiedzieć, że już jakieś pojęcie o tym mam.. ciężka praca ale jak zaczęła woda "schodzić" to nastąpiła Wielka Radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 27.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 czester69, spróbuj zadzwonić do tego pana: http://www.alewykop.pl/kontakt.html Kopał u mnie fundamenty i przyłącze - szybko i sprawnie (choć może nie najtaniej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts