jacekh 27.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Z koparką dzwoń do Jarbudu, tam jest dobry magik , sprawny i szybki, więcej za godzinę niż u najtańszych ale za to fachura i zaiwania jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 27.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Tradycyjnie zasypuję pytaniami :D:D:D Mam z wywrotkę gruzu pobudowego, czyli suporeks,teriva,tynk,cement,beton resztki płyt g-k itp. Takie ładne 2 kupki. I problem,bo większość firm nie chce wywieźć, bo wywożą tylko gruz rozbiórkowy. Macie namiary na kogoś kto może się tym zająć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 28.09.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 na krochalnej jest "przystanek" przewoźników. są tam też wywrotki, które zajmują się wywózką takich właśnie brudów po budowie..trzeba się z nimi dogadać co do ceny i resztę sami załatwią..wiedzą gdzie wywalić.. pozdroM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 28.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 dzięki, popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 29.09.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzień dobry, szukam wykonawcy do schodów na klace schodowej wewnątrz domuschody betonowe możecie kogoś polecić ? pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqi 29.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wszystkich z lubelskiego.W tym roku zaczęłam budowę domu i często zaglądam na forum muratora. Niestety błędy chyba nie są do uniknięcia. Murarze który wylewali chudy beton zrobili go krzywo. Jak to poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 29.09.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witaj aqi Ja miałem podobny problem z chudziakiem, tzn jedno to że nie do końca poziomo im wyszło a drugie że w zimie się bardzo złuszczył( betoniarnia oczywiście się wykręca ale to wina margla który się dostał do betonu - Wibro Lubartów, najpierw pracownik się przyznał że miewali takie problemy a potem "komisja" oceniła że to nie wina betonu tylko zimy... ) Więc kupiłem 3 tony cementu w promocji w Liroju, dwie wywrotki piachu, duża betoniarka i cztery dni murarze poprawiali aż jest równo... Tyle że ja miałem dużo miejsca bo pakuję 40 cm styro w podłogę, no teraz już tylko 35... Kosztowało to jakieś 1400 zł , powierzchnia 130m2 Możesz też wziąć jakąś ekipę z miksokretem to Ci wyrównają , tylko że to będzie raczej drożej niż 10 zł za m2 Wyjściem mogą być też wylewki samopoziomujące ale to już kupę kasy trzeba i na chudego chyba szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychjan 01.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 witajcie.Szukam spolidnego wykonawcę dachów w okolicach Lublina. Interesuje mnie całość, od więźby po pokrycie (z oknami połaciowymi) z obróbkami. Będę wdzięczny za wszelkie rady i informacje.Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 01.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Polecam moich dachowców. Robią solidnie i szybko. Telefon 600116115. Nie wiem jaz z terminami ale warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 01.10.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam,Proszę o namiary na stolarza od mebli, chodzi mi o kilka szafek łazienkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 03.10.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Do Zbychjan Jeśli chodzi o dobrego wykonawcę dachu to polecam tel 504984744 Rarak,.wiem też że dachy robi pan który sprzedaje więzbę Łupikasza 606306571 znany na forum pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena83 04.10.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam!Budujemy Przemyślanego M42c w okolicach Lublina.Może ktoś wybudował ten domek w Lubelskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 04.10.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam,Niestety lało mi się po kominie, po wewnętrznych ścianach i powstały ogromne zacieki, ale najgorsze jest to że pojawiły się wykwity ( taki jasny, popielaty puch o gr. ok. 1cm)Dekarze poprawili obróbki, ale winne mogą też być za głębokie fugi. Teraz niby się nie leje, ale jak się pozbyć tych wykwitów? To chyba grzyb. Wydawało mi się żę ściana z kominem podsechła i położyłem gładź ale niestety odchodz.Jak możną sobie z tym poradzić? Czy są jakięś środki do stosowania wewnątrz? CZekam na wszelkie info. Tylko niedołujcie mnie że będę musiał komin rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 04.10.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Napisz czy komin z dziurawki ten co się leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 05.10.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Wkład ceramiczny, ale obudowany klinkierem, dziurawką. Ostatnie 2-3 warstwy tylko z pełnego klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cron 06.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam, Niestety lało mi się po kominie, po wewnętrznych ścianach i powstały ogromne zacieki, ale najgorsze jest to że pojawiły się wykwity ( taki jasny, popielaty puch o gr. ok. 1cm) Dekarze poprawili obróbki, ale winne mogą też być za głębokie fugi. Teraz niby się nie leje, ale jak się pozbyć tych wykwitów? To chyba grzyb. Wydawało mi się żę ściana z kominem podsechła i położyłem gładź ale niestety odchodz. Jak możną sobie z tym poradzić? Czy są jakięś środki do stosowania wewnątrz? CZekam na wszelkie info. Tylko niedołujcie mnie że będę musiał komin rozbierać Też mi się leje po kominie i pojawił się "biały puch"czekam już na dekarza. Co do puchu to nie mam pewności że jest to grzyb, może to coś z wełny albo jakaś chemia z zaprawy. Puch pojawił się i na tynku gipsowym i na cementowo-wapiennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 06.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 witajcie,dopiero dotarłam do Was...jako grupy z lubelskiego....i bardzo się cieszę, bo czytając Wasze posy już wiem, że znajdę wiele cennych wskazówek;)od kwietnia budujemy z mężem domek M03 MOJE MIEJSCE....borykamy się z wieloma przeciwnościami.....i utrudnieniami, np.pogoda;(...ale póki co wszystko idzie do przodu;)narazie nie mam żadnych pytań ........chciałam się jedynie przywitać i dołączyć do Waszej grupy;)pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelam78 07.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witajcie Proszę o namiary na sprawdzone i polecane przez Was firmy zajmujące się kolektorami słonecznymi w lublinie i okolicach.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 09.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam,Mogłbyś dać namiar na tego dekarza. Bo mi tezprzeciekają kominy a ciężko kogoś znaleźć do poprawek. Bo po partaczach ludzie niechcą poprawiać.Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 14.10.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam, mam do sprzedania bramę garażową firmy Hormann w kolorze zł. dąb w bardzo promocyjnej cenie, (brama z tzw. "czeskiej" pomyłki błąd w zamówieniu), zapewniam, że towar jest nowy i pełnowartościowy brama pasuje do wymiarów otworu szer. od 4500 mm do 5300 mm, wysokość od 2250 do 2350 mm, mozliwość transportu i montażu.W razie zainteresowania proszę o kontakt 604 165 297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts