zdeg 01.11.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam !!!Poszukuję ekipy do SSO (Jakubowice Kon.)Wszystkie papiery załatwione, wystartuję jak tylko pogoda pozwoli wiosną 2011. Jeżeli macie soldiną ekipę, proszę o namiary.Pozdrawiamhttp://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-41-Finezja,53.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 01.11.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam,poszukuję tynkarza do tynków cem- wap. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 02.11.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hydraulika tez moge polecic , podlogówkę układał z wielką cierpliwoscia : 500 141 550 Jacek można zapytać ile kosztowała ta podłogówka ? Mniej więcej oczywiście. Akurat dogaduję się ze swoim hydraulikiem to może się takowa wiedza przydać. Szukam kogoś do docieplenia poddasza i wykonania karton-gipsów. Jeśli macie jakichś godnych polecenia wykonawców to poproszę. Może ktoś poda ile płacił za te ww usługi ? Pozdr i pogody dobrej życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaraf 02.11.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam !!! Poszukuję ekipy do SSO (Jakubowice Kon.) Wszystkie papiery załatwione, wystartuję jak tylko pogoda pozwoli wiosną 2011. Jeżeli macie soldiną ekipę, proszę o namiary. Pozdrawiam http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-41-Finezja,53.html Poszło na prv. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-big 03.11.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Bardzo dziękujemy za namiary na ekipy do wykończeń!. Może ktoś jeszcze ma, interesuje mnie zwłaszcza okolica Dys - Elizówka. Pozdrawiamy ! wysłałem namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 03.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witajcie mam 2 pytania-poszukiwania:Pposzukuję stolarza z Lublina, który wykonuje wszystko, tzn jest wszechstronny, ma wyobraźnię i można się z nim dogadać (blaty w łazience, szafki, zabudowy)i 2-gdzie w Lubinie jest firma produkująca blaty materiały typu solid surface-corian, staron itp? może wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 03.11.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 i 2-gdzie w Lubinie jest firma produkująca blaty materiały typu solid surface-corian, staron itp? może wiecie? Trzy lata temu kupowałam do mieszkania blat z kompozytu (corian) u p. Ryszarda Kamińskiego 601 375 563 - mam nadzieję, że telefon aktualny, bo mam zamiar kupić za rok taki sam, do domku. Cena wtedy, jeśli dobrze pamiętam - 800pln/mb Jeśli będziesz dzwonić to daj, proszę, znać, czy namiary aktualne. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 03.11.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, poszukuję tynkarza do tynków cem- wap. Pomożecie? Szczęśliwi posiadacze tynków wewnętrznych:D czemu milczycie ? Pomóżcie plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 03.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Szczęśliwi posiadacze tynków wewnętrznych:D czemu milczycie ? Pomóżcie plissss Tynki cem-wap Łukasz 505544807, ale nie wiem jaz z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 03.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Podrzucie parę namiarów na wykończeniówkę (glazura, zabudowa g-k) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 05.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 POLECAMY ekipę od tynków (cementowo-wapienne agregatem), która w tydzień zrobiła nam 606 metrów.....szybko a co najważniejsze solidnie;) .DANIMAR p. Mariusz 606 629 287. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettyk 06.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 madzikcrazy & rudzik2005 bardzo dziękuję, pędzę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 08.11.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Trzy lata temu kupowałam do mieszkania blat z kompozytu (corian) u p. Ryszarda Kamińskiego 601 375 563 - mam nadzieję, że telefon aktualny, bo mam zamiar kupić za rok taki sam, do domku. Cena wtedy, jeśli dobrze pamiętam - 800pln/mb Jeśli będziesz dzwonić to daj, proszę, znać, czy namiary aktualne. Pozdrawiam, Kasia hej dzwoniłam, telefon aktualny, ale ceny nie... corian (4 kolory) za 1600zł, i jeszcze montelli ale biały za 1000zł http://www.cci.com.pl/montelli.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 08.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 hej dzwoniłam, telefon aktualny, ale ceny nie... corian (4 kolory) za 1600zł, i jeszcze montelli ale biały za 1000zł http://www.cci.com.pl/montelli.html To ja brałam montelli, 3 lata temu 800PLN/mb (corian już wtedy był bardzo drogi). Jestem bardzo zadowolona i mocno się zastanawiam nad tym samym materiałem, mimo podwyżki (nadal uważam, ze to były jedne z lepiej wydanych pieniędzy przy urządzaniu domu). Kolor mam taki pomiędzy aurora a everest z wzornika corianu, ale z wyraźnymi 'śmieciami' , tak jak w kolorze fossil. Może wyprowadzając się zabiorę ze sobą blat (wtedy zaoszczędzę domawiając tylko brakujący kawałek) i podmienie go zwykłym laminatem? Przecież i tak nie podwyższę ceny mieszkania ze względu na ten blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 09.11.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Podrzucie parę namiarów na wykończeniówkę (glazura, zabudowa g-k) podawałam już do glazury - Jarek Kutnik 663 462 000 , geniusz chciaam bez fug- mam, bez plastikowych narożników- mam, półkę w łazience z zaokrąglonym zakonczeniem- prosze bardzo i kazdy kto zwiedza budowe pyta sie o glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przand 10.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Rozgladam sie za wkladem kominowym (do kominka z plaszczem wodnym). Przedstawione oferty znacznie roznia sie cena. Najtansza oferte dostalem od formy MD z Ciecierzyna. Jakie sa to jakosciowo materialy? Czy lepiej zaplacic wiecej i wziasc od innego producenta? Jakie wkłady polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.11.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A ja potrzebuję namiary na fachowca,który położy drewnem i zrobi barierki do schodów betonowych.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 10.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A ja potrzebuję namiary na fachowca,który położy drewnem i zrobi barierki do schodów betonowych.Możecie kogoś polecić? Poszło na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGDAB100 12.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 witamZamierzm budować dom rodzinny z pracowni p.Stefczyka -domy z wizją http://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd1/rd1.htmlczy ktoś buduje lub zbudował podobny w okolicach Lublina?Bardzo proszę o kontaktpozdrawiam wszystkich "bungalowców" i "szewczykomaniaków":cool:podaje dodatkowo maila do siebie- [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no1edytka 18.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam w przyszłym roku planuje zacząć budowę, czy ktoś może polecić ekipę godną zaufania do zbudowania stanu surowego??? dzięki za ewentualną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts