Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Drake ja już mam projekt i rozpoczętą na jesieni 2010 budowę.Jestem na etapie fundamentów i podmurówki niestety pogoda nie pozwoliła dalej "murować". Jak tylko się ociepli to ruszamy dalej - mamy już cały materiał na dom więc wszystko pójdzie z górki(mam taką nadzieję).Teraz zastanawiam się jakie mam kupić okna,drzwi i bramę garażową potem mi pójdzie łatwiej z zakupem jak już coś będę miała na oku .(może polecisz jakąś firmę co robi dobre te produkty).

Twój projekt też jest bardzo ładny, a szczególnie urzekł mnie taras.:) Rzeczywiście Twój domek bardzo podobny do mojego:)

Pozdrawiam i do usłyszenia:)

Witam, ja buduje Rodo 8, pod Biłgorajem, ale my się już znamy z wątku Rodo6 ;) za daleka droga.

Swoją drogą ja za więźbę płaciłem 650zł za m3 z impregnacją, tylko u Was chyba dochodzi transport stąd pewnie ta cena.

Pozdro

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam, ja buduje Rodo 8, pod Biłgorajem, ale my się już znamy z wątku Rodo6 ;) za daleka droga.

Swoją drogą ja za więźbę płaciłem 650zł za m3 z impregnacją, tylko u Was chyba dochodzi transport stąd pewnie ta cena.

Pozdro

Witam Cię ktosiek miło mi że i tu się spotykamy:),ja za swoją więżbę płaciłam 680 zł m3 z impregnacją a zamawiałam ją w VDS w Lubartowie(jak i cały dach ) i wydaje mi się że moja cena też jest przystępna

PS. ktosiek jakiej firmy masz okna? bo prezentują się bardzo ładnie!!!! a gdzie będziecie zamawiać drzwi i bramę garażową ,pozdrawiam i do usłyszenia:)

Witam Cię ktosiek miło mi że i tu się spotykamy:),ja za swoją więżbę płaciłam 680 zł m3 z impregnacją a zamawiałam ją w VDS w Lubartowie(jak i cały dach ) i wydaje mi się że moja cena też jest przystępna

PS. ktosiek jakiej firmy masz okna? bo prezentują się bardzo ładnie!!!! a gdzie będziecie zamawiać drzwi i bramę garażową ,pozdrawiam i do usłyszenia:)

Okna firmy Adamsna profilu Brugman Round Line, kolor jednostronny złoty dąb.

Drzwi wybraliśmy w końcu drewniane, czekaliśmy na nie, później mrozy. Mają montować w tym tygodniu.

Wejściowe takie:

http://www.drzwi-niemiec.pl/img/dz/z14b_s.jpg

Do kotłowni takie:

http://www.drzwi-niemiec.pl/img/dz/z5_s.jpg

Lokalny zakład stolarski, podam linka:

http://www.drzwi-niemiec.pl/

Bramę już mam zamontowaną, Wiśniowski segmentowa, szerokie tłoczenia z automatem.

Zapraszam do dziennika

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144607-Rodo-8-domek-Kto%C5%9Bk%C3%B3w/page3

, tam wszystko jest. Pozdrawiam

Witam !!!

Tu Beti z okolic Świdnika. Bardzo dziękuję za tak szybka odpowiedź, przemiłym forumowiczom DRAKE i JACEKH To Mnie Panowie uszczęśliwiliście takimi info, a jak przeanalizowałam dach to on taki prosty i gładki nie jest. Mam 9 okien dachowych, i dwa daszki nad balkonami. Przejdę się po tych firmach niech zrobią wycenę, czyli za 150 tyś może domek postawimy w SSO. :) Jeszcze raz wielkie dzięki. A nasze gniazdko to jest z Archipelagu - Lukrecja.

Dzień dobry wszystkim :)

Wpadłam na chwilkę z drugiego końca Polski z pytaniem, czy ktoś jest zainteresowany nabyciem 45-arowej działki budowlanej w okolicy Lublina. W razie czego proszę o kontakt na priwa. (nie mam czasu sprawdzać, czy nie łamię przypadkiem jakiegoś punktu forumowego regulaminu, ale jakby co, to przetłumaczcie, nie bijcie:))

pozdrawiam serdecznie,

Tatarak spod Wrocławia

OSTERM - robili u mnie cwu, solary i ogrzewanie. Strona osterm.com.pl

Dziekuje za odpowiedz.

Przejrzalam wczesniejsze strony forum i znalazlam tez P.H. HERMLOK i Goleniewski z Lublina jakby ktos potrzebowal firm zajmujacych sie rekuperatorami.

Wczesniej polecane, mam nadzieje ze sa ok.Jakies opinie?

Witam wszystkich w 2011 r.

Zapewne były dzieś na Grupie info nt więźby dachowej, ale jeżeli ktoś ma sprawdzonego dostawcę drewna na dach i do tego w rozsądnej cenie to byłbym wdzięczny za jakieś aktualne namiary.

pozdr

Darek

Hej, polecam więźbę od pana Łupikaszy. tel 606306571, moi dachowcy byli z tego drzewa zdowoleni.

Witajcie!

Potrzebuję Waszej pomocy, bo straciłam już chyba nadzieję, że znajdę.....

Poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego stolarza z okolic Lublina lub Chełma do wykonania schodów.

Bardzo bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!!

dobry i niedrogi to chyba ciężko będzie. Powodzenia

Ja z polecenia dostałem jednego co twierdzi,że kryzys i zszedł z cen dlatego obłożenie 15 stopni betonowych wyliczył na 7000zł :)

Zatem szukam drewna dębowego wysuszonego.

Jak ktoś ma to poproszę o namiary.

Witajcie!

Potrzebuję Waszej pomocy, bo straciłam już chyba nadzieję, że znajdę.....

Poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego stolarza z okolic Lublina lub Chełma do wykonania schodów.

Bardzo bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!!

Witam.

Mi polecano Pana Izdebskiego z Parczewa tel. (83) 354-38-66. Będę korzystał z jego usług ale dopiero na wiosnę. Czy jest tani? - nie wiem.

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim :)

Wpadłam na chwilkę z drugiego końca Polski z pytaniem, czy ktoś jest zainteresowany nabyciem 45-arowej działki budowlanej w okolicy Lublina. W razie czego proszę o kontakt na priwa. (nie mam czasu sprawdzać, czy nie łamię przypadkiem jakiegoś punktu forumowego regulaminu, ale jakby co, to przetłumaczcie, nie bijcie:))

pozdrawiam serdecznie,

Tatarak spod Wrocławia

daj namiary gdzie ta działka stoi i jaka cena . na priv lub na maila [email protected]