ktosiek 09.01.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Drake ja już mam projekt i rozpoczętą na jesieni 2010 budowę.Jestem na etapie fundamentów i podmurówki niestety pogoda nie pozwoliła dalej "murować". Jak tylko się ociepli to ruszamy dalej - mamy już cały materiał na dom więc wszystko pójdzie z górki(mam taką nadzieję).Teraz zastanawiam się jakie mam kupić okna,drzwi i bramę garażową potem mi pójdzie łatwiej z zakupem jak już coś będę miała na oku .(może polecisz jakąś firmę co robi dobre te produkty). Twój projekt też jest bardzo ładny, a szczególnie urzekł mnie taras. Rzeczywiście Twój domek bardzo podobny do mojego:) Pozdrawiam i do usłyszenia:) Witam, ja buduje Rodo 8, pod Biłgorajem, ale my się już znamy z wątku Rodo6 za daleka droga. Swoją drogą ja za więźbę płaciłem 650zł za m3 z impregnacją, tylko u Was chyba dochodzi transport stąd pewnie ta cena. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANET 13 09.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam, ja buduje Rodo 8, pod Biłgorajem, ale my się już znamy z wątku Rodo6 za daleka droga. Swoją drogą ja za więźbę płaciłem 650zł za m3 z impregnacją, tylko u Was chyba dochodzi transport stąd pewnie ta cena. Pozdro Witam Cię ktosiek miło mi że i tu się spotykamy:),ja za swoją więżbę płaciłam 680 zł m3 z impregnacją a zamawiałam ją w VDS w Lubartowie(jak i cały dach ) i wydaje mi się że moja cena też jest przystępna PS. ktosiek jakiej firmy masz okna? bo prezentują się bardzo ładnie!!!! a gdzie będziecie zamawiać drzwi i bramę garażową ,pozdrawiam i do usłyszenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.01.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam Cię ktosiek miło mi że i tu się spotykamy:),ja za swoją więżbę płaciłam 680 zł m3 z impregnacją a zamawiałam ją w VDS w Lubartowie(jak i cały dach ) i wydaje mi się że moja cena też jest przystępna PS. ktosiek jakiej firmy masz okna? bo prezentują się bardzo ładnie!!!! a gdzie będziecie zamawiać drzwi i bramę garażową ,pozdrawiam i do usłyszenia:) Okna firmy Adamsna profilu Brugman Round Line, kolor jednostronny złoty dąb. Drzwi wybraliśmy w końcu drewniane, czekaliśmy na nie, później mrozy. Mają montować w tym tygodniu. Wejściowe takie: http://www.drzwi-niemiec.pl/img/dz/z14b_s.jpg Do kotłowni takie: http://www.drzwi-niemiec.pl/img/dz/z5_s.jpg Lokalny zakład stolarski, podam linka: http://www.drzwi-niemiec.pl/ Bramę już mam zamontowaną, Wiśniowski segmentowa, szerokie tłoczenia z automatem. Zapraszam do dziennika http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144607-Rodo-8-domek-Kto%C5%9Bk%C3%B3w/page3 , tam wszystko jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiGŚwidnik 10.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam !!! Tu Beti z okolic Świdnika. Bardzo dziękuję za tak szybka odpowiedź, przemiłym forumowiczom DRAKE i JACEKH To Mnie Panowie uszczęśliwiliście takimi info, a jak przeanalizowałam dach to on taki prosty i gładki nie jest. Mam 9 okien dachowych, i dwa daszki nad balkonami. Przejdę się po tych firmach niech zrobią wycenę, czyli za 150 tyś może domek postawimy w SSO. Jeszcze raz wielkie dzięki. A nasze gniazdko to jest z Archipelagu - Lukrecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastaszek 10.01.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witajcie,czy macie jakas godna polecenia firme, ludzi do rekuperatora,gwc i podlogowki?Wiem, ze gdzies te tematy byly,ale zalezy mi na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 10.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witajcie, czy macie jakas godna polecenia firme, ludzi do rekuperatora,gwc i podlogowki? Wiem, ze gdzies te tematy byly,ale zalezy mi na czasie. OSTERM - robili u mnie cwu, solary i ogrzewanie. Strona osterm.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 11.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam, a ja szukam projektantki ogrodów z Lubelskiego a konkretnie okolice Piask jeśli jest ktoś bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 11.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich w 2011 r.Zapewne były dzieś na Grupie info nt więźby dachowej, ale jeżeli ktoś ma sprawdzonego dostawcę drewna na dach i do tego w rozsądnej cenie to byłbym wdzięczny za jakieś aktualne namiary. pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzień dobry wszystkim Wpadłam na chwilkę z drugiego końca Polski z pytaniem, czy ktoś jest zainteresowany nabyciem 45-arowej działki budowlanej w okolicy Lublina. W razie czego proszę o kontakt na priwa. (nie mam czasu sprawdzać, czy nie łamię przypadkiem jakiegoś punktu forumowego regulaminu, ale jakby co, to przetłumaczcie, nie bijcie:)) pozdrawiam serdecznie, Tatarak spod Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molmon 12.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam wszystkich!!Powoli zbieram się do adaptacji projetku aps 182 http://www.extradom.pl/projekt-domu-aps-182-lua1231.aspxPoszukuję osób, które mają ten etam za sobą, albo wiedzą gdzie w okolicach Lublina taki domek stoi??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastaszek 12.01.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 OSTERM - robili u mnie cwu, solary i ogrzewanie. Strona osterm.com.pl Dziekuje za odpowiedz. Przejrzalam wczesniejsze strony forum i znalazlam tez P.H. HERMLOK i Goleniewski z Lublina jakby ktos potrzebowal firm zajmujacych sie rekuperatorami. Wczesniej polecane, mam nadzieje ze sa ok.Jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 13.01.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich w 2011 r. Zapewne były dzieś na Grupie info nt więźby dachowej, ale jeżeli ktoś ma sprawdzonego dostawcę drewna na dach i do tego w rozsądnej cenie to byłbym wdzięczny za jakieś aktualne namiary. pozdr Darek Hej, polecam więźbę od pana Łupikaszy. tel 606306571, moi dachowcy byli z tego drzewa zdowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 14.01.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witajcie! Potrzebuję Waszej pomocy, bo straciłam już chyba nadzieję, że znajdę.....Poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego stolarza z okolic Lublina lub Chełma do wykonania schodów.Bardzo bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 14.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 witajcie A ja poszukuję: drewna dębowego wysuszonego na schody Gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 14.01.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witajcie! Potrzebuję Waszej pomocy, bo straciłam już chyba nadzieję, że znajdę..... Poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego stolarza z okolic Lublina lub Chełma do wykonania schodów. Bardzo bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!! dobry i niedrogi to chyba ciężko będzie. Powodzenia Ja z polecenia dostałem jednego co twierdzi,że kryzys i zszedł z cen dlatego obłożenie 15 stopni betonowych wyliczył na 7000zł Zatem szukam drewna dębowego wysuszonego. Jak ktoś ma to poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 14.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mi taki jeden wczoraj właśnie zaśpiewał 7000 zł! Dodam, że trepy i podstopnice mam wyrobione. Trzeba je tylko położyć i zabejcować......Chodzi mi o samo wykonanie, bez materiału...Pomóżcie! Proszę!Nikt nie ma drewnianych schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 14.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Monti2008 to namiary na tartak, gdzie wykonano moje trepy i stopniceP. KOPIEL - 609413767 Żółtańce koło Chełma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 14.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witajcie! Potrzebuję Waszej pomocy, bo straciłam już chyba nadzieję, że znajdę..... Poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego stolarza z okolic Lublina lub Chełma do wykonania schodów. Bardzo bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!!! Witam. Mi polecano Pana Izdebskiego z Parczewa tel. (83) 354-38-66. Będę korzystał z jego usług ale dopiero na wiosnę. Czy jest tani? - nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 14.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacalublin 15.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzień dobry wszystkim Wpadłam na chwilkę z drugiego końca Polski z pytaniem, czy ktoś jest zainteresowany nabyciem 45-arowej działki budowlanej w okolicy Lublina. W razie czego proszę o kontakt na priwa. (nie mam czasu sprawdzać, czy nie łamię przypadkiem jakiegoś punktu forumowego regulaminu, ale jakby co, to przetłumaczcie, nie bijcie:)) pozdrawiam serdecznie, Tatarak spod Wrocławia daj namiary gdzie ta działka stoi i jaka cena . na priv lub na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts