jacekh 24.01.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hydraulik - Marian Turowski 722069721 - robił u mnie kanalizę od zera aż do kotłowni i mogę śmiało polecić. Tani i słowny, wygląd nie budzi zaufania na pierwszy rzut oka ale to poczciwy gość. Nie ponegocjujesz bo zwykł podawać cenę i albo się zgodzisz albo nie. U mnie za podłogówkę brał 30 zł/m2 w tym rozkładanie ostatniej warstwy styro, folii, montaż rozdzielaczy, próba itp. Za inne rzeczy typu rozprowadzenie instalacji , słynne "punkty" ( kibelki, umywalki itp ) brał grosze.Jedynie do wysterowania kotła przez elektronikę nie polecam bo to szybciej obcykałem co i jak niż hydraulik.No i nigdy mnie nie oszukał nawet na jedno kolanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna lt 25.01.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam zaczęliśmy z mężem budowę w maju 2010 w lubelskim... Mamy już stan surowy zamknięty i na chwilę obecną robione sa u nas instalacje wod-kan, wentylacja i co. Do KJB : z czystym sumieniem polecam naszego dekarza (w zasadzie ekipy zrobiły i więźbę i pokrycie) - dach zrobiony fachowo, szybko i solidnie (pojawił się przeciek w czasie grudniowych roztopów przy świetlikach, ale od razu usunęli). Gdyby ktoś chciał to p. Brogowski Stanisław tel. 601390796. Murarzy swoich nie polecę niestety, coby ktoś pretensji potem nie miał. Instalacje wszelkie, kotłownię (a także potem cały biały montaż) robi nam firma - zdecydowaliśmy się na firmę, coby potem jeden hydraulik na drugiego winy nie zrzucał... Na razie jest ok. robią szybko, wycenę zrobili dość korzystna (tak uważam). Firma Osterm z Lublina (jak ktoś będzie chciał to znajdzie w necie namiary. Swojego koparkowego nie polecę, bo naciągacz... cóż więcej... Pozdrawiam budujących w lubelskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJB 26.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 anna lt - bardzo dziękujemy za rzeczową odpowiedz trzymamy kciuki za Waszą budowę i serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceklodw 26.01.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 hydraulik - Marian Turowski 722069721 - robił u mnie kanalizę od zera aż do kotłowni i mogę śmiało polecić. Tani i słowny, wygląd nie budzi zaufania na pierwszy rzut oka ale to poczciwy gość. Nie ponegocjujesz bo zwykł podawać cenę i albo się zgodzisz albo nie. U mnie za podłogówkę brał 30 zł/m2 w tym rozkładanie ostatniej warstwy styro, folii, montaż rozdzielaczy, próba itp. Za inne rzeczy typu rozprowadzenie instalacji , słynne "punkty" ( kibelki, umywalki itp ) brał grosze. Jedynie do wysterowania kotła przez elektronikę nie polecam bo to szybciej obcykałem co i jak niż hydraulik. No i nigdy mnie nie oszukał nawet na jedno kolanko... Wielkie Dzięki za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 27.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wielkie Dzięki za kontakt. Ja polecam Pana Andrzeja tel.504 540 471 - kontakt dostałem z naszego forum rok temu i robił u mnie wszystko włączenie z przyłączem gazowym i podłączeniem kotła. Z innej beczki: Poszukuję ekipę do kostki brukowej możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANET 13 27.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja polecam Pana Andrzeja tel.504 540 471 - kontakt dostałem z naszego forum rok temu i robił u mnie wszystko włączenie z przyłączem gazowym i podłączeniem kotła. Z innej beczki: Poszukuję ekipę do kostki brukowej możecie kogoś polecić? Witam polecam pana od układania kostki brukowej p.Dariusz tel.889-367-564 (jak ktoś chce może pomóc tez przy zakupie kostki) CENY MA PRZYSTĘPNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 27.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam polecam pana od układania kostki brukowej p.Dariusz tel.889-367-564 (jak ktoś chce może pomóc tez przy zakupie kostki) CENY MA PRZYSTĘPNE Ja kupowałam kostkę w dobrej cenie w Świdniku przy Lotników Polskich.Mają tam produkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 28.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja kupowałam kostkę w dobrej cenie w Świdniku przy Lotników Polskich.Mają tam produkcję. Podaj nazwę firmy lub stronkę www jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.01.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 nie chcę być posądzona o reklamę Ale proszę bardzo http://www.elbrukkostka.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 30.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Widze, ze dalej cicho na temat wykończeniowki. Majstrow juz znalazłam, jak się sprawdzą to będę polecać. Firma od komnków z Forum Muratora, wydaje sie super, dziękuje za namiary (nie pamiętam komu ) Na dzień dzisiejszy tynkarzy mogę polecić jakby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 31.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich budujących tych, których znam i tych, których nie znam osobiście! Właśnie przypadła mi nowa rola (mam nadzieję, że nie tylko mi) - moderatora naszej grupy. Ponieważ różnie u mnie z czasem, to jednak będę się starał zaglądać często i moderować, jeśli zajdzie taka potrzeba W sprawach nagłych, proszę o sygnały od Was na priva Pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 31.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dorzucam do grupy jeden komputer i zaczynam budowę. Pozwolenie, budę i 2 łopaty już mam. Ekipa w blokach startowych. Okolice Lublina. Liczę na wymianę doświadczeń. Czy ktoś tu zagląda? Jasne ja tu czesto zagladam, jestem w fazie oczekiwania na pozwolenie na budowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 31.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam zaczęliśmy z mężem budowę w maju 2010 w lubelskim... Mamy już stan surowy zamknięty i na chwilę obecną robione sa u nas instalacje wod-kan, wentylacja i co. Do KJB : z czystym sumieniem polecam naszego dekarza (w zasadzie ekipy zrobiły i więźbę i pokrycie) - dach zrobiony fachowo, szybko i solidnie (pojawił się przeciek w czasie grudniowych roztopów przy świetlikach, ale od razu usunęli). Gdyby ktoś chciał to p. Brogowski Stanisław tel. 601390796. Murarzy swoich nie polecę niestety, coby ktoś pretensji potem nie miał. Instalacje wszelkie, kotłownię (a także potem cały biały montaż) robi nam firma - zdecydowaliśmy się na firmę, coby potem jeden hydraulik na drugiego winy nie zrzucał... Na razie jest ok. robią szybko, wycenę zrobili dość korzystna (tak uważam). Firma Osterm z Lublina (jak ktoś będzie chciał to znajdzie w necie namiary. Swojego koparkowego nie polecę, bo naciągacz... cóż więcej... Pozdrawiam budujących w lubelskim... Jak to jest żę dekarzy wszystkich chwala ( zwykle) na na murarzach wieszaja psy. Jestem poszukująca solidnej i uczciwej ekipy budowlanej i wszyscy tu narzekaja na murarzy a to ze pija a to ze sie opieprzeja. Moze ktos ma jakas dobra firme dopolecenia, taka co zrobi od poczatku do konca, szybko i w miare uczciwei? CZekam na pozwolenie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 01.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jak to jest żę dekarzy wszystkich chwala ( zwykle) na na murarzach wieszaja psy. Jestem poszukująca solidnej i uczciwej ekipy budowlanej i wszyscy tu narzekaja na murarzy a to ze pija a to ze sie opieprzeja. Moze ktos ma jakas dobra firme dopolecenia, taka co zrobi od poczatku do konca, szybko i w miare uczciwei? CZekam na pozwolenie na budowe Witam, Ja na swoje ekipę murarska narzekać nie mogę. Robili czysto, szybko i solidnie, jestem z nich zadowolony. Polecić mogę, owszem bo warci ale terminy maja na minimum rok do przodu zajęte!!! Mi budowali od późnej wiosny 2010 a umawiałem się na wiosnę 2009. Ekipa pana Pawła 669195493, proszę próbować a może maja jeszcze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 01.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 witam wszystkich budujących tych, których znam i tych, których nie znam osobiście! Właśnie przypadła mi nowa rola (mam nadzieję, że nie tylko mi) - moderatora naszej grupy. Ponieważ różnie u mnie z czasem, to jednak będę się starał zaglądać często i moderować, jeśli zajdzie taka potrzeba w sprawach nagłych, proszę o sygnały od was na priva pozdrawiam, zbyszek witamy pana moderatora naszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 01.02.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam... Potrzebuję namiary na sprawdzonego magika od rolet okiennych, zewnetrznych antywłamaniowych. Jeżeli ktos coś wie, byłabym wdzięczna Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam... Potrzebuję namiary na sprawdzonego magika od rolet okiennych, zewnetrznych antywłamaniowych. Jeżeli ktos coś wie, byłabym wdzięczna Pozdr. Wysłałam na `priv.Doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 03.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wysłałam na `priv.Doszło? dzięki LADY jutro zadzwonie:) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 04.02.2011 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam wszystkich budujących tych, których znam i tych, których nie znam osobiście! Właśnie przypadła mi nowa rola (mam nadzieję, że nie tylko mi) - moderatora naszej grupy. Ponieważ różnie u mnie z czasem, to jednak będę się starał zaglądać często i moderować, jeśli zajdzie taka potrzeba W sprawach nagłych, proszę o sygnały od Was na priva Pozdrawiam, Zbyszek Witamy nowego moderatora grupy, mam nadzieję, że bedzie bardziej aktywny niż poprzedni?!? Zaglądam od czasu do czasu i załatwiam papiery przyłącza i czekam inne dokumenty do pozwolenia... Chciałem zapytać czy ktoś może budował, buduje w/g LK159??? Pozdrawiam znajomych z cześci południowo-zachodniej Radawiec, Konopnica!!! Kazjan:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 04.02.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam, Ja na swoje ekipę murarska narzekać nie mogę. Robili czysto, szybko i solidnie, jestem z nich zadowolony. Polecić mogę, owszem bo warci ale terminy maja na minimum rok do przodu zajęte!!! Mi budowali od późnej wiosny 2010 a umawiałem się na wiosnę 2009. Ekipa pana Pawła 669195493, proszę próbować a może maja jeszcze miejsce Po numerze telefonu widzę że mieliśmy ta samą ekipę murarską. Ja również bardzo bardzo polecam ekipę Pana Pawła. teraz jestem na etapie wykańczania (się) i mam pytanie odnośnie glazurników, ich stawek. Ile przeciętnie bierze glazurnik za ułożenie mkw oraz ile sobie życzą za zabudowę wanny, wymurowanie ścianki w prysznicu, i zabudowę geberitu. I czy dodatkowo powinnam zapłacić za szlifowanie płytek, dodam ze płytki w wyniku szlifowania zostały postrzępione i odprysnęło szkliwo. I czy powinno się szlifiwać płytki zwykłą szlifierką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts