Agata_j 09.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam wszystkichCzy możecie mi polecić naprawdę dobrego malarza z Lublina lub okolic. Od 2 tygodni moja ekipa próbuje zamalować sufit w salonie a efektem są białe pasy. Po 10 warstwach zaczynam wątpić w umiejętności wykonawców, pomysły mi się wyczerpały jestem załamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 09.04.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzieki arabell za inf. A czy możesz podać mi namiary na tą ekipę? Bo ta cena jest całkiem niezła. Wysłałam namiar przez indywidualną wiadomość, bo nie wiem czy można tak publicznie (jestem nowa na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 09.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam, Potrzebuję namiary na sprawdzonego hydraulika.Pomóżcie proszę bo czas goni, a ja jeszcze nikogo konkretnego nie mam. Dziękuje z góry Pozdr. Może być p.Andrzej sprawdzony już przez kilku budujących? Instalacje CO, wod-kan, naprawy hydrauliczne, modernizacje, tel. 504-540-471. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 10.04.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam pierwszy raz. Ponieważ tez przymierzamy się do budowy, czy możecie mi polecić kogoś, kto projektuje płyty fundamentowe, geologa i ekipę od SSO/SSZ? Planuję budowę w Świdniku. Dzięki wielkie. My wlasnie czekamy na projekt płyty, ale jeszcze go nie widzielismy, wiec polecic projektanta jeszcze nie moge Budowa rowniez bedzie w Świdniku. Pan projektant rownież jest ze Świdnika, nie zajmuje sie plytami, ale projektuje nam dom wiec plyte robi "przy okazji" na nasze zyczenie. Ewentualnie mozesz wystartowac z prośba do pana Sochy, ktory wielu forumowiczom ja zaprojektowal - ma nick projektantplyt i jest bodajże z W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 10.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 witajcie.Mam do odsprzedania garaż blaszak 3x5m (blacha ocynk gat 1, bez rdzy) w Kozubszczyźnie, gm. Konopnica. 650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 15.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 witajcie. Mam do odsprzedania garaż blaszak 3x5m (blacha ocynk gat 1, bez rdzy) w Kozubszczyźnie, gm. Konopnica. 650zł już nieaktualne,garaż sprzedany. Została mi rura do DGP 10m 250 stopni max, Dospel- oddam za 70zł ! Pozdrowienia dla budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.04.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dzień dobry, mam 2-2,5 paczki styroduru, oddam za rozsądne pieniądze pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makapaka 15.04.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 i prośba o namiary na firmę zajmującą się szafami wnękowymi zwłaszcza takimi co robię "nietypowe" zlecenia z góry dzięuje M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profihouse 17.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Posiadamy wolne terminy na budowę od czerwca 2011. Budujemy stany surowe, deweloperskie, lub pod klucz. Służymy pomocą również na etapie zakupu projektu i jego adaptacji, czy uzyskania finansowania. Proponujemy atrakcyjne ceny. Wstępnie koszt budowy zawierający robociznę, materiały, nadzór Kierownika, zaplecze socjalne i magazynowe, obsługę geodezyjną dla: - stanu surowego zamkniętego - 958 zł/m2 + VAT- stanu deweloperskiego - 2 161 zł brutto/m2 + VAT- stanu pod klucz z odbiorami - 2 425 zł brutto/m2 + VATCeny do negocjacji po przedstawieniu szczegółowego projektu i uzgodnieniu rozwiązań projektowych, materiałów wykończeniowych, instalacji wewnętrznych. Nie budujemy bez faktur dlatego jeśli myślisz o oszczędzaniu w ten sposób to raczej sobie oszczędź kontakt z nami. Stawiamy na wysoką jakość realizacji. Podstawą do roszczeń gwarancyjnych mogą być jedynie dokumenty potwierdzające wykonanie umowy. Nie wierz w to, że ktoś udziela gwarancji pisemnej jedynie na podstawie podpisanej umowy. Skoro umowa została podpisana, a nie zostały wystawione żadne dokumenty potwierdzające sprzedaż wykonanych prac, oznacza to że zlecenie nie zostało wykonane, a więc nie ma mowy o gwarancjach. Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o nas, referencjami, galerią zakończonych i bieżących realizacji na naszej stronie http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BIT 17.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witajcie,poszukujemy ekipy budowlanej "z głową" do przebudowy domku w okolicach Puław. Teraz jest to stan surowy otwarty, domek wymaga pewnych przeróbek i dokończenia:) Prosimy o namiary na solidnych i sprawdzonych budowlańców. Na razei jesteśmy trochę zieloni i przestraszeni budową, ale liczymy na wsparcie forumowiczów:) z góry dzięki, B i T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 18.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Poszukuję architekta do wykonania projektu budowlanego domu jednorodzinnego do uzyskania pozwolenia na budowę. Chodzi o adaptację domu w jonagoldach archonu (lub nowy projekt na jego bazie). Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przand 20.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 1.) Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia z POŚ (przydomową oczyszczalnią ścieków)? Szukam dobrego ale i taniego wykonawcy z okolic bądź samego Lublina? Podobno wachlarz cen za tą usługę jest naprawde szeroki. 2.) Potrzebny kontakt na dokładnych ludzi od elewacji zewnętrznej. Został do położenia sam tynk. Ubiegłej jesieni dom został ocieplony i założona siatka. 3.) Czy ktoś ma doświadczenie z wykonaniem tarasu z kompozytu drewno + PCV? Czy są do tego potrzebni wyjątkowi specjaliści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 21.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 witajcie. Mam do odsprzedania garaż blaszak 3x5m (blacha ocynk gat 1, bez rdzy) w Kozubszczyźnie, gm. Konopnica. 650zł Cześć Mont2008i! Jestem zainteresowany tym blaszakiem czekam na kontakt na mail prywatny: [email protected] Chciałbym go obejrzeć? Pozdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myla1980 22.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam!Budował się ktoś "pod klucz" w Lublinie?Kogo polecacie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 23.04.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam Budująco, Wszystkich z Lubelskiej Grupy i składam Najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych dużo radości i nadzei oraz wytrwałości zapału i sił w realizacji zaplanowanych zadań. Życzę takżę realizaci celu nadrzędnego tego, który wskazał nam Jan Paweł II największy autorytet jakiego poznałem! Pzdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lewkoń 24.04.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 materiały najtaniej kupić od producentów w tej chwili jeździłem do producentów BK- do Lubartowa i Niemiec z prośbą o kosztorys materiałów( porównamy) W hurtowniach tez zacząłem pytać, myślę jeszcze skoczyć do Markowic z pytaniem o MAXA. Tania hurtownia w Lublinie podbno na ul. Krochmalnej, a stal w Stalmecie na ul.Chemicznej- opinie od tych co już wybudowali, Do końca jeszcze nie wiem z czego czy belix na klej, belit na zaprawę czy maxa - jako dwuwarstwowe. Ytong pomimo promocji stanowczo za drogi Popwinieneś jeszcze przyjechać do Puław i zapytać o H+H. Z tego co wiem to niby lepsze robią bloczki BK od tych z Niemiec bo nie sypią pyłów. Informacje z zasłyszenia - sam nigdy nie sprawdzałem. Sam jednak uległem powyższym informacjom i na swój dom zakupiłem H+H z Puław - ale jeszcze w 12/2010r przed podwyżką... A ta tania hurtownia na Krochmalnej w Lublinie.. - gdzie to? Jakiś dokładny adres lub telefon lub strona jakaś www tego przedsiębiorstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olal 26.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A ta tania hurtownia na Krochmalnej w Lublinie.. - gdzie to? Jakiś dokładny adres lub telefon lub strona jakaś www tego przedsiębiorstwa? SYKE, w google znajdziesz. Bloczki na fundamenty i stropy teriva proponuję kupować od producenta w Radomiu. Firma się chyba WASIK nazywa. Ewentualnie przez SYKE, nawet jak swoją marżę dołożą, to i tak wyjdzie najtaniej. Przynajmniej mi się nie udało znaleźć nigdzie indziej w cenie 2,40 zł (bloczki). Stropy - nie pamiętam ceny pustaków, ale producent, który ma na moją budowę jakieś 3 km, po pierwsze był droższy niż Radom, po drugie kazał czekać co najmniej tydzień. Radom - rano telefon, następnego dnia towar na budowie. Przy okazji pozdrowienia dla całej grupy. U mnie budowanie zaczęło się niecały miesiąc temu i w tym tygodniu już mają strop zalewać. Domek Maja III z MG Projekt. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 26.04.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 WitamKominek dla chętnych wybudujemy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?98604-kominki-dla-kazdej-rodzinki Pozdrawiam Bagi69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniellka 26.04.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Przymierzamy się do wyboru okien - czy możecie polecić jakieś firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 26.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Przymierzamy się do wyboru okien - czy możecie polecić jakieś firmy? OKNO DOM ul. Łęczyńska 1, fabryka w Garbowie. Terminowo, solidnie, jeden z najlepszych wyborów, jakich do tej pory dokonałem. Ale nie nastawiaj się, że będzie tanio, choć porównując oferty zwróć uwagę na dodatki (ciepła ramka, aluminiowa klamka, blokada błędnego położenia klamki, itp.) - w wielu ofertach za to należy się dodatkowa opłata i takie same okna wychodzą teoretycznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts