Benior 15.05.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam,jakie biuro projektowe polecacie w Lublinie. Interesuje mnie projekt NIKE III z małymi zmianami i z podpiwniczeniem na całości , jakie to mogą być koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 16.05.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Myślę,że 20tyś to max. dzieki za info. ostatnia oferta jaka mi wpadła to "Stan surowy otwarty – 152 117 zł + VAT" (z materiałami). m a s a k r a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 16.05.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dzieki za info. ostatnia oferta jaka mi wpadła to "Stan surowy otwarty – 152 117 zł + VAT" (z materiałami). m a s a k r a Proponuję dokładnie notować wszystkie wydatki związane z budową. Nadzorujemy kilka inwestycji i mamy świadomość tego jak naciągani i oszukiwani są Klienci zlecający prace bez materiałów, ekipom z łapanki. Ciężko jest też porównać oferty nie wiedząc co zawierają, a jak widzę takiego porównania dokonujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cayfash 18.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam, Potrzebuję namiarów na dobrą i w rozsądnej cenie ekipę od dachów.Do zrobienia więźba + deskowanie pełne + dachówka ceramiczna.Można zaczynać za miesiąc.Jakie są aktualne stawki za taką usługę. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 18.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam, Potrzebuję namiarów na dobrą i w rozsądnej cenie ekipę od dachów. Do zrobienia więźba + deskowanie pełne + dachówka ceramiczna. Można zaczynać za miesiąc. Jakie są aktualne stawki za taką usługę. Pozdrawiam Piotrek Polecam ekipę która robiła u mnie dach w zeszłym roku. tylko nie wiem jak z terminami, tel 600116115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaraf 19.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam! Poszukuję dobrego "podłogowca", tzn. kogoś kto zrobi izolację przeciwwilgociową z papy termozgrzewalnej, na to ułoży styropian i zrobi wylewki. Czy mieliście takiego fachowca, który robi to kompleksowo? Bardzo proszę o namiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 19.05.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam! Poszukuję dobrego "podłogowca", tzn. kogoś kto zrobi izolację przeciwwilgociową z papy termozgrzewalnej, na to ułoży styropian i zrobi wylewki. Czy mieliście takiego fachowca, który robi to kompleksowo? Bardzo proszę o namiary ! Poproszę o szczegóły na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo71 20.05.2011 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, Potrzebuję namiarów na dobrą i w rozsądnej cenie ekipę od dachów. Do zrobienia więźba + deskowanie pełne + dachówka ceramiczna. Można zaczynać za miesiąc. Jakie są aktualne stawki za taką usługę. Pozdrawiam Piotrek Witam, polecam firmę, która w zeszłym roku robiła nam dach ( więźba + deskowanie pełne + dachówka ceramiczna).tel.606411362 naprawdę godni polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo71 20.05.2011 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, poszukuję sprawdzonych tynkarzy, którzy robią tynki cementowo-wapienne z agregatu. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czrwony_2005 25.05.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam wszystkich , poszukuję namiarów na firmę lub kilku ludzi do wykonania zjazdu z drogi gminnejtzn. wykonanie przepustu, krawężniki, znaki drogowe itd..Lokalizacja gmina Niemce 10km od Lublina. http://images46.fotosik.pl/833/10fc6336baeca4d4m.jpg' alt='10fc6336baeca4d4m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dargoth 25.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Interesuje mnie dobra, solidna ekipa do dachu, raczej nie z górnej półki cenowej. Spisałem numery, które się ostatnio pojawiły i jutro podzwonię, ale jakby ktoś jeszcze miał jakiś kontakt do fachowców spełniających powyższe kryteria, byłbym wdzięczny za informacje. Ze swojej strony mogę polecić ekipę świetnych i niedrogich murarzy, z których zarówno ja jak i kierownik budowy jesteśmy baaardzo zadowoleni: P. Włosek Stanisław tel. 609294894 z miejscowości Łucka pod Lubartowem. Miałem projektanta partacza (Henryk Krukowski z Zamościa), o którym jeszcze tutaj napiszę i dzięki panu Włoskowi uniknąłem katastrofy, którą projektant dołączył gratis, w pakiecie do swoich wypocin optymistycznie nazwanych projektem budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 30.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam, poszukuję sprawdzonych tynkarzy, którzy robią tynki cementowo-wapienne z agregatu. Pozdrawiam:) Polecam Pan Darek 601 560 854 Miałam szczęście do ekip na budowie ale ta była najlepsza. W domu tynki z agregatu w garazu reznie , wszystko szybko sprawnie i miło i na koniec upust za proste ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benior 31.05.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ponawiam pytanie. Witam,jakie biuro projektowe polecacie w Lublinie. Interesuje mnie projekt NIKE III z małymi zmianami i z podpiwniczeniem na całości , jakie to mogą być koszty. Budowa w Niemcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Poszukuję wykonawcy na ogrodzenia z kamienia.Bardzo proszę o namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 02.06.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam,Potrzebuje sprawdzoną ekipę od ocieplenia poddasza.Nie mam również nikogo od terakoty,glazury i kominka.....pomożecie? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 03.06.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam, Potrzebuje sprawdzoną ekipę od ocieplenia poddasza.Nie mam również nikogo od terakoty,glazury i kominka.....pomożecie? Pozdr. Zadzwoń do firmy Drewnostal nr .693 913 289, pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 03.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam, Potrzebuje sprawdzoną ekipę od ocieplenia poddasza.Nie mam również nikogo od terakoty,glazury i kominka.....pomożecie? Pozdr. Do kominka polecam pana Marcina. Robił u mnie kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony. Tel 696715205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 04.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Do kominka polecam pana Marcina. Robił u mnie kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony. Tel 696715205 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 04.06.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Zadzwoń do firmy Drewnostal nr .693 913 289, pomogą również bardzo dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacalublin 05.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ponawiam pytanie. Witam, jakie biuro projektowe polecacie w Lublinie. Interesuje mnie projekt NIKE III z małymi zmianami i z podpiwniczeniem na całości , jakie to mogą być koszty. Budowa w Niemcach. Nie polecam Archiprojektu - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts