Benior 05.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Nie polecam Archiprojektu - masakra dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiem czego się wystrzegać a jest może ktoś zadowolony z jakiegoś biura projektowego w Lublinie? oczywiście ważna jest jakość, komunikatywność, czas działania i równie ważna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 06.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie polecam Archiprojektu - masakra To ja polecę nasze usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benior 06.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 To ja polecę nasze usługi a może coś więcej? jestem zainteresowany zakupem projektu ANTEK III wersja A http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/antek_iii/0/474#top Proszę o odpowiedź ile będzie kosztowała adaptacja projektu, zaprojektowanie pod całością podpiwniczenia z małymi oknami. Proszę o wycenę za projekt, zmiany, podpiwniczenie i adaptacje projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 08.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam wszystkich Mam do zbycia stemple budowlane w ilości ok 250-300 sztuk o dłogości 2,7-3 m. Cena ok 5 PLN sztuka. Stempel zostały mi po szalunkach stropów monolitycznych (piwnica i parter). Będzie tez trochę desek calówek z odzysku. Kontakt 501070667 pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 10.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tym razem w temacie elewacji zewnętrznej: Czy ktoś z Was kładł u siebie tynk zewnętrzny Greinplast GRE 1510 lub 1610? Ja mam GRE 2430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 12.06.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich Mam do zbycia stemple budowlane w ilości ok 250-300 sztuk o dłogości 2,7-3 m. Cena ok 5 PLN sztuka. Stempel zostały mi po szalunkach stropów monolitycznych (piwnica i parter). Będzie tez trochę desek calówek z odzysku. Kontakt 501070667 pozdr Darek Gdzie są te stemple do obejrzenia i w jakich godzinach ja mogę wcześnie rano do 7.00 7.15 lub po 18.00. Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 12.06.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ja mam GRE 2430 Dzięki za odpowiedź, ale potrzebowałem obejrzeć akurat te dwa kolory Ostatecznie jako kolor główny na ścianie wyląduje 1510, więc gdyby ktoś się nad nim zastanawiał, to może sobie podjechać do Motycza i porównać rzeczywistość z kolornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 13.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Gdzie są te stemple do obejrzenia i w jakich godzinach ja mogę wcześnie rano do 7.00 7.15 lub po 18.00. Kazjan Witam Stemple sa na budowe w Bąbrowicy k/Lublina. Możliwośc obejrzenia po 18. Jakby coś proszę o telefon pod nr 501070667 pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 13.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 a może coś więcej? jestem zainteresowany zakupem projektu ANTEK III wersja A http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/antek_iii/0/474#top Proszę o odpowiedź ile będzie kosztowała adaptacja projektu, zaprojektowanie pod całością podpiwniczenia z małymi oknami. Proszę o wycenę za projekt, zmiany, podpiwniczenie i adaptacje projektu. Czy temat jest nadal aktualny ? Dopiero dziś zauważyłem ten wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renka_m81 13.06.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ponawiam pytanie. Witam, jakie biuro projektowe polecacie w Lublinie. Interesuje mnie projekt NIKE III z małymi zmianami i z podpiwniczeniem na całości , jakie to mogą być koszty. Budowa w Niemcach. A ja nie polecam usług p. Wartacza. Od znajomych słyszałam dobre opinie o Gepro, ale to tylko ze słyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 19.06.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Pozdrowienia dla wszystkich. I małe pytanko na początek , gdzie najlepiej / najtaniej kupić WC na budowę . Zaczynam i wszystko jest dla mnie zupełnie nowe.Lepiej wybrać drewnian e czy może tzw. Toy toy wynająć. Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaBog 20.06.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam budujących !!Proszę o pomoc.!! Rozpoczynam budowę w połowie sierpnia ale już skupuje materiały budowlane do stanu zero + mury. Gdzie mogę kupić drut zbrojeniowy po korzystej cenie? Deski calówki, 1,5 cala itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 20.06.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam wszystkich budujących w lubelskim. Osobiście KalinówkaJestem na etapie adaptacji projektu.Poszukuję ekipy budowlanej.Kupię garaż blaszak używany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 20.06.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Pozdrowienia dla wszystkich. I małe pytanko na początek , gdzie najlepiej / najtaniej kupić WC na budowę . Zaczynam i wszystko jest dla mnie zupełnie nowe.Lepiej wybrać drewnian e czy może tzw. Toy toy wynająć. Z góry dziekuje. Też borykałem się z tym problemem i wybrałem opcję drewniany kibelek. Toi-toi/pixi to jednak opcja dla zamożnych. Przy wylocie na Lubartów, w Ciecierzynie, jest skład drewna i stoją tam gotowe kibelki. Myślę, że 400-600zł mogą kosztować. Za tą kwotę, to chyba 3 miesiące wypożyczenia "tojtoja" mi wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 20.06.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam budujących !! Proszę o pomoc.!! Rozpoczynam budowę w połowie sierpnia ale już skupuje materiały budowlane do stanu zero + mury. Gdzie mogę kupić drut zbrojeniowy po korzystej cenie? Deski calówki, 1,5 cala itp. Pozdrawiam Najtaniej "żelastwo" wychodziło u Piotrowskiego w Strzyżewicach - firma Rol-Mex (tylko o ceny trzeba pytać samego Piotrowskiego) oraz w Syke na Krochmalnej. Myślę, że i dziś warto ich odwiedzić i zapytać. Deski to na składach drewna (Ciecierzy, Świdnik), na większych składach budowlanych (Drewnostal, Syke) lub u p. Łupikaszy - 606306571 - drew-kot z Biłgoraja - co kilka dni w Lublinie mają transport i ceny też przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 20.06.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam;Mam do sprzedania stemple około 140szt wysokość ~2,7m cena 4zł/szt, oddam też gruz (pustak/cegła) będzie tego z 1,5tony może więcejodbiór Niedrzwica Duża 505-589-717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 20.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A ja chętnie przyjmę gruz (zmieszczą się u mnie 2-3 duże wywrotki), niestety nie dysponuję transportem. Gdyby ktoś nie miał co z nim zrobić, może podrzucać do Motycza Namiary podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 20.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 zorganizuj jakiegoś jelcza czy stara, u mnie na wiosce jest osoba co ma koparkę to załaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 20.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Też borykałem się z tym problemem i wybrałem opcję drewniany kibelek. Toi-toi/pixi to jednak opcja dla zamożnych. Przy wylocie na Lubartów, w Ciecierzynie, jest skład drewna i stoją tam gotowe kibelki. Myślę, że 400-600zł mogą kosztować. Za tą kwotę, to chyba 3 miesiące wypożyczenia "tojtoja" mi wychodziły. Dzięki Drake.W tej sytuacji chyba też wybiorę obcję drewnianą .Sprawdze zatem Ciecierzyn.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.06.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A ja sprzedam drewniany kibelek po budowie. Jego "dizajn: nie jest najlepszy,ale myślę,że wytrzyma jeszcze nie na jednej budowie :)Jeśli jesteś zainteresowany-szczególy uzgodnimy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts