Drake 21.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 zorganizuj jakiegoś jelcza czy stara, u mnie na wiosce jest osoba co ma koparkę to załaduje No właśnie to się średnio opłaca. Nikt dziś za mniej niż 100zł nic nie zrobi. Musisz szukać zbyt po sąsiadach, wtedy się to jeszcze opłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 22.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Nie został komuś może styropian grafitowy 15cm? A może akurat wiecie, gdzie w Lublinie od ręki bym taki zakupił? Potrzebuję raptem 7-8 paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 22.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Nie został komuś może styropian grafitowy 15cm? A może akurat wiecie, gdzie w Lublinie od ręki bym taki zakupił? Potrzebuję raptem 7-8 paczek. Zadzwoń pod nr 693 913 289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 22.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witajcie moze ktos z was poleca w lublinie jakas dobra podbitke plastik, nacjetniej cos w stylu orzech, moze macie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 22.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witajcie moze ktos z was poleca w lublinie jakas dobra podbitke plastik, nacjetniej cos w stylu orzech, moze macie fotki Ja jestem aktualnie w trakcie instalacji podbitki. Wybrałem GAMRAT ciemny dąb (nie produkują w orzechu). Kupowałem w firmie BARTAL na Diamentowej. Wszyscy się zachwycają Poglądowa fotka: https://picasaweb.google.com/lh/photo/3zV_BH3vACswo_HSJotjtYb4qnIboDt-CfzCb__TjPA?feat=directlink Minimalnie tańsza jest podbitka z firmy ASKO, ale GAMRAT ma lepszą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 23.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ogladalem Gamrat, Asko, rozwazam tez royal, niewiem czy nie lepszy wykonaniem tylko mnie kolorow maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 25.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nie został komuś może styropian grafitowy 15cm? A może akurat wiecie, gdzie w Lublinie od ręki bym taki zakupił? Potrzebuję raptem 7-8 paczek. Polecam Drewno-stal w Konopnicy byłem tam po deski i bloczki widziałem maja 15 cm grubości grafitowy, i nie jestem z nimi w żadem sposób powiązany. Pytałem o styropian XPS ,,ale mam 10% taniej w innej hurtowni specjalistycznej! Pozdrawiam Kazjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 25.06.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Polecam Drewno-stal w Konopnicy byłem tam po deski i bloczki widziałem maja 15 cm grubości grafitowy, i nie jestem z nimi w żadem sposób powiązany. Pytałem o styropian XPS ,,ale mam 10% taniej w innej hurtowni specjalistycznej! Pozdrawiam Kazjan. Dzięki, pokierowany przez URB trafiłem do Drewnostalu właśnie i tam też nabyłem drogą kupna owy styropian grafitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatki 26.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich budujacych! Jestem nowa na forum, chociaz sobie wchodze i czytam od jakiegos czasu. Sporo sie juz dowiedzialam a mam nadzieje na duzo wiecej. Bede budowala domek w Kalinowce i dopiero zaczynam. Wlasnie wystapilam o warunki zabudowy wiec jeszcze jestem zieloniutka! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 26.06.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 gdzie dostanę słupki ogrodzeniowe w dobrej cenie do siatki 1,8m i siatkę też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 26.06.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 gdzie dostanę słupki ogrodzeniowe w dobrej cenie do siatki 1,8m i siatkę też? Zadzwoń pod nr 501 018 291 jest to Wojtek ,pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przand 27.06.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mam 15 m2 podbitki (stan bdb) zloty dab gamrata w przyzwoitej cenie, jesli ktos jest zainteresowany chetnie odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIrJack11 30.06.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam wszystkich,Poszukuję naprawdę dobrego glazurnika (mam trochę trudnych rozwiązań w tym mozaikę) oraz kogoś od sufitów podwieszanych - pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdeg 30.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam, Sprawdzam oferty hydraulikow i monterow COProsze o podpowiedź czy 120 zł za punkt to dobra cena (bez białego montaż), dostałem też ofertę na podłogowkę 40zł m2.Cena za kotłownię gazową 3000. Oczywiście material zapewniam sam. Z góry dziękuje i pozdrawiam zdeg:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 01.07.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, Sprawdzam oferty hydraulikow i monterow CO Prosze o podpowiedź czy 120 zł za punkt to dobra cena (bez białego montaż), dostałem też ofertę na podłogowkę 40zł m2. Cena za kotłownię gazową 3000. Oczywiście material zapewniam sam. Z góry dziękuje i pozdrawiam zdeg:bye: Witam, spróbuj u mojego wykonawcy hydrauliki i CO. Miałem trzy oferty i jego była środkowa (nie najtańsza) ale za to z dobrymi rozwiązaniami i materiałami. Tel 504540471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 01.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Proszę Was baaardzo o namiar na ekipę od ogrodzeń- chodzi o wmurowanie podmurówek i zamontowanie sztachetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdeg 01.07.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, spróbuj u mojego wykonawcy hydrauliki i CO. Miałem trzy oferty i jego była środkowa (nie najtańsza) ale za to z dobrymi rozwiązaniami i materiałami. Tel 504540471 Dziękuję za kontakt:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 01.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, Sprawdzam oferty hydraulikow i monterow CO Prosze o podpowiedź czy 120 zł za punkt to dobra cena (bez białego montaż), dostałem też ofertę na podłogowkę 40zł m2. Cena za kotłownię gazową 3000. Oczywiście material zapewniam sam. Z góry dziękuje i pozdrawiam zdeg:bye: Cześć nie napisałeś zakresu robót w kotłowni a to jest ważne!? Ja z wymianę pieca gazowego + montaż nowego zasobnika (wymiana dwu funkcyjnego na 1jedofunkcyjny bez materiałów zapłaciłem połowę czyli 1500,- Widzę że lubelskie forum to głownie wymiana adresów, bez szerszych komentarzy, może to i lepiej ale trochę wymiany doświadczeń nie zawadzi !?! Pozdrawiam budujący w Konopnicy i Rudawcu jakoś cicho o Waszych postępach? Kazjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 02.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Proszę Was baaardzo o namiar na ekipę od ogrodzeń- chodzi o wmurowanie podmurówek i zamontowanie sztachetek. U mnie robiła eipa pana Darka -nr telefonu 601-393-504, mam jego numer od znajomych ,którz tez byli zadowoleni. U mnie robili bez podmurówki , tylko krawężenik wkopane , robią ponoć wszystko co z ogrodzeniem związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 02.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich. Czy wiecie , gdzi można nabyc niedrogo oczywiście:D, konciapkę , barak ,garaż lub coś takiego , zamykanego na czas budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts