Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli w grę wchodzi samo murowanie to wydaje mi się to stanowczo za drogo.

Rozejrzyj się za tańszą ekipą. Mogę polecić pana Stanisława Włoska (tel. 609294894). Murują super (dokładnie, czysto i sprawnie) i w przyzwoitych cenach. Porównując nasze projekty, to gdyby mi murowała Twoja ekipa, zapłacił bym 2 razy więcej niż zapłaciłem.

Dziękuje za namiary .W niedziele jestem umówiona na wycenę .

Jak się z panem Włoskiem dogadasz to na pewno będziesz zadowolona. Dzisiaj miałem pomiar okien i człowiek się dziwił, że wszystkie symetrycznie występujące okna mają prawie co do milimetra równe wymiary. Powiedział, że taka dokładność prawie się nie zdarza. Zresztą kto nie przyjedzie na budowę to chwali wykonanie murów.

KasiaSzyba - firma polecona przez Ciebie jutro będzie robiła u mnie ogrodzenie. Mam nadzieję,że będę zadowolona tak jak Ty, dzięki jeszcze raz za namiar :)

I prośba do wszystkich: zdecydowałam się na bramę i furtki od Wiśniowskiego - którego przedstawiciela/sprzedawcę w Lublinie polecacie? Z góry dzięki za pomoc.

Witam. Gdzie kupić dobre za przyzwoitą cenę bloczki fundamentowe i piasek. Może polecicie namiary. Dzięki.

Dobre bloczki robi w Niedrzwicy Dużej firma Alfa Bet. Okoliczności mnie zmusiły, by zamawiać w trzech miejscach. Bloczki z firmy w Niedrzwicy były najlepsze i w dobrej cenie. Namiar do dostawcy: Michał Jurecki tel. 668337306.

KasiaSzyba - firma polecona przez Ciebie jutro będzie robiła u mnie ogrodzenie. Mam nadzieję,że będę zadowolona tak jak Ty, dzięki jeszcze raz za namiar :)

I prośba do wszystkich: zdecydowałam się na bramę i furtki od Wiśniowskiego - którego przedstawiciela/sprzedawcę w Lublinie polecacie? Z góry dzięki za pomoc.

U mnie robiła firma p. Andrzeja Hawajskiego - BRAMTECH, w przyzwoitej cenie i z szybkim terminem realizacji montażu. Tel. 602 404 744

Ja mogę polecić Stanisława Borsuka, tartak w Majdanie Nowym (rzut beretem za Biłgorajem), tel. 846851237, 693273425. Uczciwy gość, ma swój transport. Drewno impregnuje wzorowo, a cena też dobra.

dzięki, wcześniej też na niego trafiłem, jesteśmy po słowie. pozdrawiam

Wiatam!

Mam prośbę! Jetem na etepie przydomowej oczyszczalni ścieków i tu moje pytanie "Czy macie jakąś sprawdzoną firmę, udciwą, ponieważ mam nieciekawy grunt i nie chciałbym żeby oczyszczalnia przestała działac po roku.????

Ponawiam, też szukam jakiejś zaufanej firmy!! jak wiemy oczyszczalnia ścieków to nie tania inwestycja!

A przy okazji widziałem dyskusje na temat pokryć dachowych. Mam sprawdzoną firmę w której kupiłem dachówkę ceramiczną, a kilka lat temu taką samą dach kryła teściowa. Nie wiem czy się komuś tu przyda czy nie, ale polecam firmę DACH z Kozubszczyzny koło Motycza. http://dachceramiczny.pl/ złego slowa nie powiem! Mają też dobrych dekarzy, pzdr

W warunkach zabudowy gminy Głusk jest zapis o "dachu symetrycznym na głównej bryle budynku". Jak sadzicie, czy ten projekt: http://domus.wroc.pl/projekt/proxima-ii spełnia to kryterium? Będę wdzięczna za pomoc:)

Ja bym powiedział, że się da, ale się nie znam ;)

A co powiedzieli w tym temacie urzędnicy z gminy Głusk czy z wydziału architektonicznego starostwa powiatowego? Możesz podjechać też do pierwszego lepszego architekta, który powinien odpowiedzieć cza się da, czy nie ;)