cristoffo 20.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Do dachu mogę polecić moją ekipę, tel600116115 Dzięki Już dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 22.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mamy poziom zero Musiałam się pochwalić K. Gratulacje!!!, od początku kibicuje Tobie i Sylwii bo na początku pozytywnie odpowiedziałyście na propozycje ewentualnej współpracy przy zakupach materiałów! Na razie to tylko teoria... Mnie do stanu zero brakuje kanalizacji i chudych wylewek ale plan minimum na ten rok wykonany! Poza tym jeszcze coś może uda się zrobić pomimo przymrozków. Może w długie jesienne wieczory wymienimy się doświadczeniami... Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 22.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Czy ktoś z Was miał okazję zamawiać drzwi wejściowe lub bramę garażową w firmie An-bud (Kunickiego 165, p. Czachor)? Można u nich zamówić bramę Normstahla w dość korzystnej cenie, ale nie wiem, jak jest z jakością montażu. Mają też w ofercie zewnętrzne drzwi drewniane firmy Wiatrak - niestety na forach o tych drzwiach jest tyle, co nic, a trochę googlałam... No i oczywiście pytanie o montaż Anbudu. Będę wdzięczna za podzielenie się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 26.10.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam, Zostało mi trochę wełny Isover uni mata 18cm (7 rolek) oraz 15cm - 1 rolka i 5 cm - 1 rolka. Może ktoś potrzebuje, w dobrej cenie. Podaj dane na tę wełnę izovera najlepiej tel. lub mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 26.10.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 to skoro tak ogłaszamy, to ja poszukuję stempli budowlanych (2-3 metry) Witam Mam trochę stempli od 2 do 2,7-2,8 m po budowie w Dąbrowicy Podaję tel. 501070667 pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 27.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Podaj dane na tę wełnę izovera najlepiej tel. lub mail. Info poszło na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 28.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To ja wrzucę swoje bieżące "zbędności" gotowe na zbycie:- Dysprobit z Tytana (masa asfaltowo-kauczukowa, rozrabiana na wodzie), zostało mi jakieś 13kg z opakowania 20kg. - kołki (z trzpieniami) do styropianu dł. 20cm (na styro 15cm) - 72 sztuki dokładnie. Te są od Seleny (marka Tytan), moi ocieplacze chwalili je, bo miałem też inne, bardziej twarde (łatwo łamiące się).Pieniądz to żaden "na piwko", ale nie chcę tego wyrzucać do śmieci, może komuś się przyda. Mogę to podrzucić na terenie Lublina. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 28.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witam grupę. mam prośbę o kogoś z rzeczoznawców do wyceny nieruchomości - żeby było szybko i nieddrogo do kredytu mi potrzebne. mam listę z banku, ale tam jest setka nazwisk, do kogoś wrto w I kolejności dzwonić? i czy jest tu Kasia z Wilczopola, która ostatnio poznała się z moją Magdą na basenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.10.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witam grupę. mam prośbę o kogoś z rzeczoznawców do wyceny nieruchomości - żeby było szybko i nieddrogo do kredytu mi potrzebne. mam listę z banku, ale tam jest setka nazwisk, do kogoś wrto w I kolejności dzwonić? i czy jest tu Kasia z Wilczopola, która ostatnio poznała się z moją Magdą na basenie? Nam robiła Pani Kozyrska (Urszula bodajże). Tel. 502678454. Trwało to 2-3 dni. Cena też w miarę rozsądna (miałem i 3-krotnie wyższe wyceny). Oczywiście była któraś strona operatu z błędem (błąd w numerze działki), ale szybko poprawione. Podobno to standard u tej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husyn 30.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 SPRZEDAM Bramę na działkę 4m +furtkę 1m solidna nowa "samoróbka" nie marketowa na solidnym profilu nigdy nie widziała ziemi (wypełnienie siatką) Styrodur 1 paczkęworek kołków do styropianu"12"trochę stempli1szt komina dymnego 200 Schidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-big 30.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Do dachu mogę polecić moją ekipę, tel600116115 Widzę po numerze telefonu, że ktoś poleca Ci ekipę p. Pawła - stanowczo odradzam - miałem bardzo przykre i kosztowne doświadczenia z tą ekipą - lepiej poszukaj innej. Szczegóły wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-big 30.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 witam grupę. mam prośbę o kogoś z rzeczoznawców do wyceny nieruchomości - żeby było szybko i nieddrogo do kredytu mi potrzebne. mam listę z banku, ale tam jest setka nazwisk, do kogoś wrto w I kolejności dzwonić? i czy jest tu Kasia z Wilczopola, która ostatnio poznała się z moją Magdą na basenie? Mogę polecić p. Artura tel. 501715173 - szybko i sprawnie - czy tanio ? - jest uznawany w większości banków - mi robił operat dla trzech - wyceny był zaakceptowane przez banki bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 02.11.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mam do sprzedania tanio tkzw "skrętke" - na internerty, alarmy itp, wiadmosć PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniellka 03.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam, poszukuję kogoś sprawdzonego od obudowy kominka. Jeśli możecie polecić, byłabym niezmiernie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 03.11.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam, poszukuję kogoś sprawdzonego od obudowy kominka. Jeśli możecie polecić, byłabym niezmiernie wdzięczna. U nas kominek instalował Maciek Cygan 609518526. Nie mam zastrzeżeń. Choć zaliczył jedną wtopę: nie wiedział co to turbina z bypassem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 03.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 dziękuję za namiary na rzeczoznawcę. rzeczywiście - szybkie terminy, ceny standard, ale z niższych. inni za krótki termin wołali dodatkowej opłaty u mnie praca wre na całego. dach i ocieplenie prawie równolegle , teraz szukam okien mam już namiary od Lady in red na ul. turystycznej, macie może jeszcze do polecenia inne firmy? okna raczej z gatunku cieplejszych - enerooszczędnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 04.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ...teraz szukam okien mam już namiary od Lady in red na ul. turystycznej, macie może jeszcze do polecenia inne firmy? okna raczej z gatunku cieplejszych - enerooszczędnych. Bastek1, Ja właśnie wczoraj zamówiłam okna w Okno Domu na ul. Łęczyńskiej. Tanio nie będzie, ale za to mam okna 3-szybowe, 6-komorowe, u prawie wszystkich U<1 (w zależności od wielkości okna od 0,84 do 1,02 w spiżarni - bo małe i 1,05 w garażu - bo jeszcze mniejsze), szyby P4, okucia WK2, ciepły montaż (dodatkowe taśmy dookoła ramy i dodatkowy profil pod oknem. Przeczytałam swego czasu cały nasz lubelski wątek i nie spotkałam żadnej negatywnej opinii na temat firmy/okien, wszyscy użytkownicy chwalili montaż, obsługę posprzedażową i późniejszą eksploatację okien. Ja jeszcze nie polecam (dam znać, jak już zamieszkam:)), ale wybrałam je na podstawie polecenia innych forumowiczów. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dargoth 07.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dziękuję za namiary na rzeczoznawcę. rzeczywiście - szybkie terminy, ceny standard, ale z niższych. inni za krótki termin wołali dodatkowej opłaty u mnie praca wre na całego. dach i ocieplenie prawie równolegle , teraz szukam okien mam już namiary od Lady in red na ul. turystycznej, macie może jeszcze do polecenia inne firmy? okna raczej z gatunku cieplejszych - enerooszczędnych. Ja zamówiłem okna Vetrexu w Kraśniku, w firmie Ortis. Vetrex ma opinię firmy bardzo dbającej o jakość i oferującej swe wyroby w przyzwoitych cenach. Podobno też warunki gwarancyjne w tej firmie są korzystne dla klienta. Potrzebowałem okien ciepłych, na szerszym profilu sześcio-komorowym, z pakietem trzyszybowym. Do porównania wziąłem oferty z Vetrexu, Dako, OknoDomu, Oknoplastu i MS. Vetrex okazał się najtańszy (po targowaniu), Oknoplast zdecydowanie najdroższy. Firma Ortis chwali się dobrymi, doświadczonymi montażystami, po wielu szkoleniach w Oknoplaście, z którym współpracowali kilkanaście lat, zanim zmienili go na Vetrex. Okna powinienem mieć zamontowane w najbliższych dwóch tygodniach i wtedy coś więcej będę mógł o nich napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewczyna 10.11.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług projektantek w Omedze? Chodzi mi o adaptację projektu. Wydają się sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 12.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Witam, poszukuję kogoś sprawdzonego od obudowy kominka. Jeśli możecie polecić, byłabym niezmiernie wdzięczna. mogę polecić mojego kominkarza M. Żurawski 505629459, robi też dla Luxury House. szybko konkretnie, wie co robi. Polecił nam tani wkład z boczna szybą. W kominku już palimy i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts