Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Witam.

A nie lepiej przydomową oczyszczalnie ścieków. Koszt wykonania nie wiele droższy ale eksploatacja tańsza , że nie wspomnę o wygodzie.

Pozdrawiam

To nie jets takie proste jek oczyszczalni nie było w projekcie a czy koszt jest podobny to bym polemizował. Do oczyszczalni trzeba mieć ładną działkę (dużą) i najlepiej z piękną ziemią (dobrze przepuszczalną) a jak nie to 12 tyś zł.

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam! Nam szambo robił pan Staniak tel. 609 652 105, cena niewysoka, z wykonania jesteśmy zadowoleni, jeszcze nie użytkujemy.

A może ktoś poleciłby ekipę do wykończenia wnętrz ( kafelki, biały montaż, malowanie i wszystko do końca aby zamieszkać). Proszę o sprawdzoną złotą rączkę :)

witam

zastanawiam się obecnie nad alarmem. macie jakiś? chciałbym zew.firmę do montażu - może ktoś by kogoś polecił? i firmę do ochrony w przyszłości - też którą polecaice?

Centralki Satela, Manipulatory Satela (choć podobno nie ten najnowszy dotykowy), Czujki DSC.

Spróbuj zadzwonić do tego Pawła: 509925551 - po godzinach skleci całą instalację ;)

witam

zastanawiam się obecnie nad alarmem. macie jakiś? chciałbym zew.firmę do montażu - może ktoś by kogoś polecił? i firmę do ochrony w przyszłości - też którą polecaice?

Bastek1, zobacz mojego posta bodajże z 9 marca tego roku. W połączeniem z odpowiedzią Drake'a będziesz komplet. Co do wyboru firmy ochroniarskiej to ktoś już chyba później pisał - rozejrzyj się po swojej okolicy, których tabliczek jest więcej.

Witam jako nowy forumowicz rozpoczynający przygodę budowy własnego domu.

Chciałbym prosić szerokie grono budujących w okolicy Lublina o pomoc , mianowicie poszukuję sprawdzonej i uczciwej ekipy do postawienia stanu surowego otwartego a że w portfelu nie za ciasno żeby nie zdarła za wiele. Proszę pisać ile zapłaciliście za SSO na swojej budowie i czy byliście zadowoleni z ekipy. A może orientujecie się ile może wynieść postawienie i zadaszenie takiego domku?

http://www.extradom.pl/projekt-domu-magda-a-bez-garazu-z-poddaszem-uzytkowym-wrd1066.aspx

Pzdrawiam.

Ja w tym roku postawiłem 2 domy w stanie surowym zamkniętym.

Według mojej oceny to murarze powinni wziąć około 20 rys plus dachowcy około 15 tys zł.

Osobiście mogę polecić dachowców którzy robili u mnie. Pracują od rana do zmroku ekipa 3 osobowa ale zaleta jest to że wszystkie elementy na dachu kładzie osobiście główny majster który ma pojecie o dachach i zrobi wszystko bardzo dobrze.

To najlepsza ekipa jaką miałem na budowie i niedroga.

tel do majstra to 501968382. Murarzy nie polecam dziury w ścianach