rkw 08.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam. A nie lepiej przydomową oczyszczalnie ścieków. Koszt wykonania nie wiele droższy ale eksploatacja tańsza , że nie wspomnę o wygodzie. Pozdrawiam To nie jets takie proste jek oczyszczalni nie było w projekcie a czy koszt jest podobny to bym polemizował. Do oczyszczalni trzeba mieć ładną działkę (dużą) i najlepiej z piękną ziemią (dobrze przepuszczalną) a jak nie to 12 tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaraf 08.12.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam! Nam szambo robił pan Staniak tel. 609 652 105, cena niewysoka, z wykonania jesteśmy zadowoleni, jeszcze nie użytkujemy. A może ktoś poleciłby ekipę do wykończenia wnętrz ( kafelki, biały montaż, malowanie i wszystko do końca aby zamieszkać). Proszę o sprawdzoną złotą rączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 09.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam,Jestem zainteresowany zakupem garażu po budowie. Czy ma ktoś do odsprzedania.Mam do sprzedania 20 l ŚNIEŻKA GRUNT LATEKSOWA EMULSJA PODKŁADOWA DO WNĘTRZ Cena do negocjacji. W razie pytań proszę o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no1edytka 09.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam Jeżeli jest ktoś zaiinteresowany, to ma do sprzedania zbiornik 1000 l na wodę , możliwy transport.Cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 11.12.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 witamzastanawiam się obecnie nad alarmem. macie jakiś? chciałbym zew.firmę do montażu - może ktoś by kogoś polecił? i firmę do ochrony w przyszłości - też którą polecaice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 11.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. Poszukuję Pilnie pilota do napędu bramy garażowej Hormanna z siwymi przyciskami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 12.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam. Poszukuję Pilnie pilota do napędu bramy garażowej Hormanna z siwymi przyciskami. Pozdrawiam Zapraszam, mam "od ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 12.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zapraszam, mam "od ręki" Witam. Poszło na PW. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 14.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 witam zastanawiam się obecnie nad alarmem. macie jakiś? chciałbym zew.firmę do montażu - może ktoś by kogoś polecił? i firmę do ochrony w przyszłości - też którą polecaice? Centralki Satela, Manipulatory Satela (choć podobno nie ten najnowszy dotykowy), Czujki DSC. Spróbuj zadzwonić do tego Pawła: 509925551 - po godzinach skleci całą instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 16.12.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Zapraszam, mam "od ręki" Witam. Czekam na propozycję i kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 16.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 witam zastanawiam się obecnie nad alarmem. macie jakiś? chciałbym zew.firmę do montażu - może ktoś by kogoś polecił? i firmę do ochrony w przyszłości - też którą polecaice? Bastek1, zobacz mojego posta bodajże z 9 marca tego roku. W połączeniem z odpowiedzią Drake'a będziesz komplet. Co do wyboru firmy ochroniarskiej to ktoś już chyba później pisał - rozejrzyj się po swojej okolicy, których tabliczek jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 16.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptako 17.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam,szukam opinii na temat okien z Oknostylu, produkują je w Jabłonnej pod Lublinem na profilu schuco,może ktoś z Was ma zamontowane okna z tej firmy lub rozważał ich zakup, każda opinia mile widziana z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 19.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 witaj, mam te okna od wiosny u siebie. Zadowolony jestem. Bylem nastawiany na Brungmanna ale zaoferowali mi owiele taniej za dwustronnie kolorowe (akurat otwierali nowy punkt) a profile porownywalne z brungamen. To sa konkurencyjne firmy. Jakbys bral wez z "ciepla ramka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 20.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam Jeżeli jest ktoś zaiinteresowany, to ma do sprzedania zbiornik 1000 l na wodę , możliwy transport. Cena do uzgodnienia Tak jestem a skąd trzeba zabrać i jaka cena??? Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacalublin 25.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam jako nowy forumowicz rozpoczynający przygodę budowy własnego domu. Chciałbym prosić szerokie grono budujących w okolicy Lublina o pomoc , mianowicie poszukuję sprawdzonej i uczciwej ekipy do postawienia stanu surowego otwartego a że w portfelu nie za ciasno żeby nie zdarła za wiele. Proszę pisać ile zapłaciliście za SSO na swojej budowie i czy byliście zadowoleni z ekipy. A może orientujecie się ile może wynieść postawienie i zadaszenie takiego domku? http://www.extradom.pl/projekt-domu-magda-a-bez-garazu-z-poddaszem-uzytkowym-wrd1066.aspx Pzdrawiam. Ja w tym roku postawiłem 2 domy w stanie surowym zamkniętym. Według mojej oceny to murarze powinni wziąć około 20 rys plus dachowcy około 15 tys zł. Osobiście mogę polecić dachowców którzy robili u mnie. Pracują od rana do zmroku ekipa 3 osobowa ale zaleta jest to że wszystkie elementy na dachu kładzie osobiście główny majster który ma pojecie o dachach i zrobi wszystko bardzo dobrze. To najlepsza ekipa jaką miałem na budowie i niedroga. tel do majstra to 501968382. Murarzy nie polecam dziury w ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 26.12.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam, czy ktoś może mi polecić sprawdzonego hydraulika do zrobienia instalacji wodno-kanalizacyjnej w okolicach Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 26.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam, czy ktoś może mi polecić sprawdzonego hydraulika do zrobienia instalacji wodno-kanalizacyjnej w okolicach Lublina? Mirek 502 663 982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkw 27.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam, czy ktoś może mi polecić sprawdzonego hydraulika do zrobienia instalacji wodno-kanalizacyjnej w okolicach Lublina? tel. 604 272 945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 27.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dzięki za namiary. Czy ci hydraulicy robili Wam instalacje? Jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts