dorciaz 27.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam, Mam do sprzedania (cena do uzgodnienia) WC DREWNIANY do odebrania w Krępcu, Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 28.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja w tym roku postawiłem 2 domy w stanie surowym zamkniętym. Według mojej oceny to murarze powinni wziąć około 20 rys plus dachowcy około 15 tys zł. Osobiście mogę polecić dachowców którzy robili u mnie. Pracują od rana do zmroku ekipa 3 osobowa ale zaleta jest to że wszystkie elementy na dachu kładzie osobiście główny majster który ma pojecie o dachach i zrobi wszystko bardzo dobrze. To najlepsza ekipa jaką miałem na budowie i niedroga. tel do majstra to 501968382. Murarzy nie polecam dziury w ścianach Dzięki za namiar , napewno się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 29.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 a może ktoś polecić betoniarnię w lublinie lub pod lublinem? Byłem dziś w radomiu i dowiedzialem sie że tam m3 betonu z transportem kosztuje 180 zł. U nas 250 zl chcą złodzieje(bo inaczej ich nie nazwę!) i to bez dowozu. Wcale nie byli zdziwieni cenami w lublinie, bo slyszeli że u nas tak zdzierają z ludzi. jawne sku****wo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 30.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 pytanie czy 180 to netto czy brutto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 30.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 pytanie czy 180 to netto czy brutto ? wszędzie ceny netto, tam dodatkowo wystawiają certyfikat, nawet jak umowisz się "bez vatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olal 30.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 jawne sku****wo. A może po prostu wolny rynek? W Radomiu i okolicach jest pełno betoniarni i duża konkurencja, to i ceny niższe. Gruszki "nie obejdziesz", za duże koszta dowozu, ale bloczki betonowe, stropy, szamba, itp. to tylko z Radomia. Za strop z Radomia zapłaciłem (z dowozem) mniej niż z firmy, która ma do mojej budowy ok. 3 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 30.12.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 to jeśli tam jest wolny rynek, to u nas chyba ktoś ma monopol, bo takie różnice w cenach świadczą albo właśnie o monopolu albo o zmowie cenowej. Bo te różnice są skandaliczne. Mam nadzieję, że lublinianie dadzą do myślenia tutejszym betoniarniom i materiały SSO będą zamawiać w Radomiu lub okolicach. Ja osobiście polecam. Wychodzi o wiele taniej. Zaczynam poszukiwania betonu poza lublinem. Zobaczymy, ale pewnie zapłacę tyle samo z dowozem z odległości 50-100 km, ile trzeba dać naszym lokalnym kombinatorom. Jeśli ktoś ma jakieś namiary, to ponawiam prośbę o podzielenie się nimi. I najlepszego w nowym roku wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkw 30.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki za namiary. Czy ci hydraulicy robili Wam instalacje? Jesteście zadowoleni? U mnie robił i inny "fachowiec" oglądał i powiedział że wszysto zrobione jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJB 30.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam, szukam namiarów na firmę, która robi strop filigran na lubelszczyźnie (oprócz Falebud, bo już znam) lub jak wynika z powyższego nawet w Radomiu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 30.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 a może ktoś polecić betoniarnię w lublinie lub pod lublinem? Byłem dziś w radomiu i dowiedzialem sie że tam m3 betonu z transportem kosztuje 180 zł. U nas 250 zl chcą złodzieje(bo inaczej ich nie nazwę!) i to bez dowozu. Wcale nie byli zdziwieni cenami w lublinie, bo slyszeli że u nas tak zdzierają z ludzi. jawne sku****wo. Pytanie jakiej klasy beton zaproponowali ci w Radomiu a jaki w Lublinie. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86898-ile-kosztuje-beton-z-gruchy/page12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 30.12.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Byłem dziś w radomiu i dowiedzialem sie że tam m3 betonu z transportem kosztuje 180 zł. U nas 250 zl chcą złodzieje(bo inaczej ich nie nazwę!) A ile zaśpiewali w Art-Bet lub Enoli? Za "moich czasów" to były najtańsze betoniarnie w Lublinie, jakie miałem okazję objeździć. Wtedy m3 B-20 z pompą kosztował chyba 250zł, bez 210zł netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olal 01.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pytanie jakiej klasy beton zaproponowali ci w Radomiu a jaki w Lublinie. I pytanie dodatkowe. Z pompą czy bez? W Lublinie w większości betoniarni cena 240 - 250 zł jest już z pompą. Przynajmniej ja tak płaciłem. Co do klasy betonu. Przypuszczam, że taką samą. Tam (w Radomiu) naprawdę pełno tego jest i ceny betonu / wyrobów betonowych bardzo niskie. Jak już pisałem wcześniej, bloczki, stropy - tylko Radom. A jak ktoś woli jednak Lublin, to Syke na Krochmalnej. Wyjdzie po parę groszy drożej na sztuce, a i tak z Radomia przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 02.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam. Poszukuję Pilota do bramy garażowej Hormanna z szarymi przyciskami/stara częstotliwość/. Może ktoś posiada w nadwyżce lub po wymianie na nową częstotliwość. Mój uległ rozjechaniu przez samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 03.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 I pytanie dodatkowe. Z pompą czy bez? W Lublinie w większości betoniarni cena 240 - 250 zł jest już z pompą. Przynajmniej ja tak płaciłem. Co do klasy betonu. Przypuszczam, że taką samą. Tam (w Radomiu) naprawdę pełno tego jest i ceny betonu / wyrobów betonowych bardzo niskie. Jak już pisałem wcześniej, bloczki, stropy - tylko Radom. A jak ktoś woli jednak Lublin, to Syke na Krochmalnej. Wyjdzie po parę groszy drożej na sztuce, a i tak z Radomia przyjedzie. z pompą ok 200 zł w radomiu. Niestety w lbn beton drogi. Co do tanich składów, to belit (lubartowski) najtaniej znalazłem w składzie w osmolicach, w syke było drożej. W syke za to fajne ceny styropianu można wynegocjować (kupowałem XPS) i folii PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 12.01.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam wszystkichMam do sprzedania w dobrej cenie (do uzgodnienia) ok 2-2,5 m3 desek calówek po budowie. Destki służyły do szalunków stropów. Sa w stanie dobrym, bez gwoździ i bez cementu (z części zrobiłem podłogę na strychu). Wymiary rózne szer 0,1-0,3 m a dł. od 1,5 do 3,3 m. Deski są w Dąbrowicy k/Lublina. Kontakt do mnie 501070667 lub mail Pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 13.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam.Poszukuję ekip do dachu - dach dwuspadowy w kształcie Litery T z 1 lukarną krycie dachówka, bez okien dachowych. Jaka może być cena robocizny?Polećcie Kogoś.PozdrDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr-abik 14.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam, Jestem zainteresowany zakupem garażu po budowie. Czy ma ktoś do odsprzedania. Mam do sprzedania 20 l ŚNIEŻKA GRUNT LATEKSOWA EMULSJA PODKŁADOWA DO WNĘTRZ Cena do negocjacji. W razie pytań proszę o wiadomość. Witam. Ja również bym kupił garaz po budowie. Niestety nie mam niec do sprzedania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polkos20 15.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam. Poszukuję ekip do dachu - dach dwuspadowy w kształcie Litery T z 1 lukarną krycie dachówka, bez okien dachowych. Jaka może być cena robocizny? Polećcie Kogoś. Pozdr Dzięki poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 19.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 CześćCzy ma ktoś sprawdzona ekipę do wykonania elewacji zewnetrznej (styro+tynk) w Lubliniepozdr. Tel do mnie 501 070 667 lub na priv Darek Mikuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 20.01.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wychodka na budowę szukam w okolicy Niedrzwicy. Ma ktoś może do opchnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts