Bastek1 22.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a kto wam robił instalację gazową i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.01.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wychodka na budowę szukam w okolicy Niedrzwicy. Ma ktoś może do opchnięcia? Odpowiedzialam napriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatki 30.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Hej! Czytalam duuuuzo postow i Lady in Red szukala kiedys pani do sprzatania! Czy moglabys mi podac jakies namiary? Albo chociaz cos na ten temat napisac? Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 31.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 HEJ! Poszukuję dobrej ekipy do docieplenia budynku, macie może kogoś godnego polecenia. Budowa 20 km od Lublina w stronę Nałęczowa. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 31.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, zajmuję sie sprzedażą i montażem bram garażowych (głównie Hormann), chętnie przygotuję ofertę. Ja tez poproszę 2,3m na 2,4 segmentowa z pilotem kolor ciemny dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewczyna 31.01.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Czy ktoś może polecić fachowca od glazury? Chodzi o dość precyzyjną robotę, cieniutkie fugi... Będę wdzięczna za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatki 31.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam. ja robię adaptację w firmie Archiprojekt. Powiem tak że już nie mogę wytzrymać ze złości. Zaniosłem im w połowie października wszystkie papiery i obiecali do końca roku dać pozwolenie. Już kończy się marzec a ja nie mam pozwolenia. Nie polecam ich. Hej! A ja robilam adaptacje w Gepro na Czechowskiej 4 i jestem zadowolona. Ale to dopiero poczatek! Jak sobie pomysle, ze tyle jeszcze przede mna to troche wlos sie jezy. Ale damy rade! Zdobywam od Was tyle cennych informacji, ze jakos to pewnie bedzie. Ale po kolei. Mam nadzieje, ze zaczne na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 01.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mam jeszcze jedno pytanko. Styropianem jakiej firmy docieplaliście wasze domy, jakimi klejami, siatką i tynkiem, bo od czytania wątku o izolacji na forum zgłupiałam i juz nie wiem co wybrać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akn11 02.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam Czy ktoś buduje Wg. projektu DOM PRZY MŁYNIE? Poszukuję sprawdzonej, solidnej i oczywiście NIEDROGIEJ ekipy budowlanej! Poza tym może może ktoś orientuje się ile obecnie płaci się za budowę stanu surowego domu ok 126 m2 + 21 m2 garażu i jak kształtują się ceny materiałów budowlanych. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam Czy ktoś buduje Wg. projektu DOM PRZY MŁYNIE? Poszukuję sprawdzonej, solidnej i oczywiście NIEDROGIEJ ekipy budowlanej! Poza tym może może ktoś orientuje się ile obecnie płaci się za budowę stanu surowego domu ok 126 m2 + 21 m2 garażu i jak kształtują się ceny materiałów budowlanych. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów Polecę ekipę Pana Wojtka tel.609833806 ma wszystkie atuty o których piszesz.Naprawdę solidny i niedrogi i uczciwy.Nie podnosi cen w trakcie bez uzasadnienia.Wiesz ile cię będzie kosztowała inwestycja.A to rzadkość .Umowę zawarliśmy u niego w domu. Miły i słowny człowiek którego życie nie rozpieszczało.Swój z Lubelszczyzny więc polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 HEJ! Poszukuję dobrej ekipy do docieplenia budynku, macie może kogoś godnego polecenia. Budowa 20 km od Lublina w stronę Nałęczowa. Z góry dziękuję za odpowiedzi. U mnie elewację też zrobił więc jak cię jeszcze interesuje temat to pogadaj z Panem Wojtkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 03.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam. Ile płaciliście za robociznę dachu? Dwuspadowy w Literze T bez okien z lukarną. Gdzie najtańsza dachówka ceramiczna? Dzięki Pozdrawam Wpis 15000 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatki 05.02.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam! Czy ktos robil piec chlebowy u siebie? Mozecie polecic kogos do budowy? Zduna? I lepiej umiescic piec w domu czy na zewnatrz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxam 06.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 witam szystkich, nowy zawodnik na forum. odrazu do rzeczy : poszukuję bramy tymczasowej do ogrodzenia, jakiś kibelek, blaszak - takie pierwsze inwestycje przed budową gdzyby ktoś z okolic miał powyższe na zbyciu - to proszę pisać [email protected] Z góry thx i pozdrawiam wszystkich budujących Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 07.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witajcie, poszukuje dobrego biura projektowego do adaptacji projektu. Musze doprojektować drugi garaż do budynku i zrobić parę zmian, może ktoś polecić dobrego i niedrogiego architekta? Będe wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9k 09.02.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam wszystkich,poszukuję solidnej , oczywiście taniej, ekipy do sso z okolic Lublin - Niedrzwica D.Jeśli możecie kogoś polecić, to proszę na privz góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 10.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 [Witajcie, poszukuje dobrego biura projektowego do adaptacji projektu. Musze doprojektować drugi garaż do budynku i zrobić parę zmian, może ktoś polecić dobrego i niedrogiego architekta? Będe wdzięczna.Witam ja ostatnio korzystałam z usług dość rzeczowego projektanta sprawny profesjonalnie ( dobra cena) ja jestem zadowolona zna się na rzeczy możesz spróbować p. Maciek tel.530737731 powołaj się na ostatnią adaptację w Konopnicy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 10.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam. Ile płaciliście za robociznę dachu? Dwuspadowy w Literze T bez okien z lukarną. Gdzie najtańsza dachówka ceramiczna? Dzięki PozdrawamWpis 15000 !!!! Jeśli chodzi o dachówkę to ja kupowałam w firmie bartel na ul Diamentowej mają tam Ruppceramikę i chyba Brras,sugerowałam się ceną oraz poleceniami tu na forum,wszystko zależy jaką chcesz bo tanią i ładną ma też mniej znana firma Tondach w Kozubszczyżnie zadzwoń i sprawdż powodzenia w budowaniu Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 13.02.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a pomożecie w kwestii kominka?gdzie kupowaliście? potrzebuję kominka małej mocy, raczej ozdobny niż grzejący, najlepiej z 3-ma szybami. pewnie będzie używany co kilka dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 13.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witajcie, szukam kontaktu do osób, które budowały dom z kształtek styropianowych (Isomax, thermomur etc.) w okolicach Lublina. Proszę kontakt na priva w celu wymiany doświadczeń. Chcę budować z tego materiału, ale mąż ma trochę wątpliwości i chcemy je rozwiać. Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts