Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam. ja robię adaptację w firmie Archiprojekt. Powiem tak że już nie mogę wytzrymać ze złości. Zaniosłem im w połowie października wszystkie papiery i obiecali do końca roku dać pozwolenie. Już kończy się marzec a ja nie mam pozwolenia. Nie polecam ich.

Hej! A ja robilam adaptacje w Gepro na Czechowskiej 4 i jestem zadowolona. Ale to dopiero poczatek! Jak sobie pomysle, ze tyle jeszcze przede mna to troche wlos sie jezy. Ale damy rade! Zdobywam od Was tyle cennych informacji, ze jakos to pewnie bedzie. Ale po kolei. Mam nadzieje, ze zaczne na jesieni :)

Witam

Czy ktoś buduje Wg. projektu DOM PRZY MŁYNIE?

Poszukuję sprawdzonej, solidnej i oczywiście NIEDROGIEJ ekipy budowlanej!

Poza tym może może ktoś orientuje się ile obecnie płaci się za budowę stanu surowego domu ok 126 m2 + 21 m2 garażu i jak kształtują się ceny materiałów budowlanych.

Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów :bye:

Witam

Czy ktoś buduje Wg. projektu DOM PRZY MŁYNIE?

Poszukuję sprawdzonej, solidnej i oczywiście NIEDROGIEJ ekipy budowlanej!

Poza tym może może ktoś orientuje się ile obecnie płaci się za budowę stanu surowego domu ok 126 m2 + 21 m2 garażu i jak kształtują się ceny materiałów budowlanych.

Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów :bye:

Polecę ekipę Pana Wojtka tel.609833806 ma wszystkie atuty o których piszesz.Naprawdę solidny i niedrogi i uczciwy.Nie podnosi cen w trakcie bez uzasadnienia.Wiesz ile cię będzie kosztowała inwestycja.A to rzadkość .Umowę zawarliśmy u niego w domu. Miły i słowny człowiek którego życie nie rozpieszczało.Swój z Lubelszczyzny więc polecam z czystym sumieniem

witam szystkich, nowy zawodnik na forum.

odrazu do rzeczy :

poszukuję bramy tymczasowej do ogrodzenia, jakiś kibelek, blaszak - takie pierwsze inwestycje przed budową :-)

gdzyby ktoś z okolic miał powyższe na zbyciu - to proszę pisać [email protected]

Z góry thx i pozdrawiam wszystkich budujących

Jarek

[Witajcie, poszukuje dobrego biura projektowego do adaptacji projektu. Musze doprojektować drugi garaż do budynku i zrobić parę zmian, może ktoś polecić dobrego i niedrogiego architekta? Będe wdzięczna.

Witam ja ostatnio korzystałam z usług dość rzeczowego projektanta sprawny profesjonalnie ( dobra cena) ja jestem zadowolona zna się na rzeczy możesz spróbować p. Maciek tel.530737731 powołaj się na ostatnią adaptację w Konopnicy pozdrowionka

Witam. Ile płaciliście za robociznę dachu? Dwuspadowy w Literze T bez okien z lukarną. Gdzie najtańsza dachówka ceramiczna? Dzięki Pozdrawam

Wpis 15000 !!!!

Jeśli chodzi o dachówkę to ja kupowałam w firmie bartel na ul Diamentowej mają tam Ruppceramikę i chyba Brras,sugerowałam się ceną oraz poleceniami tu na forum,wszystko zależy jaką chcesz bo tanią i ładną ma też mniej znana firma Tondach w Kozubszczyżnie zadzwoń i sprawdż powodzenia w budowaniu Bonii

Witajcie, szukam kontaktu do osób, które budowały dom z kształtek styropianowych (Isomax, thermomur etc.) w okolicach Lublina. Proszę kontakt na priva w celu wymiany doświadczeń. Chcę budować z tego materiału, ale mąż ma trochę wątpliwości i chcemy je rozwiać. Będę bardzo wdzięczna.