Drake 11.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hej:) 8. meble kuchenne - tanio wychodzi firma Diana w Niedrzwicy, jeśli nie masz bardzo wygórowanych wymagań co do jakości lub umiesz sprawdzić i dopilnować, to warto spróbować Pozdrawiam wiosennie:) Kasia Dzięki, ale właśnie szukam takich, których nie będę musiał sprawdzać z linijką centymetr po centymetrze Jak na razie rozpiętość cenowa za prostą małą kuchenkę bez bajerów mieści się w przedziale 6000 -13000zł. Zaczynam współczuć tym, którzy mają duże kuchnie, pół domu za to by zbudowali ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 11.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzięki, ale właśnie szukam takich, których nie będę musiał sprawdzać z linijką centymetr po centymetrze Jak na razie rozpiętość cenowa za prostą małą kuchenkę bez bajerów mieści się w przedziale 6000 -13000zł. Zaczynam współczuć tym, którzy mają duże kuchnie, pół domu za to by zbudowali ;D Moi znajomi robili w Laurze, było dokładnie i sprawnie, ale chyba nie najtaniej.Kuchnie z Laury oglądałam w dwóch domach i było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdeg 11.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 możecie podać namiary na ekipę zajmującą się montowaniem przydomowych oczyszczalni ścieków? Witam oczyszczlnę budowałem jesienią 2011 razem z Hydrosystemem z ul. Długiej (mam epurbloc Sotralentz). Jakość obsługi klienta wraz z szybkością prac - godny polecenia. Cenowo - też całkiem znośnie. Jeżeli się nie spieszysz polecam aby poczekać do targów budowlanych - w kwietniu. Tam wystawiją się co roku i mają dobre oferty zniżkowe. "Wasika" wspomnianego na forum też polecam z czystym sumieniem. Kupowałem u nich bloczki oraz strop Terriva. Nie robią problemów, warto ponegocjować cenę. Mam pytanie do forumowiczów: Czy może ktoś z Was robił sobie drogę wewnętrzną z frezowin asfaltowych? Gdzie je kupić i jak je ułożyć na drogę wewnętrzną gruntową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 11.03.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam oczyszczlnę budowałem jesienią 2011 razem z Hydrosystemem z ul. Długiej (mam epurbloc Sotralentz). Jakość obsługi klienta wraz z szybkością prac - godny polecenia. Cenowo - też całkiem znośnie. Jeżeli się nie spieszysz polecam aby poczekać do targów budowlanych - w kwietniu. Tam wystawiją się co roku i mają dobre oferty zniżkowe. "Wasika" wspomnianego na forum też polecam z czystym sumieniem. Kupowałem u nich bloczki oraz strop Terriva. Nie robią problemów, warto ponegocjować cenę. Mam pytanie do forumowiczów: Czy może ktoś z Was robił sobie drogę wewnętrzną z frezowin asfaltowych? Gdzie je kupić i jak je ułożyć na drogę wewnętrzną gruntową ? wydaje mi sie ,ze w tamtym roku była w naszej grupie rozmowa na ten temat , nie pamiętam czy dotyczyła frezowin, ale ktoś o tym pisał. Wydaje mi sie ,że na ten temat rozmawiał APieczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula29 12.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam. Rozpoczynam właśnie budowę w okolicach Łęcznej. Jestem na etapie zakupu więźby dachowej. Chciałabym dowiedzieć się gdzie kupowaliście, w jakich cenach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 13.03.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 I do arabell: ile kosztował Wasz materiał na elewację (styropian, tynk i reszta materiałów)? interesuje mnie cena za m2, jeśli masz takie wyliczenia Pozdrawiam wiosennie:) Kasia Kasiu, jeśli chodzi o materiały, to cena w przeliczeniu na metr wychodzi mi ok. 57 zł, ale myślę, że to nie jest do końca precyzyjne. Jak już wszystko znajdzie się na elewacji, to będę mogła obliczyć dokładnie. Mogę Ci podać ceny poszczególnych składników, to sobie obliczysz według własnych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 13.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 I do arabell: ile kosztował Wasz materiał na elewację (styropian, tynk i reszta materiałów)? interesuje mnie cena za m2, jeśli masz takie wyliczenia Pozdrawiam wiosennie:) Kasia Kasiu, jeśli chodzi o materiały, to cena w przeliczeniu na metr wychodzi mi ok. 57 zł, ale myślę, że to nie jest do końca precyzyjne. Jak już wszystko znajdzie się na elewacji, to będę mogła obliczyć dokładnie. Mogę Ci podać ceny poszczególnych składników, to sobie obliczysz według własnych potrzeb mnie w tamtym roku wyszło 40zł/m2 z tynk silkon, po powiedzmy "znizkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 13.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 co do POŚ właśnie wysłałem zapytania do firm, o których piszecieja byłem w http://www.komfortoweoczyszczalnie.pl/ w omedze. miły pan, dał mi projekt tak, żeby do pozwolenia poszło. miał robić jesienią, ale się odwlecze do wiosnyna stronie UG Głusk coś jest mowa o dopłatach do kolektorów słonecznych. ktgoś coś wie? ktoś był w gminie pytać? ja się wybiorę, ale nie wiem kiedy, dłużej czynne we wtorki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 14.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kasiu, jeśli chodzi o materiały, to cena w przeliczeniu na metr wychodzi mi ok. 57 zł, ale myślę, że to nie jest do końca precyzyjne. Jak już wszystko znajdzie się na elewacji, to będę mogła obliczyć dokładnie. Mogę Ci podać ceny poszczególnych składników, to sobie obliczysz według własnych potrzeb Bardzo dziękuję. Jeśli możesz przesłać więcej danych, to na priv poproszę. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 15.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 co do POŚ właśnie wysłałem zapytania do firm, o których piszecie ja byłem w http://www.komfortoweoczyszczalnie.pl/ w omedze. miły pan, dał mi projekt tak, żeby do pozwolenia poszło. miał robić jesienią, ale się odwlecze do wiosny na stronie UG Głusk coś jest mowa o dopłatach do kolektorów słonecznych. ktgoś coś wie? ktoś był w gminie pytać? ja się wybiorę, ale nie wiem kiedy, dłużej czynne we wtorki mają http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120313/LUBLIN/120319862 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 15.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam oczyszczlnę budowałem jesienią 2011 razem z Hydrosystemem z ul. Długiej (mam epurbloc Sotralentz). Jakość obsługi klienta wraz z szybkością prac - godny polecenia. Cenowo - też całkiem znośnie. Jeżeli się nie spieszysz polecam aby poczekać do targów budowlanych - w kwietniu. Tam wystawiją się co roku i mają dobre oferty zniżkowe. "Wasika" wspomnianego na forum też polecam z czystym sumieniem. Kupowałem u nich bloczki oraz strop Terriva. Nie robią problemów, warto ponegocjować cenę. Mam pytanie do forumowiczów: Czy może ktoś z Was robił sobie drogę wewnętrzną z frezowin asfaltowych? Gdzie je kupić i jak je ułożyć na drogę wewnętrzną gruntową ? jeśli można wiedzieć, ile zaplacileś za oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 17.03.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 jpr i ekoluoczyszczalnie wycena na ok. 8000. hudrosystem w promocji 9000. ktoś ma inne propozycje na POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 17.03.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 rt19, dzięki. we wtorek jadę od UG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISMADZIK 17.03.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Moi znajomi robili w Laurze, było dokładnie i sprawnie, ale chyba nie najtaniej.Kuchnie z Laury oglądałam w dwóch domach i było w porządku. My również szukamy wykonawcy kuchni. Z salonem Laura też spotkaliśmy się, są godni polecenia, ale jest rzeczywiście trochę drogo. Rozpiętość cen jest duuuuża!!! Chociaż kuchnia to moim zdaniem jedno z najważniejszych pomieszczeń w domu, a może nawet najważniejsze:) Polecacie jeszcze innych wykonawców? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdeg 18.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 jeśli można wiedzieć, ile zaplacileś za oczyszczalnię? Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 19.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 I do arabell: ile kosztował Wasz materiał na elewację (styropian, tynk i reszta materiałów)? interesuje mnie cena za m2, jeśli masz takie wyliczenia Pozdrawiam wiosennie:) Kasia Wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arabell 19.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 mnie w tamtym roku wyszło 40zł/m2 z tynk silkon, po powiedzmy "znizkach" Niestety, ceny trochę różnią się w tym roku... Ja liczyłam ze styropianem EPS-70 (040), gr. 15 cm, od tego też zależy cena. Tynk silikonowy Caparol z rabatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olai 21.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Hej! Tez jestem z Lubelskiego dokładniej okolice Nałęczowa wykańczamy juz domek i tak jak KRISMADZIK poszukuję sprawdzonych wykonawców mebli kuchennych.....Zostaliśmy mówiąc bardzo kulturalnie naciągnięci przez właścicielkę jednej z firm wykonujących właśnie takie meble i teraz zaczynamy poszukiwania od nowa...( Oczywiście zaliczka wpłacona i chyba sprawa skończy się w sądzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 21.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 witam, z góry wybaczcie, być może moje pytanie to już jest któreś tam z kolei, ale tu jest 752 strony (!!) a ja potrzebuję na już wiedzy na temat Fabryki okien Spectrum z Lublina, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ich oknami i z ich montażem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 22.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A ja mam pytanie odnośnie ekipy od układania kostki brukowej (chodzi mi głównie o schody i taras) możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts