efka3 16.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 klemensik77 napisał: Witajcie, gdzie w Lublinie można zakupić parapety wewnętrzne z mdf??? Okna mamy w orzechu z Oknoplastu i zależy mi na podobnych parapetów ... przystępnej cenie. Może słabo szukałam, ale nie wpadły mi w oko takie parapety, dlatego zamówiliśmy przez allegro. Cena była przystępna więc zaryzykowaliśmy. Parapety mamy już zamontowane i wyglądają ok, ładnie zgrały się z oknami. Na allegro to sklep toma24. Zamówiłam grubość 2 cm i chyba dzisiaj 3 cm - być może zrobiłyby "mocniejsze wrażenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 16.04.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 dach.cer.sa napisał: Na Poligonowej posiadam 70 stempli drewnianych 2,5m długie. tel 500750754 hej w jakiej cenie masz te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dach.cer.sa 16.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 p@blowek napisał: hej w jakiej cenie masz te stemple? 5zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajo 16.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam Właśnie zalałem stropy. Jeżeli poszukujecie przystępnej cenowo, solidnej i oszczędnej ekipy budowlanej to polecam pana Piotra Smyka 609 793 740. Specjalnie wyszukałem 'surowego' kierownika budowy do nadzoru z racji tego iz pracuje poza Lublinem i dojeżdżam na weekend. Kierownik powiedzial ze nie ma sie do czego przyczepić a nawet ich chwalił. Tak wiec jezeli chcecie budowac bez stresu to Piotr Smyk jest tym fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 16.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jakiego producenta wkładać do gniazdek elektrycznych? - zastanawiam się nad Ospelem seria AS - nieźle cenowo wychodzi (około 50% Hagera..), ale są różne głosy: że badziewie, że ramkowy system do bani całkiem, że klawisze źle pstrykają- zacinają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 17.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 witammacie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 18.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bastek1 napisał: witam macie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Na ostatnich targach budowlanych stoisko miała firma http://www.robiren.pl/ Zaznaczam, że nie korzystałem z usług tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 18.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czy ktoś z osób które już zbudowały dom może polecić dobrego i rozsądnego cenowo kierownika budowy do budowy pod Lublinem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 19.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Na pewno ktoś zna dobrego i sprawdzonego wykanawcę do hydroizolacji balkonu (nie na pomieszczeniem). Potrzebuję fachowca do zrobienia całego systemu (warstwa, spadkowa, bitumiczna, ocieplenie, obróbki blacharskie itd). Budowa w Dąbrowicy. Sprawa dość pilna pozdr Darek (tel 501070667) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 19.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 dzięki Efka, koniec końcem zamówiliśmy parapety z aglomarmuru Venus 3 - 3 cm. Fajne i nie "salcesony":) Co do kominków znajomi zamawiali na kratki.pl i my tez przymierzamy się do zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 20.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 klemensik77 napisał: dzięki Efka, koniec końcem zamówiliśmy parapety z aglomarmuru Venus 3 - 3 cm. Fajne i nie "salcesony":) Co do kominków znajomi zamawiali na kratki.pl i my tez przymierzamy się do zakupu! Nie ma sprawy. My też planujemy "kratki" z płaszczem wodnym. Nie jest to może mercedes ) ale chyba jedyny w swojej grupie cenowej o tak rozbudowanej sieci sprzedaży i serwisu. Potem to już tysiączki idą w górę ) Wykonawca naszego domu też ma ich kominek, uczulił nas za co "nie przepłacać", co poprawić i będzie ok Na targach był tez ich przedstawiciel airhot.pl, twierdzili że mają szybki serwis i nie robią problemów... pewnie przyjdzie nam się niedługo o tym przekonać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 20.04.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bastek1 napisał: witam macie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Bastek, na targach rozmawiałam z właścicielami airhot.pl Stoisko było dość oblegane więc trudno było się dostać. Właścicielka powiedziała, że są bardzo elastyczni co do współpracy. Mogą sprzedać Ci wkład z usługą podłączenia do komina VAT 8%, dalej działasz sam... Mogą zrobić Ci zabudowę, a gipsiarze przy okazji innych robót mogą to obrobić. Może warto popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 20.04.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 airhot nawet niedaleko ode mnie dzięki, podjadę w sobotę zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 22.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ogrodziłem chatę siatką zostało wykonać kilka murków chcę zastosować kamień opokę . Wiem, że pod Piaskami jest tego dużo . Może macie jakoweś bliższe namiary.Pozdrawiam Bagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ponkal 24.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam Forumowiczów Poszukuję kierownika budowy - dom jednorodzinny plus ok. 300m sieci wodociągowej (Głuszczyzna - 8km na południe od Lublina). Proszę o namiary/kontakt.staczek.p@poczta.onet.pl PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 25.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 CześćCzy wie ktoś z forum gdzie w Lublinie jest duży wybór drzwiczek rewizyjnych o różnych wymiarach (aby w elewacji ukryć elementy złacza i ew. później mieć dostęp) pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 25.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Bastek1 napisał: airhot nawet niedaleko ode mnie dzięki, podjadę w sobotę zapewne bastek, czy wizyta w airhot udała się? Dzisiaj właściciel firmy ma się pojawić u kolegi na budowie więc wrażenia z ewentualnej współpracy będę miała jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 26.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 p@blowek napisał: Jakiego producenta wkładać do gniazdek elektrycznych? - zastanawiam się nad Ospelem seria AS - nieźle cenowo wychodzi (około 50% Hagera..), ale są różne głosy: że badziewie, że ramkowy system do bani całkiem, że klawisze źle pstrykają- zacinają się... Polecam Legranda. Drogie, ale solidne. Nie tylko ramka stalowa, ale mocowanie kabli w stali, a nie plastikowe. Ospel i inne polskie zastosowałem w kotłowni, czy na strychu, gdzie rzadziej korzystam i mam nadzieję, że nie będę musiał często odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_g 27.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 witam,czy ktoś w lublinie lub okolicy buduje dom z silkatów? zależy mi na tym aby można było podjechać, zobaczyć i porozmawiać. Zalezy mi ponieważ sam przymierzam się do budowy z tego materiału ze względu na dużą izolację akustyczną.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 29.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 witam, kominki na razie odłozyłem - inne rzeczy się robią.... z silikatów chyba budowali anna lt http://forum.muratordom.pl/member.php?43314-anna-lttak mi się koleboce po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts