czapkaa 27.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 szukam drewna -modrzew syberyjski- deska ryflowana na elewację, gdzie ja to mogę znaleźć?? Lublin, Siedlce, Biała Podlaska, i okolice powyższych miast, wie toś coś na ten temat?? błagam o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 27.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 szukałęm troszkę na taras. w l-nie nie znalazłem, tylko przez firmy projektujące ogrody.. ceny z kosmosu. w sumie, jeśli będzie taras z drewna, to deski kupię w sklepie internetowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 28.05.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Co masz na myśli pisząc - nietypowych - chodzi o to licowanie ze scianą ? W tym nie ma nic nietypowego. Szukam wykonawcy do drzwi o wymiarach 2,40 x 1,15. Do tego mają być ukryte w ścianie pod fototapetą czyli bez widocznych zawiasów i bez opaski - wszystko na równi ze ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 30.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 szukałęm troszkę na taras. w l-nie nie znalazłem, tylko przez firmy projektujące ogrody.. ceny z kosmosu. w sumie, jeśli będzie taras z drewna, to deski kupię w sklepie internetowym... Słabo szukałeś. http://www.dlh-poland.com/ Ale ceny faktycznie kosmos. Sam mam częściowo drewno na elewacji i nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 31.05.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 szukam drewna -modrzew syberyjski- deska ryflowana na elewację, gdzie ja to mogę znaleźć?? Lublin, Siedlce, Biała Podlaska, i okolice powyższych miast, wie toś coś na ten temat?? błagam o pomoc Mamy zbudowany dom szkieletowy. Nasz wykonawca również zajmuje się sprzedażą drewna - nie drzewa jak mnie niejednokrotnie poprawiał. Są to różne gatunki, różne klasy, na konstrukcję, na elewacje, tarasy itd... Nasz materiał był z Austrii, certyfikowany, wysuszony. Materiał dojechał do nas na budowę. Nie wiem jakich ilości potrzebujecie, ale jak to się mówi "w grupie siła" więc można to połączyć jednym transportem. http://www.domyzdrewna.vipfirma.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 31.05.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam. Poszukuję nie drogiego materiału na więżbę dachową. Macie może jakieś namiary? I jeszcze betonu , gdzie najtaniej?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 01.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Słabo szukałeś. http://www.dlh-poland.com/ Ale ceny faktycznie kosmos. Sam mam częściowo drewno na elewacji i nie wiem co robić. Matko i córko!!! Cena to skandal !!!!!!!!!!!!!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif i co ja biedny żuczek mam robić teraz?? myśleliśmy o desce elewacyjnej Cedrala w zamian ale jak Pytałam w Neptunie na Metalurgicznej to jeszcze droższy interes http://emotikona.pl/emotikony/pic/42rzeznia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 02.06.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Matko i córko!!! Cena to skandal !!!!!!!!!!!!!!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif i co ja biedny żuczek mam robić teraz?? myśleliśmy o desce elewacyjnej Cedrala w zamian ale jak Pytałam w Neptunie na Metalurgicznej to jeszcze droższy interes http://emotikona.pl/emotikony/pic/42rzeznia.gif Witam. Obejrzyjcie sobie drewnopodobne panele Rodeo. Było też o nich na forum w wymianie doświadczeń chyba Lub na elewacjach. Jako wykonawca dociepleń, miałem przyjemność montować te panele i muszę powiedzieć, że zaj... wyglądają. Proszę nie traktować tego postu jako reklamy - nie mam nic wspólnego z producentem tych paneli - po prostu bardzo podoba mi się efekt na elewacji z użyciem tych paneli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 03.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam. Poszukuję nie drogiego materiału na więżbę dachową. Macie może jakieś namiary? I jeszcze betonu , gdzie najtaniej? Z góry dzięki ja beton brałem od mysiaka, a więźbę od barabasa (ciecierzyn). Ceny standardowe, beton wyszedł troszkę taniej niż gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 03.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 witam; mam do sprzedania 50mb rury pex 25mm wavin za 400zł oddam kontakt na priv zaczynamy się rozglądać za ekipą od elewacji styro+siatka+faktura i jak to z cenami u nas? ostatnio za robociznę slyszałem 40zl/mkw na gotowo, ale nie wiem czy to drogo czy nie. Może ktoś inny podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 04.06.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam.Poszukuję trochę desek z szalunków na szalunek do ogrodzenia w m. Kalinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 04.06.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam. Obejrzyjcie sobie drewnopodobne panele Rodeo. Było też o nich na forum w wymianie doświadczeń chyba Lub na elewacjach. Jako wykonawca dociepleń, miałem przyjemność montować te panele i muszę powiedzieć, że zaj... wyglądają. Proszę nie traktować tego postu jako reklamy - nie mam nic wspólnego z producentem tych paneli - po prostu bardzo podoba mi się efekt na elewacji z użyciem tych paneli. Pozdrawiam Witaj, u mnie w okolicy nikt o tym nie slyszał, gdzie mogę to obejrzeć, na stronie była inf, że producent ze Szczecina, no tam nie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrek 04.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam,poszukuję opini o firmie Bartal z Lublina zajmującej się sprzedażą dachówek.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witaj, u mnie w okolicy nikt o tym nie slyszał, gdzie mogę to obejrzeć, na stronie była inf, że producent ze Szczecina, no tam nie pojadę... Zawsze można zadzwonić i zamówić próbkę - do Szczecina faktycznie kawałek jest Ja- jedną na razie - realizację z panelami miałem w Izabelinie, trochę bliżej, Inwestor bardzo porządny człowiek - myślę, że nie będzie miał nic przeciw temu żeby sobie na żywo obejrzeć. Ale o tym to już z inwestorem proszę rozmawiać. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164404-Truskawkowy-Dom-na-skraju-puszczy/page10 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 04.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam,poszukuję opini o firmie Bartal z Lublina zajmującej się sprzedażą dachówek.Dzięki Bardzo pozytywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 04.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ja beton brałem od mysiaka, a więźbę od barabasa (ciecierzyn). Ceny standardowe, beton wyszedł troszkę taniej niż gdzie indziej Dzięki za namiary . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrek 05.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Czy ktoś zetkną się z dachówkami firmy nelskamp?mają fajną dachówkę płaską nibra g10 w wycenach wychodzi taniej od turmalina na mój dach o jakieś 4-5 tyś tylko że firma która mi wyceniała nelskampa to aż z Łodzi bo w Lublinie nigdzie nie moglem znaleźć oferty z tą dachówką.Poszukuje też namiaru na tani bloczek betonowy ilość ok 4-4,5 tyś.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 05.06.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Blaszak - Kalinówka To wpis grzecznościowy. Kolega ma do sprzedania blaszak, który znajduje się w Kalinówce. Szczegóły pod numerem telefonu 692-42-31-98.Blaszak zakupiony pod koniec 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 06.06.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam. Poszukuję trochę desek z szalunków na szalunek do ogrodzenia w m. Kalinówka Mam deski poszalunkowe ładne bez gwoździ w Turce, tel 664407295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 06.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam .Szukam więżby dachowej w przyzwoitej cenie, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts