r19 27.08.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Może wiecie gdzie w Lublinie najtaniej kupię styropian termoorganiki albo swisspor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 27.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Może wiecie gdzie w Lublinie najtaniej kupię styropian termoorganiki albo swisspor? Termoorganike w dobrej cenie dostaniesz w Raab Karcher ul. Olszewskiego 13 tel 81 744 60 96-97 - ja tam kupowałem i wtedy dostałem najlepszą cene w Lublinie a swisspora dostaniesz na pewno w stalmecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel9117 27.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam! Mam pytanie , gdzie w okolicach Lublina , lub w Lublinie mozna kupic meble kuchenne pod wymiar. Chodzi mi o to , aby uniknąć studia i pośredników . Zależy mi na jakości w rozsądnej cenie . W skład zestawu wchodzila by wyspa , i okolo 3 m zabudowy . Na ten cel moge przeznaczyć okolo 6-7 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaBog 28.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witaj DarkeNa wstępie wyrazy uznania- PIĘKNY DOM. Dopracowany i przemyślany. Mam pytanie odnośnie wykonanego tarasu z kostki brukowej. Jaka firma ci to wykonała?. Pytam bo poszukuje takiej firmy a jest u mnie do wykonania taras i schody wejściowe do domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika00223 28.08.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 hej RELAX masz moze jeszcze namiary na ta firmę z bychawy mirosława tudrujka? jak byś mógl to podałbys mi jego namiary numer tel. np do niego bo potrzebna jest mi firma własnie z tych okolic pozdrawiam. i z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika00223 28.08.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 hej ma ktoś moze namiary na ekipę z bychawy Mirosława Tudrujka najlepiej było by jakby mogł mi ktoś podac nr do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.08.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witaj Darke Na wstępie wyrazy uznania- PIĘKNY DOM. Dopracowany i przemyślany. Mam pytanie odnośnie wykonanego tarasu z kostki brukowej. Jaka firma ci to wykonała?. Pytam bo poszukuje takiej firmy a jest u mnie do wykonania taras i schody wejściowe do domu. Pozdrawiam Pozwolę sobie nie podawać namiarów, bo nie wszystko zostało wykonane tak jak powinno, więc nie zasłużyli na darmową reklamę (choć również na antyreklamę też nie zapracowali sobie aż tak...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuru 29.08.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam wszystkich lubelskich forumowiczów:)Poszukuję profilu do bramy przesuwnej 4 metrowej i profilu do furtki. Czy gdzieś w okolicach Lublina można kupić same profile? chciałabym sama wypełnić je deskami.Dzwoniłam w wiele miejsc ale wszędzie proponują już gotowe z metalowymi wypełnieniami.Jakie mechanizmy macie zamontowane w bramach przesuwnych i które polecacie ?PozdrawiamAnia z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 29.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam! Mam pytanie , gdzie w okolicach Lublina , lub w Lublinie mozna kupic meble kuchenne pod wymiar. Chodzi mi o to , aby uniknąć studia i pośredników . Zależy mi na jakości w rozsądnej cenie . W skład zestawu wchodzila by wyspa , i okolo 3 m zabudowy . Na ten cel moge przeznaczyć okolo 6-7 tys Ja zamawiałam w Turobinie wydaje mi się, że w rozsądnej cenie. Jeśli chcesz namiar to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika00223 30.08.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Rozumiem ze komuś mogla sie nie podobać ich praca ale ja jednak prosiłabym o jakis kontakt do tej firmy Mirosława Tudrujka. Ma ktoś jakieś namiary na nich? Najlepiej bylo by jakby ktoś mi podał numer telefonu z góry bede wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 31.08.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam! Mam pytanie , gdzie w okolicach Lublina , lub w Lublinie mozna kupic meble kuchenne pod wymiar. Chodzi mi o to , aby uniknąć studia i pośredników . Zależy mi na jakości w rozsądnej cenie . W skład zestawu wchodzila by wyspa , i okolo 3 m zabudowy . Na ten cel moge przeznaczyć okolo 6-7 tys Hej, ja zamawiam meble u p. Górecznego z Piask. Jak na razie zrobił mi projekt i wycenę. Kuchnia spora, systemy Bluma z cichym domykiem, 11 szuflad tandembox, fronty lakierowane wycenił mi na 14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 31.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witaj Darke Na wstępie wyrazy uznania- PIĘKNY DOM. Dopracowany i przemyślany. Mam pytanie odnośnie wykonanego tarasu z kostki brukowej. Jaka firma ci to wykonała?. Pytam bo poszukuje takiej firmy a jest u mnie do wykonania taras i schody wejściowe do domu. Pozdrawiam Witaj moge Ci polecic solidnych brukarzy tel. 661426168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajo 02.09.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witammam do sprzedania okolo 60 stepli budowlanych w Kalinowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaBog 03.09.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj moge Ci polecic solidnych brukarzy tel. 661426168 Dziekuje za namiary Przemmekk81 Pozdrawiam Ja również mam do sprzedania stemple około 60 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 04.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Może wiecie gdzie w Lublinie najtaniej kupię styropian termoorganiki albo swisspor? No to nie lublin tylko 30 km, ale kupowaliśmy Termoorganikę w Cermixie w Bełżycach - nigdzie nie było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relax 04.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Pozwolę sobie nie podawać namiarów, bo nie wszystko zostało wykonane tak jak powinno, więc nie zasłużyli na darmową reklamę (choć również na antyreklamę też nie zapracowali sobie aż tak...) Rozmawiałem z tymi tynkarzami z Bychawy i mówili że najlepiej żebyś do nich zadzwonił a nie opinie im psuł do z tego co ludzie mówią to każdy ma dobre zdanie a tobie skoro prawdo podobnie murował pan Baran to niech by ci i wytynkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relax 04.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 hej RELAX masz moze jeszcze namiary na ta firmę z bychawy mirosława tudrujka? jak byś mógl to podałbys mi jego namiary numer tel. np do niego bo potrzebna jest mi firma własnie z tych okolic pozdrawiam. i z gory dziekuje. 888270473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 04.09.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Rozmawiałem z tymi tynkarzami z Bychawy i mówili że najlepiej żebyś do nich zadzwonił a nie opinie im psuł do z tego co ludzie mówią to każdy ma dobre zdanie a tobie skoro prawdo podobnie murował pan Baran to niech by ci i wytynkował relax, Ty sobie jaja robisz? Masz jakieś osobiste powody, żeby bronić TEJ ekipy? Zapewne zaraz polecisz mi ufundować skrawek placu pod gminą w Bychawie i pomnik ku ich czci za tą wspaniałomyślność, że zechcieli łaskawie przyjechać i położyć u mnie tynk? Prawda jest taka, że jak się bierze pieniądze za swoje usługi, to należy się liczyć z możliwością oceny jakości tychże usług przez klientów. Jak się nie robi należycie dobrze, to trzeba się liczyć z tym, że w końcu ktoś będzie miał odwagę powiedzieć innym prawdę w temacie. No szkoda, że nie kazali tynkować architektowi, który adaptował mój projekt, albo może pracowni projektowej, która owy projekt wymyśliła... Szkoda, że instalatorzy drzwi nie kazali przyjechać tynkarzom i instalować ościeżnice na tych prostych ścianach, albo glazurnik nie polecił im położyć za niego płytek... A co do tego dobrego zdania, to jak zapewne udało Ci się doczytać, prosiłem o obiektywną obronę pracy tej spec-ekipy poprzez sprawdzenie na swoich tynkach moich zastrzeżeń. Odzew na moją prośbę był jak widziałeś gigantyczny, co może wydawać się co najmniej dziwne, bo przecież "każdy ma dobre zdanie". Nikt nie broni Ci robić tynków rękami ekipy z Bychawy, pytanie tylko czy faktycznie te tynki masz do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 06.09.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 relax, Ty sobie jaja robisz? Masz jakieś osobiste powody, żeby bronić TEJ ekipy? Zapewne zaraz polecisz mi ufundować skrawek placu pod gminą w Bychawie i pomnik ku ich czci za tą wspaniałomyślność, że zechcieli łaskawie przyjechać i położyć u mnie tynk? Prawda jest taka, że jak się bierze pieniądze za swoje usługi, to należy się liczyć z możliwością oceny jakości tychże usług przez klientów. Jak się nie robi należycie dobrze, to trzeba się liczyć z tym, że w końcu ktoś będzie miał odwagę powiedzieć innym prawdę w temacie. No szkoda, że nie kazali tynkować architektowi, który adaptował mój projekt, albo może pracowni projektowej, która owy projekt wymyśliła... Szkoda, że instalatorzy drzwi nie kazali przyjechać tynkarzom i instalować ościeżnice na tych prostych ścianach, albo glazurnik nie polecił im położyć za niego płytek... A co do tego dobrego zdania, to jak zapewne udało Ci się doczytać, prosiłem o obiektywną obronę pracy tej spec-ekipy poprzez sprawdzenie na swoich tynkach moich zastrzeżeń. Odzew na moją prośbę był jak widziałeś gigantyczny, co może wydawać się co najmniej dziwne, bo przecież "każdy ma dobre zdanie". Nikt nie broni Ci robić tynków rękami ekipy z Bychawy, pytanie tylko czy faktycznie te tynki masz do zrobienia... Witam, Może odwrócimy sytuację i powiemy która z ekip tynkarskich jest godna polecenia? Być może do są jakieś osobiste animozje lub brak precyzyjnego określenia zakresu i ceny robót? Słyszymy z różnych stron o niesolidności niepoważnym traktowaniu lub po prostu braku kultury pracy i fachowości lub a drugiej odwrotnie dobrej roboty i wykonawców godnych polecenia... Czekam na pozytywne wskazania ekip tynkarskich bo takich szukam od zaraz!!! Pozdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 08.09.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam, Może odwrócimy sytuację i powiemy która z ekip tynkarskich jest godna polecenia? Być może do są jakieś osobiste animozje lub brak precyzyjnego określenia zakresu i ceny robót? Słyszymy z różnych stron o niesolidności niepoważnym traktowaniu lub po prostu braku kultury pracy i fachowości lub a drugiej odwrotnie dobrej roboty i wykonawców godnych polecenia... Czekam na pozytywne wskazania ekip tynkarskich bo takich szukam od zaraz!!! Pozdrawiam Kazjan Czy nikt nie może mi polecić dobą ekipę tynkarską, jakiś marazm mamy na forum grupowym? Przez całą sobotę czyściłem GWC który nieopaczne zalałem ubiegłej jesieni... To tak jak czyszczenie stajni Augiasza, chociaż nie pewnie obrażam powodzian? Czekam pilnie na polecenia tynkarzy!!! Pozdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts