Ella 05.10.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 PILNE!!! Potrzebuję na jutro po południu zagęszczarki (tzw. skoczka , baby , żaby ). Skąd pożyczaliście takie cudo? A może ktoś ma własne i mógłby na chwilę pożyczyć? Bardzo proszę o odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 05.10.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 zagęszczarka firma HAMER ul.Zawieprzycka 8tel.7464898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.10.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Uprzejmie dziękuję, Agencie 07 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 06.10.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Hej U mnie już stan surowy zakończony, teraz robię porządki na dziace po robotach budowlanych. Mam pytanie do wszystkich forumowiczów:Czy ktoś wie gdzie najtaniej kupić sadzonki "tuja (żywotnik) zachodni smaragd", jakie są obecnie ceny i czy ktoś posiada to na swojej działce.Proszę o informacje. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 CZesc Czesc Czesc Ja juz na powaznie chodze po roznych wykonawcach i daje im do wyceny projekt mam nadzieje zebrac wszystkie rezultaty do nastepnego tygodnia i wtedy bedzie wielkie decydowanie. Przy okazji dowiedzialem sie ze gdzies pod Lublinem buduje sie taki sam domek jak moj - w niedziele wyruszam na wielkie poszukiwania :) Ponawiam prosbe o namiary do jakis sprawdzonych specow od stanu surowego (murarze, dekarze ...) ktorzy mogliby przedstawic oferte co do mego projektu ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.10.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 wukan,to chyba razem coś kupimy, najtaniej i najlepiej chyba w Kijanach, kiedyś dzwoniłem..sadzonka 80-100cm kosztuje coś ok. 7-8 zł z transportemwięc jeśli się okaże, że będę miał fundusze to coś zorganizujemy (przy większych zamówieniach (ok. 100 sadzonek - upusty ok. 10%) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 06.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zbyszek ja w tą sobotę zamierzam pojeździć po szkółkach i poszukać tanich sadzonek tuji.Więc jeżeli masz czas to możemy wspolnie pojechać do Kijan (ja jeszcze tam nie byłem).Piszesz, że sprzedają oni sadzonki razem z transportem wliczonym w cenę. To by było bardzo dobrze, bo ja nie posiadam transportu a będę kupował sadzonki w ilości do 100 szt.. Może dostaniemy jakieś większe upusty w cenie. Czy ta cena, którą podałeś 7-8 zł/szt. dotyczy "tuji zachodniej smaragd". PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 CZesc Czesc Czesc Ja juz na powaznie chodze po roznych wykonawcach i daje im do wyceny projekt mam nadzieje zebrac wszystkie rezultaty do nastepnego tygodnia i wtedy bedzie wielkie decydowanie. Przy okazji dowiedzialem sie ze gdzies pod Lublinem buduje sie taki sam domek jak moj - w niedziele wyruszam na wielkie poszukiwania :) Ponawiam prosbe o namiary do jakis sprawdzonych specow od stanu surowego (murarze, dekarze ...) ktorzy mogliby przedstawic oferte co do mego projektu ... Pawel Witam, mnie to czeka dopiero Czy chcesz wziąć firmę (nie developera, broń Boże ), czy tzw "zbieraninę"? Chętnie porozmawiam o stawkach, cenach, itp A także o tym, gdzie, z czego i co budujesz My zaczynamy na wiosnę w przyszłym roku. Na razie mamy ekipę od dachu (czyli zaczęliśmy na odwrót) i namiary na ekipę do stanu surowego (widzielismy dzieło, na oko ładnie się prezentuje) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wiesiek, sobota raczej odpada...ale jakbyś był to się wywiedz co i jak pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Kilka dni temu kupiłam 200 żywotników brabant, wys. 50-100cm za 2zł / szt. . Kontakt znalazłam w Anonsach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.10.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ło, to dawaj goja sie zastanawiam nad skyrocketami... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.10.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Jestem teraz poza domem i nie mam go przy sobie -wieczorem, OK?Co do skyrocketów : forumowy specjalista od ogrodnictwa - Pinus - odradzał skyrockety na żywopłot, bo podobno mają płytkie korzenie i po kilku latach mogą się przewrócić (był taki wątek: Co najlepsze na żywopłot?). Ale pewnie różnie bywa. Widziałam kilka żywopłotów skyrocketowych, które miały po kilka lat i wyglądały bardzo efektownie... Może warto zaryzykować... W zeszłym roku o nich myślałam i najtańsze znalazłam wtedy pod Nałęczowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 06.10.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam Ella i Guit podajcie namiary telefoniczne na te szkółki. Ella ja też myslałem o brabancie ale trochę odstraszło mnie to, że zmienia barwę (brunatnieje) na zimę. Natomiast smaragd nie zmienia barwy przez cały rok. Ale za taką cenę jak podałaś, to może kupię brabanta. Napisz czy w tej szkółce oferują też transport i gdzie jest ta szkółka, to może w sobotę tam pojadę. PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola04 06.10.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 też szukam sadzonek tuji szmargd ok 60-80 sztuk w dobrej cenie...może jakiś wspólny zakup....mam zakończony stan surowy pod za Jakubowicami Konińskim - 190m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Oferta specjalna: Sklep internetowy www.parkiet.net postanowił przekazać na aukcje 20 m2 parkietu jesion kolor w klasie natur 16x70x500 ( link ) cena wywoławcza 30 zł za m2. Sklep zapewnia transport licytacja -> http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.10.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 właśnie, podajcie namiary na szkółki,ja znalazłem na http://www.panoramafirm.pl pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.10.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam Ella cały czas czekamy na namiary telefoniczne na tą szkułkę z tujami. Zbyszek z podanej przez Ciebie strony wyszukałem aż 3 szkółki w Kijanach. Zadzwoniłem do jednej z nich i uzyskałem informacje, że tuje barabant i smaragd, wysok. ok. 80 cm są w cenie 9zł/szt. z możliwością rabatu przy zakupie większej ilości oraz transportem. Ale cena tuji jaką podała Ella jest na razie bezkonkurencyjna. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.10.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 mogło troszkę podrożeć Ella czekamy na kontakt pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.10.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Nie wiem czemu nie przychodziły mi powiadomienia o nowych wiadomościach. Zajrzałam....... i proszę już następna strona się rozpoczęła. Teraz już będę śledziła wasze poczynania na placach budowy.A napiszcie mi taką rzecz, co myślicie o tym, żeby zamiast ogrodzenia z siatki zrobić drewniane. Ale nie takie sztachetki jedna obok drugiej, tylko poziome dechy, dwie lub trzy, przybijane do wbitych w ziemię bali, albo czegoś podobnego. Chodzi o to czy wyjdzie taniej od siatki ogrodzeniowej? Jak myślicie?Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.10.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam Pola04 czy Ty też masz jakieś rozeznanie odnośnie cen tuji Smaragd. Ella żyjesz jeszcze, mam nadzieję że stan surowy Ciebie nie wykończył Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts