Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Witam,

Na wiosne zaczynam budowe domu z128 koło lublina (8km) i mam pare pytań:

1) Skąd braliście drzewo ( szalunkowe, na dach) co możecie polecić gdzie bedzie tanio?

2) A gdzie braliście beton zeby był nie oszukany ?

Materiały kupilam już dużą czesc w SYKE nawet niezłe rabaty dostałam?

Czekam na odpowiedzi

pozdrawiam Magda

Beton polecam firmę "Misiarz", drewno szalunkowe i wieżbę brałem z tartaku w Bystrzyjowicach

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuję namiarów na ekipę od dachu (więźba + pełne deskowanie + dachówka cementowa). Jeżeli macie jakąś sprawdzoną ekipę to poproszę o namiary na priv.

Pozdrawiam Jacek

Polecam Pana Sławka mam spory dach 350m2 parterówka ułożony z ceramiki .2 lata minęło wszystko ok obróbki perfekt POLECAM

TEL 667 112 096 proszę powołać się na Adama z Kalinówki

Dzien dobry

Szukam namiarów na fachowca/serwisanta lub kogos z forum kto orentuje się trachę w konfiguracji kotła Vitodens 200 WBC2. Mam go od niedawna i nie moge wprowadzic optymalnych ustawień a poza tym jest wg mnie za wysokie zużycie gazu zwłaszcza przy zdławionych paramatrach temp. wewnętrznej

pozdr

Darek (501070667)

serwisant od pieca VIEESMAN

500 503 468 U MNIE KONFIGUROWAŁ I ODPALAŁ PIEC

Hej pilnie poszukuje TANICH!!!! słupków ogrodzeniowych jakiś 70-80 sztuk.

Mogą być nowe lub używane.

Czy ktoś mógłby mi pomóc ponieważ musze ogrodzić całkiem sporą działkę jakieś 22ary.

Mam do sprzedania bramę 4m plus furtkę 1m solidną PROFILE 100 tki nie jest to brama z marketu lecz wykonana na zamówienie( na czas budowy _)POLECAM CENA OK 600 ZŁ

Dzień dobry

Planuję zakup odkurzacza centralnego do domku. Instalacje mam juz wykonaną. Może ktoś ma sprawdzonego dystrubutora, który ma jednostki centralne w dobrych cenach. A z ciekawości jakie stosowaliście jednostki i czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?

pozdr

Darek

Byłem ukierunkowany na firmę na B, ale czytając forum zmieniłem zdanie.

Ja zamierzam kupić odkurzacz polskiego producenta, a zaoszczędzone pieniądze wydam na coś innego. Wyświetlacze na odkurzaczu mi niepotrzebne :)

http://www.profieurope.eu/

Witam zna ktoś solidna i sprawdzoną ekipę do prac wykończeniowych. Bardzo proszę o kontakty.

Chodzi o prace wykończeniowe wewnątrz czy na zewnątrz?

Jak zewnętzne, to mogę polecić dobrego ociepleniowca (efekty widoczne w moim dzienniku budowy):

Kazimierz Wójcik 604278771

Jak do wewnątrz, to napisz do czego potrzebujesz, bo kilku moich mogę ze spokojnym sumieniem polecić.

EDIT: nie zauważyłem wcześniej tego Łukowa, więc nie wiem czy to nie za daleko dla wykonawców z okolic Lublina, choć zadzwonić nigdy nie zaszkodzi ;)