arek-1 19.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam, Na wiosne zaczynam budowe domu z128 koło lublina (8km) i mam pare pytań: 1) Skąd braliście drzewo ( szalunkowe, na dach) co możecie polecić gdzie bedzie tanio? 2) A gdzie braliście beton zeby był nie oszukany ? Materiały kupilam już dużą czesc w SYKE nawet niezłe rabaty dostałam? Czekam na odpowiedzi pozdrawiam Magda Beton polecam firmę "Misiarz", drewno szalunkowe i wieżbę brałem z tartaku w Bystrzyjowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacas100 20.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam Poszukuję namiarów na ekipę od dachu (więźba + pełne deskowanie + dachówka cementowa). Jeżeli macie jakąś sprawdzoną ekipę to poproszę o namiary na priv. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 20.03.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam.Czy ktos z Was buduje Ardele II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husyn 21.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam Poszukuję namiarów na ekipę od dachu (więźba + pełne deskowanie + dachówka cementowa). Jeżeli macie jakąś sprawdzoną ekipę to poproszę o namiary na priv. Pozdrawiam Jacek Polecam Pana Sławka mam spory dach 350m2 parterówka ułożony z ceramiki .2 lata minęło wszystko ok obróbki perfekt POLECAM TEL 667 112 096 proszę powołać się na Adama z Kalinówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husyn 21.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzien dobry Szukam namiarów na fachowca/serwisanta lub kogos z forum kto orentuje się trachę w konfiguracji kotła Vitodens 200 WBC2. Mam go od niedawna i nie moge wprowadzic optymalnych ustawień a poza tym jest wg mnie za wysokie zużycie gazu zwłaszcza przy zdławionych paramatrach temp. wewnętrznej pozdr Darek (501070667) serwisant od pieca VIEESMAN 500 503 468 U MNIE KONFIGUROWAŁ I ODPALAŁ PIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husyn 21.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej pilnie poszukuje TANICH!!!! słupków ogrodzeniowych jakiś 70-80 sztuk. Mogą być nowe lub używane. Czy ktoś mógłby mi pomóc ponieważ musze ogrodzić całkiem sporą działkę jakieś 22ary. Mam do sprzedania bramę 4m plus furtkę 1m solidną PROFILE 100 tki nie jest to brama z marketu lecz wykonana na zamówienie( na czas budowy _)POLECAM CENA OK 600 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 22.03.2013 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Chetnie zobacze zdjecie bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 23.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam, poszukuje firmy lub fachowca do wykonania wentylacji mechanicznej z rekuparatorem, może macie sprawdzoną ekipe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 24.03.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 pw. albo samemu, albo firmy które się tym zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 25.03.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dzień dobry Planuję zakup odkurzacza centralnego do domku. Instalacje mam juz wykonaną. Może ktoś ma sprawdzonego dystrubutora, który ma jednostki centralne w dobrych cenach. A z ciekawości jakie stosowaliście jednostki i czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 26.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dzień dobry Planuję zakup odkurzacza centralnego do domku. Instalacje mam juz wykonaną. Może ktoś ma sprawdzonego dystrubutora, który ma jednostki centralne w dobrych cenach. A z ciekawości jakie stosowaliście jednostki i czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? pozdr Darek Byłem ukierunkowany na firmę na B, ale czytając forum zmieniłem zdanie. Ja zamierzam kupić odkurzacz polskiego producenta, a zaoszczędzone pieniądze wydam na coś innego. Wyświetlacze na odkurzaczu mi niepotrzebne http://www.profieurope.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olal 26.03.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, poszukuje firmy lub fachowca do wykonania wentylacji mechanicznej z rekuparatorem, może macie sprawdzoną ekipe?? http://www.wentylacje-lublin.pl/ - u mnie robiła ta firma. Reku + glikol. Na razie sprawuje się dobrze, ciekawe jak będzie w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajo 27.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 witamIle placiliscie za wykonanie ocieplenia poddasza wełną, wykonanie rusztu i montaz plyt karton-gips ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Agata 27.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam zna ktoś solidna i sprawdzoną ekipę do prac wykończeniowych. Bardzo proszę o kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 27.03.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam zna ktoś solidna i sprawdzoną ekipę do prac wykończeniowych. Bardzo proszę o kontakty. Chodzi o prace wykończeniowe wewnątrz czy na zewnątrz? Jak zewnętzne, to mogę polecić dobrego ociepleniowca (efekty widoczne w moim dzienniku budowy): Kazimierz Wójcik 604278771 Jak do wewnątrz, to napisz do czego potrzebujesz, bo kilku moich mogę ze spokojnym sumieniem polecić. EDIT: nie zauważyłem wcześniej tego Łukowa, więc nie wiem czy to nie za daleko dla wykonawców z okolic Lublina, choć zadzwonić nigdy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Drake,A moglbys polecic wykonawcow od CO, tynkow cem-wap i wylewek? Dzieki piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 28.03.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Drake, A moglbys polecic wykonawcow od CO, tynkow cem-wap i wylewek? Dzieki piekne. Witam A czy ja mogę polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 28.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 O ile to nie jest kryptoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 28.03.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 http://www.wentylacje-lublin.pl/ - u mnie robiła ta firma. Reku + glikol. Na razie sprawuje się dobrze, ciekawe jak będzie w lecie. U mnie p. Andrzej też robi. Z dotychczasowej współpracy jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Drake, A moglbys polecic wykonawcow od CO, tynkow cem-wap i wylewek? Dzieki piekne. CO: Krzysztof Polakowski 501559014 Wylewki: Łukasz Makuch 501181325 Tych mogę z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts