konwalia31 16.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nie ma obowiązku podłączania się do sieci wodociągowej, taki obowiązek jest jedynie w przypadku kanalizacji sanitarnej. Nie chodzi tyle o podłączenie ( bo z tym akurat nie byłoby problemu) co o dociągnięcie sobie sieci wodociągowej do granic działki ( z rurą 110). Gdyby sieć była podciągnięta do granic działki nie byłoby żadnego problemu. Tyle, że mi nikt studni w papierach nie "klepnie" (trzeba byłoby "bić" studnię na 60 m). Problemu nie byłoby , gdyby działka była gdzieś na przysłowiowym zad....u pod lasem, a tak nie jest... I stąd ten wodociągowy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 18.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witajcie! Jestem nowa na forum w lipcu planujemy rozpoczęcie budowy w Jakubowicach mamy mały problem z ekipą do stanu surowego.Może macie kogoś godnego uwagi kogo z czystym sumieniem bylibyście w stanie mi polecić. Niby mamy jakieś oferty,ale bez polecenia jakoś tak strach.Będę wdzięczna za jakieś namiary dom ma 229 m powierzchni użytkowej z poddaszem. Ja miałem ekipę murarzy z Niedrzwicy, konkurencyjni cenowo, a ściany równiutkie. Znajomy od wykończeń był zachwycony. Jeśli chodzi o hydraulika to też mogę podać namiar - zawsze to jedna wycena więcej. Jak coś to piszcie do mnie na pirv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam.Czy ktos z szanownych formulwiczow mial ekipe do ulozenia styropianu na chudziaku? Jaki jest to mniejwiecej kosz za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 21.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuje nie drogiej blachodachówki brazowej w połysku.Czy ktos może ktoś polecić mi firme gdzie mozna tanio kupić taka blachodachówke ?Czekam na sugestie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Poszukuje firmy, ktora sprzedaje okna na profilu schuco w Lublinie lub okolicy.Jezierkiego juz skreslilem- problemy z terminami.Dziekuje bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 23.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 CześćCzy ktoś wie gdzie mozna załatwic dobrą ziemię na trawnik. Może byc humus lub ziemia ogradnicza tylko z transportem pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtomek 24.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Poszukuje firmy, ktora sprzedaje okna na profilu schuco w Lublinie lub okolicy. Jezierkiego juz skreslilem- problemy z terminami. Dziekuje bardzo za pomoc. Schuco to Oknostyl z Jabłonnej. Ale nie polecałbym. Jeśli okna tej klasy to może lepiej Salamander. W Lublinie to firma na ul. Towarowej Novila. Sprzedają okna robione przez SOLO ze Stalowej Woli. Bogate wyposażenie i solidnie, dokładnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtomek 24.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzień dobry Planuję zakup odkurzacza centralnego do domku. Instalacje mam juz wykonaną. Może ktoś ma sprawdzonego dystrubutora, który ma jednostki centralne w dobrych cenach. A z ciekawości jakie stosowaliście jednostki i czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? pozdr Darek Atherm z Lublina http://www.atherm.pl. Odkurzacze aerecoVAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 24.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 z Novilli brałem brame garazową. wisniowski+beninca napęd. szybko, działa, jest ok.. cenowo fajni odkurzacz-cana-vac. działa, i już. sporo pomogli mi w montażu instalacji - sam robiłem pod ich wskazówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Schuco to Oknostyl z Jabłonnej. Ale nie polecałbym. Jeśli okna tej klasy to może lepiej Salamander. W Lublinie to firma na ul. Towarowej Novila. Sprzedają okna robione przez SOLO ze Stalowej Woli. Bogate wyposażenie i solidnie, dokładnie wykonane. Dzieki bardzo za podpowiedz. Wycene z Novili juz mam, chyba zostane z Schuco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 25.04.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Sprzedam Garaż blaszany na budowę rozm. 3x5m. używany w m. Kalinówka. i WC drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 26.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Macie kogoś sprawdzonego od ogrodzeń? /brama przesuwna, słupki metalowe, przęsła/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 27.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam ponownie Już elektryka i hydraulika nagrana a teraz poprosze kogoś poleconego od tynkow agregatem aby nie trzeba było gładzi kłaśc? Za wszystkie kontakty dziekuję i pozdrawiam Christoffo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam ponownie Już elektryka i hydraulika nagrana a teraz poprosze kogoś poleconego od tynkow agregatem aby nie trzeba było gładzi kłaśc? Za wszystkie kontakty dziekuję i pozdrawiam Christoffo A jak sam siebie polecę, to też się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 28.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A jak sam siebie polecę, to też się liczy? Jak w dobrej cenie to sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jak w dobrej cenie to sie liczy Najważniejsza jest jakość, cena na 2 miejscu Zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 28.04.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Najważniejsza jest jakość, cena na 2 miejscu Zapraszam do kontaktu. Ależ zapraszam na forum jakość za każdym razem jest dobra (tak zapewniaja wykonawcy i im wierze ) proszę napisać ile za m2 i po sprawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 29.04.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 witamzwolnił mi się garaż blaszak w dobrym stanie. mam do sprzedania. w gratisie z kibelkiem (sławojką) odbiór osobisty, gm. głusk, majdan mętowski/wilczopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 30.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam. Czy ktos z szanownych formulwiczow mial ekipe do ulozenia styropianu na chudziaku? Jaki jest to mniejwiecej kosz za m2 ? Jeżeli robisz podłogówkę to robią hydraulicy prze rozłożeniem rurek. To jest w cenie C.O. jeżeli nie to robią to posadzkarze razem w wylewkami to koszt 10-12 PLN / 1 m kw. Kogo pożęcie polecić od elewacji i jaką metodą robicie czy pól mokre na styropianie? Proponuje wyminę doświadczeń na temat ocieplenia i elewacji? Kazjan pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jeżeli robisz podłogówkę to robią hydraulicy prze rozłożeniem rurek. To jest w cenie C.O. jeżeli nie to robią to posadzkarze razem w wylewkami to koszt 10-12 PLN / 1 m kw. Kogo pożęcie polecić od elewacji i jaką metodą robicie czy pól mokre na styropianie? Proponuje wyminę doświadczeń na temat ocieplenia i elewacji? Kazjan pozdrawiam! Dziekuje bardzo za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts