dargoth 29.05.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Poleci ktoś fachowca do ułożenia instalacji centralnego odkurzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 03.06.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Gdzie kupowaliście parapety zewnętrzne - blaszane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 03.06.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witajecie. Może ktoś poleci firme z lubelskiego wykonująca ogrodzenia panelowe z podwalina prefabrykowaną. Albo też ogrodzenia stalowe na podmórwce z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Gdzie kupowaliście parapety zewnętrzne - blaszane? Ja kupowałem w Acero na Łęczyńskiej. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 03.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ja kupowałem w Acero na Łęczyńskiej. Mogę polecić. Ja też Panowie fajni, dostawa szybka, parapety ok. Ale... ...fajniejsze są z Alurona - gdyby nie zależało mi na czasie wzięłabym właśnie te. Są grubsze, ładniej wykończone i w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 03.06.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aluron - owszem 2 mm aluminium. Cena ok. 80 - 85 zl / mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aluron - owszem 2 mm aluminium. Cena ok. 80 - 85 zl / mb. Coś mi się wydaje, ze w acero płaciłem ok. połowę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Sylwia_LBN, zdecydowałaś jaki kocioł kupujesz?Ja kupiłem Immergas, w razie czego mogę powiedzieć gdzie tanio kupić, w Lublinie takiej ceny nigdzie nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 03.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Sylwia_LBN, zdecydowałaś jaki kocioł kupujesz? Ja kupiłem Immergas, w razie czego mogę powiedzieć gdzie tanio kupić, w Lublinie takiej ceny nigdzie nie znajdziesz. A czy to sam zakup czy tez z montazem ? Boje sie troche kupowac kociol bez montazu bo zyski z operacji moga sie okazac iluzoryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.06.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A czy to sam zakup czy tez z montazem ? Boje sie troche kupowac kociol bez montazu bo zyski z operacji moga sie okazac iluzoryczne. A jaki masz problem z montażem? Każdy kumaty hydraulik powinien Ci kocioł podłączyć. A do uruchomienia i tak bierzesz autoryzowanego instalatora, któremu za usługę płaci producent, a Ty tylko za dojazd (tak jest w moim przypadku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 03.06.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A uruchomienie kotła przez autoryzowanego instalatora ile Cie wynosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.06.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A uruchomienie kotła przez autoryzowanego instalatora ile Cie wynosi ? Napisałem przecież wyżej Uruchomienie jest bezpłatne, płacę tylko za dojazd. Nie wiem jak jest w przypadku innych producentów, ale pewnie podobnie. Generalnie, naprawdę warto porównywać kompleksowe oferty i sprawdzać ile można zaoszczędzić. Jeżeli dostajesz ofertę na kocioł, zasobnik wody, podłączenie, itd. w postaci jednej zbiorczej kwoty, to nie wiesz za co ile płacisz, a jest niemal pewne, że na czymś zostaniesz 'przycięty'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 03.06.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Napisałem przecież wyżej Uruchomienie jest bezpłatne, płacę tylko za dojazd. Nie wiem jak jest w przypadku innych producentów, ale pewnie podobnie. Generalnie, naprawdę warto porównywać kompleksowe oferty i sprawdzać ile można zaoszczędzić. Jeżeli dostajesz ofertę na kocioł, zasobnik wody, podłączenie, itd. w postaci jednej zbiorczej kwoty, to nie wiesz za co ile płacisz, a jest niemal pewne, że na czymś zostaniesz 'przycięty'. Zdecydowanie się zgadzam z tym co napisałeś!!! Rozwinę później bo lecę na budowę - w Radawcu była dziś taka zlewa, że podmyło mi świeżo ułożone krawężniki, znaczy piach z cementem Teraz tylko tak na szybko: Ostatecznie zdecydowałam się na Junkersa - daj znaka gdzie kupowałeś, mają tam Junkersy? Ja parapety Alurona zamawiałam w Drewnostalu, wychodziło coś ok 50-55zł/m, niestety przyjechały uszkodzone (z winy przewoźnika), na nowe trzeba było znów czekać (na pierwsze czekałam ponad tydzień) a ja już nie miałam czasu bo chłopaki od elewacji stali z już nade mną z pacą w ręce. Dlatego ostatecznie kupiłam w Acero> Przy czterech parapetach, łącznie ok. 8m wyszło mi 100zł taniej, więc nie wiem czy to tak dużo. Gdyby nie gonił mnie czas na pewno zaczekałabym na Alurona bo miałam w ręce jedne i drugie i porównanie ich zdecydowanie no korzyść Alurona wypada. Teraz jestem na etapie wyboru oczyszczalni biologicznej - masakra Coś ktoś może mnie w tym temacie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 03.06.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Gdzie zamawialiście schody drewniane (chodzi o betonowe obłożone drewnem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 04.06.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ostatecznie zdecydowałam się na Junkersa - daj znaka gdzie kupowałeś, mają tam Junkersy? Ja kupiłem tutaj: http://www.sanrem.pl Handlują głównie wiesiem i immergasem, stąd dobre ceny. Teraz jestem na etapie wyboru oczyszczalni biologicznej - masakra Coś ktoś może mnie w tym temacie oświecić? Dlatego, że była to właśnie masakra przy wyborze, zrezygnowałem i mam drenażową. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 04.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gdzie zamawialiście schody drewniane (chodzi o betonowe obłożone drewnem)? Pro-parkiet na rusałce dokładniej rusałka 13 taki mały sklepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 04.06.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Natomiast do Bastek w kwestii roślin to sprawdź ceny w szkółkach w miejscowości Kijany (maja na stronach internetowych), a jak chcesz jakies wymyslne rosliny to u Kurowskich w Kurowie, ewentualnie jakieś szkołki w Końskowoli, Kurowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 04.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 w kijanach kupiłęm w szkółce p. Szpakowskich. ciut taniej, ładne. z fajnym doradzeniemjeszcze spróbuję w drugiej szkółce p. Krzysiaka za trochę. a trawy na http://www.trawy.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam.Gdzie mozna kupic w rozsadnej cenie styrodur na fundamenty?Dzieki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 04.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam. Gdzie mozna kupic w rozsadnej cenie styrodur na fundamenty? Dzieki za podpowiedz. Sugeruje w pierwszej kolejności zadzwonić do Syke (ul. Krochmalna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts