Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Dzięki - podzwonię dziś. A teraz spadam na budowę bo dzis mi montują drzwi zewnętrzne:lol2: I przy okazji - mogę sprzedać, tzw. budowlane. Kupione jako nowe, używane tylko na jednej budowie.

Jak tu coś robić na budowie jak ciągle pada, szczególnie elewację są opóźnione. A tak a propos odprzedaż to mam blaszak na budowę do odsprzedania około 22 metry kwadratowe za nieduże pieniądze z blachy trapezowej.

Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło Kazjan

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiecie, gdzie w Lublinie jest duży wybór kamieni na siatce (np otoczaki)? To się kupuje na sztuki, wielkość mniej więcej płytki. A druga rzecz, gdzie w lbn można zobaczyć kostkę brukową. Dużo tego w internecie i katalogach, ale chcieliśmy zobaczyć na żywo. pozdrawiam

A druga rzecz, gdzie w lbn można zobaczyć kostkę brukową. Dużo tego w internecie i katalogach, ale chcieliśmy zobaczyć na żywo. pozdrawiam

Ja oglądałam kostkę przy Mełgiewskiej (jadąc od zamku po prawej stronie). Są tam dwie firmy z kostką, Libet, a druga nie pamiętam jak się nazywa - obydwie jeszcze przed Posiczem. Znajdziesz na pewno bo to przy samej ulicy.

I jeszcze w Bruk-Bet przy Grygowej.

Ja oglądałam kostkę przy Mełgiewskiej (jadąc od zamku po prawej stronie). Są tam dwie firmy z kostką, Libet, a druga nie pamiętam jak się nazywa - obydwie jeszcze przed Posiczem. Znajdziesz na pewno bo to przy samej ulicy.

I jeszcze w Bruk-Bet przy Grygowej.

Witam,

Sylwia ta druga to "PT Junior" w dobrej cenie mają też klinkiery, dobrą masz orientację to są okolice mojej pracy.

Ale ja chciałem jeszcze zapytać o glazurnikach kontakty i opinie?

I jeszcze jak teraz układa się płytki łazienki kuchnie - szlifowane do kantu? czy na listwy narożne?

Mnie osobiści wydaję się że o te układane do kantu to łatwo można było rozbić czoło czy inne części ciała.

O gustach się nie dyskutuje! ale są takie trendy i mody które co jakiś czas wracają co jest teraz aktualne?

Pozdrawiam Kazjan.

Witam,

Sylwia ta druga to "PT Junior" w dobrej cenie mają też klinkiery, dobrą masz orientację to są okolice mojej pracy.

Ale ja chciałem jeszcze zapytać o glazurnikach kontakty i opinie?

I jeszcze jak teraz układa się płytki łazienki kuchnie - szlifowane do kantu? czy na listwy narożne?

Mnie osobiści wydaję się że o te układane do kantu to łatwo można było rozbić czoło czy inne części ciała.

O gustach się nie dyskutuje! ale są takie trendy i mody które co jakiś czas wracają co jest teraz aktualne?

Pozdrawiam Kazjan.

Kazjan, ja to chyba nie pomogę bo ja raczej niekoniecznie z modą idę :) Robię po prostu tak jak MNIE się podoba :) Płytki mam szlifowane ale w zasadzie w łazience tylko na wannie - nie mam innych rogów. Za to mam dużo szlifowania w kotłowni - kilka zabudowanych rur i tam też szlifowanie ale to dlatego, że jakoś te listy niezbyt mi się podobają.

A orientację mam dlatego, że tam jeździłam oglądać kostkę. I to kilka razy bo na nic nie mogłam się zdecydować :) Ostatecznie kupiłam z firmy Superbet ale żeby ją zobaczyć na żywo to pojechałam aż za Białą Podl., do producenta bo nigdzie jej nie mieli żebym ją mogła obejrzeć bo kostka tylko na zamówienie. Warto było i już ją mam położoną :)

Wykonawcę od oczyszczalni już wybrałam ale nadal szukam mojego kotła w DOBREJ cenie. Gdzie kupowaliście swoje kotły gazowe?

Kazjan, ja to chyba nie pomogę bo ja raczej niekoniecznie z modą idę :) Robię po prostu tak jak MNIE się podoba :) Płytki mam szlifowane ale w zasadzie w łazience tylko na wannie - nie mam innych rogów. Za to mam dużo szlifowania w kotłowni - kilka zabudowanych rur i tam też szlifowanie ale to dlatego, że jakoś te listy niezbyt mi się podobają.

A orientację mam dlatego, że tam jeździłam oglądać kostkę. I to kilka razy bo na nic nie mogłam się zdecydować :) Ostatecznie kupiłam z firmy Superbet ale żeby ją zobaczyć na żywo to pojechałam aż za Białą Podl., do producenta bo nigdzie jej nie mieli żebym ją mogła obejrzeć bo kostka tylko na zamówienie. Warto było i już ją mam położoną :)

Wykonawcę od oczyszczalni już wybrałam ale nadal szukam mojego kotła w DOBREJ cenie. Gdzie kupowaliście swoje kotły gazowe?

Cześć,

Przejrzałem stronę tego Superbet i jest z czego wybrać, choć ja w tym roku nie planowałem prac brukarskich.

Mogę Ci ( Wam) polecić Centrum Ogrzewnictwa na Wrońskiej najlepsze ceny na kotły Beretta, ale Pan Zbyszek może dać

także dobrą cenę na Junkersa, nie wiem czy już wybrałaś producenta. Mogę pokazać fotkę kominka z odzyskiem ciepła ze spalin

i dużą powierzchnią ciepłej zabudowyhttp://img4.imageshack.us/img4/4148/8yey.jpg

Pozdrawiam Kazjan

Witam, czy moglibyście mi Państwo pomóc-szukam firmy od rekuperacji i centralnego odkurzacza oraz godnych polecenia tynkarzy i hydraulika. Będę wdzięczna za odpowiedź

Jak kształtują się ceny za tynki cementowo-wapienne?

dziękuję i pozdrawiam

Witam, czy moglibyście mi Państwo pomóc-szukam firmy od rekuperacji i centralnego odkurzacza oraz godnych polecenia tynkarzy i hydraulika. Będę wdzięczna za odpowiedź

Jak kształtują się ceny za tynki cementowo-wapienne?

dziękuję i pozdrawiam

Witam 2 tygodnie temu płaciłam za tynki cementowo-wapienne 25 zł/1 m2. Tynkarze solidni robili sprawnie ,szybko i co najważniejsze prosto:)