kazjan 11.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dzięki - podzwonię dziś. A teraz spadam na budowę bo dzis mi montują drzwi zewnętrzne:lol2: I przy okazji - mogę sprzedać, tzw. budowlane. Kupione jako nowe, używane tylko na jednej budowie. Jak tu coś robić na budowie jak ciągle pada, szczególnie elewację są opóźnione. A tak a propos odprzedaż to mam blaszak na budowę do odsprzedania około 22 metry kwadratowe za nieduże pieniądze z blachy trapezowej. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 12.06.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 hi hi jak tu napisałem, że mam blaszak - zero odzewu. poszło na alledrogo - w 3 dni sprzedałem. i zaczęły się wtedy pytania tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 13.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nie wiecie, gdzie w Lublinie jest duży wybór kamieni na siatce (np otoczaki)? To się kupuje na sztuki, wielkość mniej więcej płytki. A druga rzecz, gdzie w lbn można zobaczyć kostkę brukową. Dużo tego w internecie i katalogach, ale chcieliśmy zobaczyć na żywo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 13.06.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witajecie. Może ktoś poleci firme z lubelskiego wykonująca ogrodzenia panelowe z podwalina prefabrykowaną. Albo też ogrodzenia stalowe na podmórwce z klinkieru siatex zamość, ewentualnie firma z poniatowej - chyba malec (producenci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 14.06.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A druga rzecz, gdzie w lbn można zobaczyć kostkę brukową. Dużo tego w internecie i katalogach, ale chcieliśmy zobaczyć na żywo. pozdrawiam Ja oglądałam kostkę przy Mełgiewskiej (jadąc od zamku po prawej stronie). Są tam dwie firmy z kostką, Libet, a druga nie pamiętam jak się nazywa - obydwie jeszcze przed Posiczem. Znajdziesz na pewno bo to przy samej ulicy. I jeszcze w Bruk-Bet przy Grygowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 16.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ja oglądałam kostkę przy Mełgiewskiej (jadąc od zamku po prawej stronie). Są tam dwie firmy z kostką, Libet, a druga nie pamiętam jak się nazywa - obydwie jeszcze przed Posiczem. Znajdziesz na pewno bo to przy samej ulicy. I jeszcze w Bruk-Bet przy Grygowej. Witam, Sylwia ta druga to "PT Junior" w dobrej cenie mają też klinkiery, dobrą masz orientację to są okolice mojej pracy. Ale ja chciałem jeszcze zapytać o glazurnikach kontakty i opinie? I jeszcze jak teraz układa się płytki łazienki kuchnie - szlifowane do kantu? czy na listwy narożne? Mnie osobiści wydaję się że o te układane do kantu to łatwo można było rozbić czoło czy inne części ciała. O gustach się nie dyskutuje! ale są takie trendy i mody które co jakiś czas wracają co jest teraz aktualne? Pozdrawiam Kazjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam, Sylwia ta druga to "PT Junior" w dobrej cenie mają też klinkiery, dobrą masz orientację to są okolice mojej pracy. Ale ja chciałem jeszcze zapytać o glazurnikach kontakty i opinie? I jeszcze jak teraz układa się płytki łazienki kuchnie - szlifowane do kantu? czy na listwy narożne? Mnie osobiści wydaję się że o te układane do kantu to łatwo można było rozbić czoło czy inne części ciała. O gustach się nie dyskutuje! ale są takie trendy i mody które co jakiś czas wracają co jest teraz aktualne? Pozdrawiam Kazjan. Kazjan, ja to chyba nie pomogę bo ja raczej niekoniecznie z modą idę Robię po prostu tak jak MNIE się podoba Płytki mam szlifowane ale w zasadzie w łazience tylko na wannie - nie mam innych rogów. Za to mam dużo szlifowania w kotłowni - kilka zabudowanych rur i tam też szlifowanie ale to dlatego, że jakoś te listy niezbyt mi się podobają. A orientację mam dlatego, że tam jeździłam oglądać kostkę. I to kilka razy bo na nic nie mogłam się zdecydować Ostatecznie kupiłam z firmy Superbet ale żeby ją zobaczyć na żywo to pojechałam aż za Białą Podl., do producenta bo nigdzie jej nie mieli żebym ją mogła obejrzeć bo kostka tylko na zamówienie. Warto było i już ją mam położoną Wykonawcę od oczyszczalni już wybrałam ale nadal szukam mojego kotła w DOBREJ cenie. Gdzie kupowaliście swoje kotły gazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 17.06.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 kocioł-ja buderus. jest okkupiłem wpromocji, ze zbiornikiem 200 l, za 5200 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 17.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Kazjan, ja to chyba nie pomogę bo ja raczej niekoniecznie z modą idę Robię po prostu tak jak MNIE się podoba Płytki mam szlifowane ale w zasadzie w łazience tylko na wannie - nie mam innych rogów. Za to mam dużo szlifowania w kotłowni - kilka zabudowanych rur i tam też szlifowanie ale to dlatego, że jakoś te listy niezbyt mi się podobają. A orientację mam dlatego, że tam jeździłam oglądać kostkę. I to kilka razy bo na nic nie mogłam się zdecydować Ostatecznie kupiłam z firmy Superbet ale żeby ją zobaczyć na żywo to pojechałam aż za Białą Podl., do producenta bo nigdzie jej nie mieli żebym ją mogła obejrzeć bo kostka tylko na zamówienie. Warto było i już ją mam położoną Wykonawcę od oczyszczalni już wybrałam ale nadal szukam mojego kotła w DOBREJ cenie. Gdzie kupowaliście swoje kotły gazowe? Cześć, Przejrzałem stronę tego Superbet i jest z czego wybrać, choć ja w tym roku nie planowałem prac brukarskich. Mogę Ci ( Wam) polecić Centrum Ogrzewnictwa na Wrońskiej najlepsze ceny na kotły Beretta, ale Pan Zbyszek może dać także dobrą cenę na Junkersa, nie wiem czy już wybrałaś producenta. Mogę pokazać fotkę kominka z odzyskiem ciepła ze spalin i dużą powierzchnią ciepłej zabudowyhttp://img4.imageshack.us/img4/4148/8yey.jpg Pozdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 17.06.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam. Szukam siatki ogrodzeniowej ocynkowanej i powlekanej, może jakieś namiary? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 18.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam. Szukam siatki ogrodzeniowej ocynkowanej i powlekanej, może jakieś namiary? Pozdrawiam Ja kupowałem tutaj: http://v-system.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 18.06.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam. Szukam siatki ogrodzeniowej ocynkowanej i powlekanej, może jakieś namiary? Pozdrawiam Malec Poniatowa - producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 18.06.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 sprzedam drewniane stemple budowlane. kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 19.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dzięki r19 , dzięki klemensik 77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacas100 21.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Czy może macie jakieś namiary gdzie by tu wypożyczyć szalunki na strop (chodzi mi głownie o dźwigary - bo stemple mam)? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_c 24.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, czy moglibyście mi Państwo pomóc-szukam firmy od rekuperacji i centralnego odkurzacza oraz godnych polecenia tynkarzy i hydraulika. Będę wdzięczna za odpowiedźJak kształtują się ceny za tynki cementowo-wapienne?dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 24.06.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Poszukuje architekta który adaptuje projekt , macie kogoś kto dobrze to wykona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 25.06.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 jeśli chodzi o rekuperację to u mnie będzie zakładała firma Hermlok z Wojciechowskiej - mają bardzo korzystne ceny w stosunku do tego, co oferują. Jak już zamontują ( bo będzie już gdzie ) to wypowiem się bardziej szczegółowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 26.06.2013 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 mi hermlok zaczynał, ale kończył lub-went. z tej drugiej firmy jestem bardziej zadowolony. odkurzacz centralny -sam robiłem, z pomocą słowną f-my z krańcowej (cana-vac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
początkujący 1 26.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, czy moglibyście mi Państwo pomóc-szukam firmy od rekuperacji i centralnego odkurzacza oraz godnych polecenia tynkarzy i hydraulika. Będę wdzięczna za odpowiedź Jak kształtują się ceny za tynki cementowo-wapienne? dziękuję i pozdrawiam Witam 2 tygodnie temu płaciłam za tynki cementowo-wapienne 25 zł/1 m2. Tynkarze solidni robili sprawnie ,szybko i co najważniejsze prosto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts