czapkaa 27.06.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A orientację mam dlatego, że tam jeździłam oglądać kostkę. I to kilka razy bo na nic nie mogłam się zdecydować Ostatecznie kupiłam z firmy Superbet ale żeby ją zobaczyć na żywo to pojechałam aż za Białą Podl., do producenta bo nigdzie jej nie mieli żebym ją mogła obejrzeć bo kostka tylko na zamówienie. Warto było i już ją mam położoną hej, a możesz zdradzić ile metrów kupiłaś i ile zdarli Ci za transport do Lublina?? Ja też bardzo mocno jestem zaineresowana kostką od nich, ale czekalam właśnie ta taka opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 27.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 i jeśli mogę nieśmiało prosić, pokaż jakies zdjęcie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_c 27.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam 2 tygodnie temu płaciłam za tynki cementowo-wapienne 25 zł/1 m2. Tynkarze solidni robili sprawnie ,szybko i co najważniejsze prosto:) Czy mogę prosic o namiary? Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
początkujący 1 28.06.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Czy mogę prosic o namiary? Wielkie dzięki poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biikej 28.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam Poszukuje namiarow na SPRAWDZONA ekipe budowlana (chodzi o fundamenty, stropy, sciany). Jestem na etapie zalatwiania dokumentów wiec mam jeszcze trochę czasu ale chciałbym się zorientowac w cenach. Jeżeli macie kogos sprawdzonego to poproszę. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
początkujący 1 29.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Mi budowała firma Progres z Łęcznej . Przystępne ceny a do tego naprawdę solidni murarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 29.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czy mogę prosic o namiary? Wielkie dzięki Czy ja też moge prosić o namiary na tynki cementowo-wapienne. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 29.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Tynki, posadzki, sufity, elewacje, kostka http://www.wnetrza-lublin.com/U nas pan Piotr do tej pory zrobił tynki cementowe i posadzki. Teraz robią się sufity.Za tynki wziął 24,5, ale koledze zaśpiewał już 25 zł.Można się umówić, chętnie pokazuje swoją robotę. Nie ma czego się wstydzić. Ma dostęp do tanich materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 02.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam.poszukuje spawacza do zrobienia bramy przesuwanej. lublin i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 03.07.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dzień dobryJa szukam używanych (ze starych chodników) płytek chodnikowych na tymczasowy wjazd na działkę. Jak ktoś wie gdzie można je dostac to proszę o info Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.07.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam. poszukuje spawacza do zrobienia bramy przesuwanej. lublin i okolice U mnie w trakcie prac, nie wiem czy już mogę polecić 504068207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 03.07.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dzień dobry Ja szukam używanych (ze starych chodników) płytek chodnikowych na tymczasowy wjazd na działkę. Jak ktoś wie gdzie można je dostac to proszę o info Darek Nam ukradli płyty spod ogrodzenia <facepalm>. Pogadaj z kostkarzami. Oni dysponują ziemią wierzchnią, być może też jakimiś starymi skorupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek68 03.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Sprzedam drzwi wejściowe do domu - tymczasowe i WC na budowę - Kalinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogemo 03.07.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 witam,szukam sklepu z klinkierem, a zwłaszcza z cegłą postarzanąPrzymierzam się do ogrodzenia.`Czy ktoś wybudował z takiej cegły, jak się sprawuje, ile biorą fachowcy za wymurowanie, czy są jakieś specjalne zalecenia, czy się impregnuje.I co zrobić żeby nie było na niej wykwitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 06.07.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 witam, szukam sklepu z klinkierem, a zwłaszcza z cegłą postarzaną Przymierzam się do ogrodzenia.` Czy ktoś wybudował z takiej cegły, jak się sprawuje, ile biorą fachowcy za wymurowanie, czy są jakieś specjalne zalecenia, czy się impregnuje. I co zrobić żeby nie było na niej wykwitów. Witam, Jeżeli chodzi o sklep to ja klinkier kupowałem na Mełgiewskiej w PT Junior, wykonawcy polecieli mi najmniej nasiąkliwy pełny. Postarzałego nie kupowałem i w tym nie mam orientacji, za to na kominy na pewno pełny klinkier bez otworów. Kazjan62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 06.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 witam, szukam sklepu z klinkierem, a zwłaszcza z cegłą postarzaną Przymierzam się do ogrodzenia.` Czy ktoś wybudował z takiej cegły, jak się sprawuje, ile biorą fachowcy za wymurowanie, czy są jakieś specjalne zalecenia, czy się impregnuje. I co zrobić żeby nie było na niej wykwitów. Witam, Jeżeli chodzi o sklep to ja klinkier kupowałem na Mełgiewskiej w PT Junior, wykonawcy polecieli mi najmniej nasiąkliwy pełny. Postarzałego nie kupowałem i w tym nie mam orientacji, za to na kominy na pewno pełny klinkier bez otworów. Kazjan62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 06.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 witam, szukam sklepu z klinkierem, a zwłaszcza z cegłą postarzaną Przymierzam się do ogrodzenia.` Czy ktoś wybudował z takiej cegły, jak się sprawuje, ile biorą fachowcy za wymurowanie, czy są jakieś specjalne zalecenia, czy się impregnuje. I co zrobić żeby nie było na niej wykwitów. Witam, Przepraszam za ten potrójny post ale zawiesił mi się komputer i myślałem że nie wysłałem posta. Chciałem jeszcze zapytać o kogoś od tarasów i jak rozwiązać funkcjonalny taras, ten z projektu jest całkowicie od południa taki rozwiązanie nie jest praktycznie szczególnie w lecie. Rozwiązanie południowo-wschodnie jest lepsze. Może jakiś kontakt do murarza lub kogoś doświadczonego w tarasach? Kazjan62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 07.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 płytki chodnikowe na wjazd to kiepski pomnysł. zaraz popękają, sterczą. w sumie ułozyłem (bo miałem), ale zaraz poszły na spód pod podjazd, a sam podjazd by z piachu. przez prawie 2 lata tak się uleżał,że prawie jak podkład pod kostkę wyszedł..... Kazjan, też mam taras od południa, leciutko na wschódod zachodu zrobię jakąś wyskoką pergolę z roślin - da cień od ok. godz. 16 na tarasiepróbowałem wkomponować taką markizę - ale brzydkona razie mam wkopaną podstawkę pod parasol duży - na pd ścianie tarasu, na zewnątrz, tak ok. 1/4 od strony zachodniej. przymierzałem - parasol 3 m wiszący nad tarasem, plus ta pergola dają cień na ok. 2/3 powierzchni taras 4x6 m jeszcze tego nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 07.07.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dzień dobry Ja szukam używanych (ze starych chodników) płytek chodnikowych na tymczasowy wjazd na działkę. Jak ktoś wie gdzie można je dostac to proszę o info Darek Cześć, Jak zaczynałem budowę jeszcze bardzo "zielony" to kolega namówił mnie na porządny zazbrojony wjazd obliczony, na ciężkie pojazdy do 40ton. To była dobra decycja choć kosztowna, ten wiazd to podstawa wykonania wszystkich prac ciężkich, łącznie z betonowaniem. Dąbrowica: górki, duża pochwłośc teremu 10% i podłożę glinisto - lessowe, nawierzchnia z kostki odpadowej z drugiej reki, nawierzchnia do wymiany po budowie, ale zbrojenie solidnezostaje. Ostanio wjechał z ziemią torfową z ciężarem ponad 45 ton! Pomimo mokrej wiosny wszystko sie trzyma! Koszy sa indywidualne i zależnei od podjazdu ale nawet do 8 tyś. Pozdrawiam kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 08.07.2013 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 zbrojonego nie mam, ale wykop na 40 cm (do warstwy mergla), i piach z cementem poszedł, na wierzchu sam piach. nikt nie utknął, błota nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts