Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

a żebyś wiedziała, że się wyzywam. dokończyłęm rabatę bererysową, teraz krąg z traw ozdobnych. jeszcze w polanach huśtawka - ma ktoś namiary na solidną i nie za drogą firmę od huśtawek? na 2 dzieci, z czego jedno nie ma zahamowań , a drugie na razie ma, ale to kwestia czasu...

myślałęm o belkach np z castoramy, jakieś kotwy metalowe, czy to wmurować?

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Możesz jeszcze zadzwonić do tego Transkobtu oni gromadzili na nasypy drogowe ten czarnoziem,

wtedy prosto z budowy była cena promocyjna 400 PLN za samochód (15-18 metrów sześciennych).

Pozdrawiam Kazjan :)

Mi facet przywoził ziemię zdjętą z pola uprawnego pod budowę obwodnicy. Z dostawą za wywrotkę 150 zł.

a żebyś wiedziała, że się wyzywam. dokończyłęm rabatę bererysową, teraz krąg z traw ozdobnych. jeszcze w polanach huśtawka - ma ktoś namiary na solidną i nie za drogą firmę od huśtawek? na 2 dzieci, z czego jedno nie ma zahamowań , a drugie na razie ma, ale to kwestia czasu...

myślałęm o belkach np z castoramy, jakieś kotwy metalowe, czy to wmurować?

Proponuję podjechać do składu drzewnego /mogę kilka podać/kupić kantówki 12 / 12 cm przestrugać u stolarza ,montaż zdecydowanie wbetonowane kotwy lub płaskownik do którego możemy przykręcić kantówki.Tyle mogę doradzić z mojego zawodowego doświadczenia Pozdrawiam

Proponuję podjechać do składu drzewnego /mogę kilka podać/kupić kantówki 12 / 12 cm przestrugać u stolarza ,montaż zdecydowanie wbetonowane kotwy lub płaskownik do którego możemy przykręcić kantówki.Tyle mogę doradzić z mojego zawodowego doświadczenia Pozdrawiam

kurcze tak zrobiłem - stolarz w sąsiedniej wsi

jak zsumowałem drewno, huśtwki,mocowanie huśtwek, drabinke sznurkową, śruby metalowe, (nawet jak wezmę pręty metrowe pocięte na 3 kawałki), nakrętki - wyszło ciut poniżej 400 zł za 2-osobową huśtwakę

w obim jest teraz za 499 taka

chyba wolę gotowca kupić....dzieci wracają w nast. tygodniu zobaczę

chyba, że dasz namiary na inne składy drewniane - gm. głusk, piaski, mełgiew, świdnik. dalej mi się nie chce jechać. jeszcze żeby był czynny ok. 17-18....

w marketach kantówka 10 cm, 3 m -ciut ponad 40 zł.

kurcze tak zrobiłem - stolarz w sąsiedniej wsi

jak zsumowałem drewno, huśtwki,mocowanie huśtwek, drabinke sznurkową, śruby metalowe, (nawet jak wezmę pręty metrowe pocięte na 3 kawałki), nakrętki - wyszło ciut poniżej 400 zł za 2-osobową huśtwakę

w obim jest teraz za 499 taka

chyba wolę gotowca kupić....dzieci wracają w nast. tygodniu zobaczę

chyba, że dasz namiary na inne składy drewniane - gm. głusk, piaski, mełgiew, świdnik. dalej mi się nie chce jechać. jeszcze żeby był czynny ok. 17-18....

w marketach kantówka 10 cm, 3 m -ciut ponad 40 zł.

Proponuję skład na Głuskiej koło szpitala lub Diamentowa, rób sam wiem co mówię ,kantówka ze składu jest cięta z drewna tzw. budulca czyli drewno o sporej objętości natomiast w marketach masz obtoczone rzerdzie tylko tyle , że zaipregnowane ciśnieniowo - szajs. Poprawiałem plac zabaw z certyfikatem z takich elementów po 2 latach połowa zgniła.

Witam.

Czy ktos z Was kozystal moze z uslug firmy AiMEKO z Lublina? Zajmuja sie pompami ciepla, odkurzaczami centralnymi itp.

Dzieki za pomoc.

Cześć,

Ja nie korzystałem z tej firmy AiMEKO z Lublina, troche intsersowałem sie firmami do pomp ale wykonawców

z doświadczeniem jest mało w lubelskim jest mało bo mało montaży. Znam 3 lub 4 firmy ale ta o największym doświadczeniu,

w 2011 totalnie spaprała instalację GZ i wszystkie rury z podłogówka i wywewkami do skucia! Sprawa do sądu i rok do tyłu albo

i kilka zależy czy masz zapas gotówki na adwokatów rzeczoznawców i ekspertyzy?! Ja mam dobrą opinie o dystrybutorze Stiebla ale robi też z innymi producentami pomp... Cenralne odkurzacze to dobrze wykonuje wielu monterów to prosta instalacja.

Pozdrawiam Kazjan :yes:

Witam.

Czy ktos z Was kozystal moze z uslug firmy AiMEKO z Lublina? Zajmuja sie pompami ciepla, odkurzaczami centralnymi itp.

Dzieki za pomoc.

Witam.

Ja też dowiedziałbym się czegos więcej o tej firmie , niestety na stronie nie ma nawet informacji od kiedy działają na rynku, obawiam się ,że dopiero zaczynają działalnośc w branży. Jeśli ktoś coś słyszał to czekamy na info.

A może ktoś ma jakieś doświadczenie z innymi firmami zajmującymi się instalacją pompy ciepła, wentylacją, oczyszczalnią , centralnym odkurzaczem.

Pozdrawiam