Bastek1 10.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a żebyś wiedziała, że się wyzywam. dokończyłęm rabatę bererysową, teraz krąg z traw ozdobnych. jeszcze w polanach huśtawka - ma ktoś namiary na solidną i nie za drogą firmę od huśtawek? na 2 dzieci, z czego jedno nie ma zahamowań , a drugie na razie ma, ale to kwestia czasu...myślałęm o belkach np z castoramy, jakieś kotwy metalowe, czy to wmurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 10.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Bastek - my też zamierzamy robić sami, ale u nas to jeszcze nie ten etap, więc w tej kwestii nie pomogę. Jednak co do mocowania to ja bym zabetonowała kotwy w ziemię - zawsze to bezpieczniej wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 10.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam, czy może ktoś polecić kierownika budowy z Lublina lub okolic. Z góry dzieki Pozdrawiam Pytanie tylko, czy chcesz mieć dobrze, czy tanio (do wypełnienia dokumentów)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 10.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Możesz jeszcze zadzwonić do tego Transkobtu oni gromadzili na nasypy drogowe ten czarnoziem, wtedy prosto z budowy była cena promocyjna 400 PLN za samochód (15-18 metrów sześciennych). Pozdrawiam Kazjan Mi facet przywoził ziemię zdjętą z pola uprawnego pod budowę obwodnicy. Z dostawą za wywrotkę 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 11.07.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 mi z tego samego źródłą wyszło 200 zł... dziś papierologia. mam wrażenie że panie w naszym US nie wiedzą co to odkurzacz centralny - rura to nie materiał budowlany nie dyskutowałem, chodziło o kilkanaście zł zwrotu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 13.07.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 a żebyś wiedziała, że się wyzywam. dokończyłęm rabatę bererysową, teraz krąg z traw ozdobnych. jeszcze w polanach huśtawka - ma ktoś namiary na solidną i nie za drogą firmę od huśtawek? na 2 dzieci, z czego jedno nie ma zahamowań , a drugie na razie ma, ale to kwestia czasu... myślałęm o belkach np z castoramy, jakieś kotwy metalowe, czy to wmurować? Proponuję podjechać do składu drzewnego /mogę kilka podać/kupić kantówki 12 / 12 cm przestrugać u stolarza ,montaż zdecydowanie wbetonowane kotwy lub płaskownik do którego możemy przykręcić kantówki.Tyle mogę doradzić z mojego zawodowego doświadczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 13.07.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Proponuję podjechać do składu drzewnego /mogę kilka podać/kupić kantówki 12 / 12 cm przestrugać u stolarza ,montaż zdecydowanie wbetonowane kotwy lub płaskownik do którego możemy przykręcić kantówki.Tyle mogę doradzić z mojego zawodowego doświadczenia Pozdrawiam kurcze tak zrobiłem - stolarz w sąsiedniej wsi jak zsumowałem drewno, huśtwki,mocowanie huśtwek, drabinke sznurkową, śruby metalowe, (nawet jak wezmę pręty metrowe pocięte na 3 kawałki), nakrętki - wyszło ciut poniżej 400 zł za 2-osobową huśtwakę w obim jest teraz za 499 taka chyba wolę gotowca kupić....dzieci wracają w nast. tygodniu zobaczę chyba, że dasz namiary na inne składy drewniane - gm. głusk, piaski, mełgiew, świdnik. dalej mi się nie chce jechać. jeszcze żeby był czynny ok. 17-18.... w marketach kantówka 10 cm, 3 m -ciut ponad 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 13.07.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 kurcze tak zrobiłem - stolarz w sąsiedniej wsi jak zsumowałem drewno, huśtwki,mocowanie huśtwek, drabinke sznurkową, śruby metalowe, (nawet jak wezmę pręty metrowe pocięte na 3 kawałki), nakrętki - wyszło ciut poniżej 400 zł za 2-osobową huśtwakę w obim jest teraz za 499 taka chyba wolę gotowca kupić....dzieci wracają w nast. tygodniu zobaczę chyba, że dasz namiary na inne składy drewniane - gm. głusk, piaski, mełgiew, świdnik. dalej mi się nie chce jechać. jeszcze żeby był czynny ok. 17-18.... w marketach kantówka 10 cm, 3 m -ciut ponad 40 zł. Proponuję skład na Głuskiej koło szpitala lub Diamentowa, rób sam wiem co mówię ,kantówka ze składu jest cięta z drewna tzw. budulca czyli drewno o sporej objętości natomiast w marketach masz obtoczone rzerdzie tylko tyle , że zaipregnowane ciśnieniowo - szajs. Poprawiałem plac zabaw z certyfikatem z takich elementów po 2 latach połowa zgniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 14.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dzień dobry Ja szukam używanych (ze starych chodników) płytek chodnikowych na tymczasowy wjazd na działkę. Jak ktoś wie gdzie można je dostac to proszę o info Darek Proponuję z demontażu krawężniki - jest tego pełna góra na początku Głuskiej z budowy ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 16.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam,Chciałabym kupić szambo 10m3 tylko nie okrągłe, czy może mi ktoś polecić jakąś firme skąd brał i w miare niedrogie.A także szukam ogrodzenia betonowego - gdzie mozna kupić? pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 16.07.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Madziorka, planowałęm zbiornik na wodę deszczową z kręgów zrobić - cany porażka. jest z bloczków betonowych. ogrodzenie betonowe? fuj, ale to moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.07.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam.Czy ktos z Was kozystal moze z uslug firmy AiMEKO z Lublina? Zajmuja sie pompami ciepla, odkurzaczami centralnymi itp.Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazjan 20.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Witam. Czy ktos z Was kozystal moze z uslug firmy AiMEKO z Lublina? Zajmuja sie pompami ciepla, odkurzaczami centralnymi itp. Dzieki za pomoc. Cześć, Ja nie korzystałem z tej firmy AiMEKO z Lublina, troche intsersowałem sie firmami do pomp ale wykonawców z doświadczeniem jest mało w lubelskim jest mało bo mało montaży. Znam 3 lub 4 firmy ale ta o największym doświadczeniu, w 2011 totalnie spaprała instalację GZ i wszystkie rury z podłogówka i wywewkami do skucia! Sprawa do sądu i rok do tyłu albo i kilka zależy czy masz zapas gotówki na adwokatów rzeczoznawców i ekspertyzy?! Ja mam dobrą opinie o dystrybutorze Stiebla ale robi też z innymi producentami pomp... Cenralne odkurzacze to dobrze wykonuje wielu monterów to prosta instalacja. Pozdrawiam Kazjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 21.07.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Dzieki kazjan, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 21.07.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witam. Czy ktos z Was kozystal moze z uslug firmy AiMEKO z Lublina? Zajmuja sie pompami ciepla, odkurzaczami centralnymi itp. Dzieki za pomoc. Witam. Ja też dowiedziałbym się czegos więcej o tej firmie , niestety na stronie nie ma nawet informacji od kiedy działają na rynku, obawiam się ,że dopiero zaczynają działalnośc w branży. Jeśli ktoś coś słyszał to czekamy na info. A może ktoś ma jakieś doświadczenie z innymi firmami zajmującymi się instalacją pompy ciepła, wentylacją, oczyszczalnią , centralnym odkurzaczem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajo 22.07.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam Ponawiam oferte. Steple budowlane ok 50-60 sztuk za śmieszne 100 pln zapomnialem dodac, odbior Kalinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 25.07.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam Ponawiam oferte. Steple budowlane ok 50-60 sztuk za śmieszne 100 pln zapomnialem dodac, odbior Kalinówka Jeśli to aktualne to moja koleżanka jest zainteresowana 516270519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_g 25.07.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 witam,moze ktos ma do sprzedania kibelek na budowę, interesuje mnie lublin i najblizsza okolica oraz dzisiaj albo jutro.pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 26.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne? Wiecie - chodzi o dobre, tanie, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 27.07.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 nie ma takich; gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne? Wiecie - chodzi o dobre, tanie, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts