Ella 13.10.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ella - jak tam dziennik?? Sprawa odroczona z powodu zawirusowania domowego kompa i braku dostępu do internetu . Dzwoniłam do n strady, że nie mogę się połaczyć od kilku dni i powiedzieli mi, że to na pewno robak "korgo". Informatycy - HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 13.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ella - u mnie w Prawiednikach gosc zrobil oczyszczalnie za 1/2 ceny. Musze sie z nim spotkac i porozmawiac. Agamon, bardzo proszę o informację na priv, jeśli będziesz coś wiedział - chciałabym zrobić oczyszczalnię przed zimą i taki kontakt byłby bardzo cenny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 13.10.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ella - spróbuje w sobote sie spotkać. tylko nie wiadomo czy oni bebą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.10.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 moje wyceny dalej sie robia - cos ich robienie sie przeciaga ... PS. Moze zrobimy jakas małą wycieczkę budowlaną w sobote ?? czyt. ktos z nas - niemajacych jeszcze budowy wezmie auto i pojedziemy do kogos kto ma budowe i nas zaprosi na 20 min... :) Jestem bardzo ciekawy wyników wycen. Odnośnie spotkania to ja niestety nie dam rady w ten weekend. Ale moge w przyszły (przynajmniej na razie). Mam już wytyczoną działkę . Jutro kupuję projekt. Zmieści się bez problemów !!! Co prawda sąsiad twierdził, że w innym miejscu przebiega miedza, ale dał się przekonać przez geodetę. Tak więc mam nawet 30 cm szerokości działki w zapasie. Nadal nie wiem jednak z czego budować. I podobno wreszczie jestem zdrowy ., a co się z tym wiąże - jutro do pracy . Niezależnie od tego szukam ekip na wiosnę. Całego kompletu łącznie z kierownikiem, murowańcami, dachowańcami, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Fizyk: Jak bede mial wyceny gotowe to wpadniemy na pizze i piwo i omowimy dokladnie wyniki. Agamon - masz podobno namiar na tego godnego zaufania kierownika budowy / inspektora ?? ktory u Ciebie poprawial po jakis partaczach - Podeslij mi na priva ... Pozdrowka Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ella - spróbuje w sobote sie spotkać. tylko nie wiadomo czy oni bebą Agamon, będę czekać na wieści ! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.10.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Agamon - masz podobno namiar na tego godnego zaufania kierownika budowy / inspektora ?? ktory u Ciebie poprawial po jakis partaczach - Podeslij mi na priva ... Witam, ja też, ja też, ja też, Może cosik urwiemy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 14.10.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witam , moje GG4476138, bywa wieczorami późnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Witam wszystkich, nareszcie w domu. strasznie dawno mnie nie bylo i powoli probuje nadrobic zaleglosci na forum( az mnie oczy bola). Witam nowych budowlancow. Ja tez ruszam na wiosne . Guit gratulacje,nareszcie we wlasnym domku. No to kiedy parapetowa, czekamy z niecierpliwoscia. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.10.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Hej, jeśli chodzi o kierownika budowy to ja też się piszę. A u nas coraz bliżej do wyboru projektu. Upatrzyliśmy sobie jeden i narazie zbieramy na jego temat wszystkie możliwe informacje. Chyba go kupimy, ale narazie.........myślimy . Pa. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.10.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Marta - dawaj szczegóły - linka - albo cus :) AIK witamy ponownie .... GUIT: slyszałeś co masz robić :) Pozdrówka pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.10.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 normalnie jeszcze chwila, teraz przeżywamy naloty rodzinne w zasadzie w każdy weekend i wątroba wysiada...bądźcie wyrozumiali już niedługo, obiecuję, w tym czasie może przynajmniej kosmetyki zrobię, chociaż powiem Wam, że strasznie mi się nie chce... leżałbym tylko z piwskiem i odpoczywał...po budowie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.10.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Sprawa jeszcze nie przesądzona, ale popatrzcie sobie co być może kiedyś wyrośnie na naszej działeczce. Muratorowy Smukły - C 04 . Jeśli to będzie ten, to stanie bokiem do drogi, bo wjazd na działkę od południa. Czekam na zdjęcia domku już wybudowanego, zobaczymy jak ten domek wygląda w rzeczywistości (fotograficznej), a ponieważ domek powstaje w Radzyniu Podlaksim to może wybierzemy się go obejrzeć. Strzałeczka. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.10.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam wszystkich Projekt już mam. Dzisiaj odebrałem. Czekam na umowę z Lubzelem. I nadal kwestia otwarta to : z czego budować. Ale już mogę zacząć chodzić po oferty. guit - wszyscy życzymy ci zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Sprawa jeszcze nie przesądzona, ale popatrzcie sobie co być może kiedyś wyrośnie na naszej działeczce. Muratorowy Smukły - C 04 . Jeśli to będzie ten, to stanie bokiem do drogi, bo wjazd na działkę od południa. Czekam na zdjęcia domku już wybudowanego, zobaczymy jak ten domek wygląda w rzeczywistości (fotograficznej), a ponieważ domek powstaje w Radzyniu Podlaksim to może wybierzemy się go obejrzeć. Strzałeczka. Marta Maleńki, ale sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.10.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Do Mapi: Fajny. Ale ja chciałem coś równie małego z garażem:http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&sid=m3f0179f917544&all=1&intra=3b7e4ba24bbce928ed537eb3f4dcf80d&crc=d4b9a9eeeaa38fb401c80b9a33c9729d&lang=plJest niewiele większy od twojego. Możemy się pocieszac, że będą trochę tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 To i ja sie pochwalę : http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m3f01904325f9f&intra=3b7e4ba24bbce928ed537eb3f4dcf80d&crc=e4c422e487fd95c3cb2ecb3ec35aedcf&lang=pl Z lekkimi - kosmetycznymi zmianami Niech wszystkie ładnie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.10.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Bardzo ładne te Wasze domki, ale mój miał być całkiem, aż do bólu, prosty. Dwuspadowy dach, na rzucie prostokąta. To to co teraz. A wcześniej miało być tak: oprócz salonu na parterze jeszcze jedna sypialnia, duża kuchnia, garaż w bryle. Ale trudno znaleźć taki dom o powierzchni 100 m2. I żeby jeszcze był z dwuspadowym dachem i na rzucie prostokąta. Oczywiście da się, ale nie chcę mieć salonu 15 m2. Tak więc prawodopodobnie to będzie ten.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 gratuluje wyboru projektow. Fizyk - dobra rada - zrob sobie z 10 xer tej czesci projektu z rzutami ja widze ze kazdy wykonawca sobie bierze to od ciebie jak robi wycene. I trzyma nieprzyzwoicie dlugo .. u mnie wyceny mialy byc w tydzien a juz minely dwa... i nie ma ... baba_*: nie ma pomieszczenia gospodarczego - czy to nie problem ?? Poza tym super - podobny troche do mojego. MaPi : malutki ale ładny - na pewno bedzie niedrogi - ja az sie boje myslec o wycenach ktore dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.10.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 MaPi - domek mnie zachwycił naprawdę jest śliczny babo - Twój tez fajowy, wydaje mi się, że podobny buduje Wiesiek (wukan) fizyk - Twój jest superancki, tylko ta bliźniacza zabudowa... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts