czekereke 20.08.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam; Kończą nam ocieplać poddasze i zostało nam aż 8,5 paczki wełny isover super mata 15cm za 22zł/m2. odbiór Niedrzwica Duża. tel. 505-589-717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 22.08.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Poszukuję brukarzy najlepiej takich "jak w erze" tanich, solidnych i niepijących.Podpowiedzcie jakieś namiary.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 22.08.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A ja na razie przymierzam się do barierek na balkony. Czy da się to zrobić w cenie ok. 200zł/mb z montażem? Interesują mnie barierki "kute". Chętnie przyjmę namiary na sprawdzonych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.08.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam.Gdzie w Lublinie mozna kupic drzwi zewnetrzne Adeco, moze ktos ma je zamontowane- prosilbym o komentarz. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 27.08.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam! mam pytanie: Gdzie kupowaliście i jaki styropian na elewacje? Cieżko coś wybrać jest tego strasznie dużo.Za każdą podpowiedź dziękuje z góry. Pozdrawiam Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 27.08.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam; Kończą nam ocieplać poddasze i zostało nam aż 8,5 paczki wełny isover super mata 15cm za 22zł/m2. odbiór Niedrzwica Duża. tel. 505-589-717 A jak się układało? Pylii czy sztywna jest ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Uklada sie fajnie, dobrze docieta trzyma sie miedzy krokwiami nawet bez sznurka.. a czy pyli? Niestety tak, choc duzo mniej niz np. uni mata. Punkt za sztywnosc pomiedzy tymi dwiema oczywiscie dla super maty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 28.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam! mam pytanie: Gdzie kupowaliście i jaki styropian na elewacje? Cieżko coś wybrać jest tego strasznie dużo. Za każdą podpowiedź dziękuje z góry. Pozdrawiam Chris Ja kupowałem Swisspor Lambda. Dostawa prosto z fabryki. Sprzedawca bodajże z Częstochowy. W Lublinie nikt nie chciał dać tak dobrych cen za ile udało się kupić. Tak samo kupowałem wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 28.08.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja kupowałem Swisspor Lambda. Dostawa prosto z fabryki. Sprzedawca bodajże z Częstochowy. W Lublinie nikt nie chciał dać tak dobrych cen za ile udało się kupić. Tak samo kupowałem wełnę. A jak z jego równością? wykonawcy nie narzekali? Masz może jakieś namiary na tego sprzedawcę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 28.08.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A jak z jego równością? wykonawcy nie narzekali? Masz może jakieś namiary na tego sprzedawcę? Pozdrawiam Ja kładłem 20cm, wykonawca nie narzekał. Cóż, za reklamę mi nie płacą, ale napiszę: http://jes.ngb.pl/ http://www.domenergooszczedny.eu/pl/ U jednego (nie pamietam co gdzie) kupowałem na podłogi (termoorganika), u drugiego na elewację (swisspor). W każdym przypadku wrażenia pozytywne. Ceny negocjowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 29.08.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A jak się układało? Pylii czy sztywna jest ? Pozdrawiam Majster co układał mówił że nie pyli tak jak unimata ale w każdym miejscu sznurkował chociaż trzymała się bez pomocy. Witam! mam pytanie: Gdzie kupowaliście i jaki styropian na elewacje? Cieżko coś wybrać jest tego strasznie dużo. Za każdą podpowiedź dziękuje z góry. Pozdrawiam Chris U nas też jest swisspor lambda 15cm i też bezpośrednio z fabryki z miedzyrzecza podlaskiego bodajże. Płyty równe, ciężar paczki właściwy ale my kupowaliśmy na początku lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.08.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Majster co układał mówił że nie pyli tak jak unimata ale w każdym miejscu sznurkował chociaż trzymała się bez pomocy. U nas też jest swisspor lambda 15cm i też bezpośrednio z fabryki z miedzyrzecza podlaskiego bodajże. Płyty równe, ciężar paczki właściwy ale my kupowaliśmy na początku lutego. Witam. Mozna prosic o kontakt do tej fabryki? Ponoc najlepiej kupowac styropian wlasnie zima. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 01.09.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 hej, czy w którymś z salonów z płytkami w Lublinie da sie wykonać gratisowo projekt łazienki (tak bez konieczności zakupu u nich płytek)? A jeśli nie, to jaka może być cena takiej usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 02.09.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Mam pytanie do osób z Kalinówki, Wilczopola, Abramowic i okolic - skąd macie internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 02.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cześć! To ja się tylko przyszłam przywitać i oznajmić: MIESZKAM OD TYGODNIA!!! Wykończona ale szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 02.09.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Mam pytanie do osób z Kalinówki, Wilczopola, Abramowic i okolic - skąd macie internet ? W Kazimierzówce mam antenę zewnętrzną LTE wykierowaną na nadajnik w pobliżu dawnego salonu Hondy. Rozpędzam łącze Iplusa do 50 Mbit/s. Tylko tanie to to niestety nie jest, żeby mieć sensowny limit transferu. Po wifi jest chyba Adampolnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 02.09.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Gdzie i po ile kupujecie drewno kominkowe (jakie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_c 03.09.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witam- Gdzie mogę kupić stemple 2.90-3m 100 sztuk? potrzebuję do budowy w Lublinie proszę o kontakt tel. pod nr tel.696484655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 03.09.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 adampolnet - jeśli chodzi o internet. cenowo fajnie, na szybkości mi nie zależy bardzo do pyt o drewno się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.09.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 r19 jestes juz pewnie po ociepleniu budynku?Moglbys kogos polecic? Moze byc na priv.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts