Drake 02.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Chętnie przygarnę namiar na SOLIDNEGO glazurnika. Mój sprawdzony w bojach niestety nie mógł dotrzymać terminu, stąd rozstaliśmy się w pokoju po położeniu podłogi i kilku sztuk na ścianie... A muszę łazienkę skończyć do listopada, więc będę wdzięczny, gdyby ktoś podesłał coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenca 06.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Odnośnie roślin - polecam zakupy w okolicznych szkółkach, np Końskowola, Kijany http://www.braciadebscy.pl/ byliny - polecam szkółkę w Nadrybiu: http://www.rosliny-magda.pl/ Oba adresy sprawdzone A inspiracji nt nasadzeń itd polecam szukać na forum ogrodniczym: http://forumogrodnicze.info/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 07.10.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 szkółka w kijanach p. Szpakowskich - też polecam. tylko komarów całe chmary. jest też druga, p. Krzysiak - ale tam, nie było moich roślin.a ostatnio spore zakupy w wierzchowiskach. ciężko do nich trafić - kiedyś z 2-pasmówki była widoczna, teraz trzeba wiedzieć że jest. ceny - niższe rośliny zdrowe, (zobaczymy po zimie), rabat jeszcze dają. ziemia doniczki drogie, narzędzia tańsze niż w marketach, chemii jeszcze nie kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 07.10.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 torf jeszcze kupiłem - dorohucza (droga na chełm). 250 l torfu 33 nett0, m3 ziemi pod trawnik 16 zł. mi było potrzeba trochę (razem 4 m3) w markecie sporo, ciężarówka wyszła by taniej za metr sześcienny, ale mi aż tyle nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 07.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 i jeszcze bym zapytał o korę. potrzeba mi bardzo dużo. ktoś gdzieś kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenca 07.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Moze gdzieś w tartakach popytaj? Mówiła mi kiedyś znajoma, że tanio kupowała w jakims tartaku po drodze na pojezierze, bo akurat na działkę nad jeziorem potrzebowała.-A dużo tzn ile? bo może wystarczy promocji w marketach szukać (Obi, Castorama, Praktiker)? Worki duże bywają po 9-10 zł, a te promocje jak się sezon zaczyna są dość często; tymczasem worki kory o takiej samej pojemności, w sklepie ogrodniczym z roślinami widzę po 17-20 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 12.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Czy możecie polecić jakąś firmę ( konkurencyjną cenowo) oferującą kontenery do wywozu śmieci budowlanych?? Mam tego dość sporo i obawiam się, że na jednej wywózce się nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 12.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Czy możecie polecić jakąś firmę ( konkurencyjną cenowo) oferującą kontenery do wywozu śmieci budowlanych?? Mam tego dość sporo i obawiam się, że na jednej wywózce się nie skończy... Remondis Świdnik - maja duze 34 m3 kontenery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hasinka1981 15.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam , jeśli chodzi o okna polecam firme VEMAT z Tomaszowa Lubelskiego ,produkują okna drzwi PVC , aluminium , fasady oraz drzwi zewnętrzne na wypełnieniach ADECO. Przedewszystkim firma stawia na jakość. Profil VEKA , okucia WINKHAUS .Można sprawdzić są same pozytywne opinie o tej firmie. Jeśli potrzeba więcej informacji o firmie proszę pisać na maila: [email protected] . Również mam możliwość mam szanse załatwic większy rabat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aion 15.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam wszystkich, Troche nie w temacie, ale gdzie kupujecie dobry ekogroszek? Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 16.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 czy ktoś wie, zna, może podać namiary na firmę osuszającą, osuszanie podposadzkowe itp w Lublinie i okolicach?? Jeszcze nie wprowadzeni a już zalani i przygotowujący się do remontu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 16.10.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam budujących i zastanawiających się. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam.Czy moze ktos montowal lub bedzie montowal okna z Hekaplastu na profilu Schuco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesa 21.10.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 poszukuję projektanta wnętrz - konkretnie osoby, która z gotowego kuchnio-salonu zrobiłaby interesujące miejsce. Pomieszczenie jest generalnie skończone, brak tylko konkretnej wizji i wykończenia dodatkiem/szczegółem. pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-big 22.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 witam,zostało mi około 80 szt dachówki Ruppceramika model Sirius kolor antracyt - może ktoś jest w potrzebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_c 23.10.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Sprzedam stemple po budowie -1 raz użyte, długości 3m, ponad 100 sztuk - Lublin tel. 604909676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 24.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam,poszukuję ekipy od tynków cementowo-wapiennych?Jakie sa ceny tynków z materiałem i bez?prosze o namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.10.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam, poszukuję ekipy od tynków cementowo-wapiennych? Jakie sa ceny tynków z materiałem i bez? prosze o namiary pozdrawiam Z materialem 22-26 zl. Polecic jak narazie nikogo nie moge, tykowac bede na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 25.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witajcie... Poszukuję garażu na budowę w rozsądnej cenie-może komuś już niepotrzebny i bardzo zawadza na dzialce? :) Skąd zamawiacie bloczek fundamentowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 25.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 I jeszcze kilka pytań od początkującego -Co sądzicie o betonie i bloczkach z WIBRO LUBARTÓW? -Zaproponujcie proszę dobrą hurtownię materiałów [ pustaki,cegły,dachówka itp.] -może ktoś chciałby się pozbyć WC na budowę? Niestety mialbym problem z odebraniem więc za transport dopłacę. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts