cristoffo 25.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam Po pierwsze poszukuję osoby osób która-rzy odkopie -ą mi w dobrym terminie fundamenty a potem zasypie-ą piaskiem. w odpowiedzi na tynki cem-wapienne (UWAGA Fachowcy jedyni z których jestem zadowolony) mam kontakt do firmy która jest tania i równo kładzie na priva jeśli komus potrzeba. Kilka osób podziwiało ich kunszt nawet ludzie od ociepleń. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.10.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam Po pierwsze poszukuję osoby osób która-rzy odkopie -ą mi w dobrym terminie fundamenty a potem zasypie-ą piaskiem. w odpowiedzi na tynki cem-wapienne (UWAGA Fachowcy jedyni z których jestem zadowolony) mam kontakt do firmy która jest tania i równo kładzie na priva jeśli komus potrzeba. Kilka osób podziwiało ich kunszt nawet ludzie od ociepleń. POzdrawiam Witam. Bardzo prosze o przeslanie kontaktu do fachowcow kladacych tynki na priva. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 26.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam. Bardzo prosze o przeslanie kontaktu do fachowcow kladocych tynki na priva. Dziekuje i pozdrawiam. Poszło na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 26.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam Po pierwsze poszukuję osoby osób która-rzy odkopie -ą mi w dobrym terminie fundamenty a potem zasypie-ą piaskiem. w odpowiedzi na tynki cem-wapienne (UWAGA Fachowcy jedyni z których jestem zadowolony) mam kontakt do firmy która jest tania i równo kładzie na priva jeśli komus potrzeba. Kilka osób podziwiało ich kunszt nawet ludzie od ociepleń. POzdrawiam Bardzo prosze o namiary na ekipe od tynków cementowo-wap. pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 26.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Bardzo prosze o namiary na ekipe od tynków cementowo-wap. pozdrawiam magda Poszło na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-big 27.10.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 witam, zostało mi około 80 szt dachówki Ruppceramika model Sirius kolor antracyt - może ktoś jest w potrzebie ? Może jednak:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 28.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 -może ktoś chciałby się pozbyć WC na budowę? Niestety mialbym problem z odebraniem więc za transport dopłacę. Oddam, ale niestety nie dostarczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 28.10.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Oddam, ale niestety nie dostarczę Dzięki ! A gdzie musiałbym się zgłosić? Może namówię mojego murarza-ma przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 29.10.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Odkupię garaż-blaszak na budowę w rozsądnej :) cenie. Pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 30.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 poszukuję projektanta wnętrz - konkretnie osoby, która z gotowego kuchnio-salonu zrobiłaby interesujące miejsce. Pomieszczenie jest generalnie skończone, brak tylko konkretnej wizji i wykończenia dodatkiem/szczegółem. pomóżcie. Przygotuj się na wysokie ceny. Pełny projekt (nie budowlany- ale jak to ujmują techniczny) to od około 90 do 130 PLN/m2. Sam podchodziłem już do tematu kilka razy i cały czas rezygnowałem przeliczając wydane pieniądze/czas w jaki ja muszę je zarobić. Niektórzy- związani ze sklepami proponują rozliczenie kosztów w przypadku zakupów w ich sklepie. Daj znać na priv to podrzucę ci jakieś telefony czy adresy w sieci. Być może sama konsultacja nie będzie tak droga. Ale jeżeli już właściwie masz niemal gotowe pomieszczenie to może zamiast profesjonalisty poszukasz inspiracji np. tu: http://www.houzz.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 03.11.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 cristoffo, skorzystałem z oferty na gruponie. w sumie było 1000 zł za 100m. oferta jak to gruponowa, pełna niedoróbek, w sumie nie doprosiłem się o proj. techniczny (a taki miał być) ale facet mi zwizualizował schody, ustwienie mebli, kształty, kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 13.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam.Czy ktos z Was forumowiczow moze zaizolowal dach pianka OK i moglby podzielic sie spostrzezeniami?Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 21.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Po wlamie do mojego garazu zmuszony jestem zalozyc instalacje alarmowa.Moze moglibyscie polecic kogos obeznanego w temacie.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 22.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mogę polecić firmę El-PRUS. Będą zakładać u mnie instalację elektryczną ale robią też alarmy. Podobało mi się podejście do tematu. Pozdrawiam. http://www.el-prus.pl/galeria/foto.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 27.11.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 witam.poszukuję kogoś kto dokończyłby obudowę kominka z płyt silca. Możecie kogoś dobrego polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJB 28.11.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam,mam do sprzedania pręty zbrojeniowe żebrowane, które mi zostały (zakupione w październiku):fi 12 w 12 metrowych kawałkach – 112 sztuk w cenie 2,30 PLN kg (całość 2830 PLN)fi 6 w 6 metrowych kawałkach – ok 800 kg w cenie 2,40 PLN kg (1920 PLN)Odbiór własny w Lublinie.Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuru 28.11.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam,mogę polecić sprawdzonych gipsiarzy do poddaszy. Terminowo i fachowo.Pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudłata 30.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Po pierwsze poszukuję osoby osób która-rzy odkopie -ą mi w dobrym terminie fundamenty a potem zasypie-ą piaskiem. w odpowiedzi na tynki cem-wapienne (UWAGA Fachowcy jedyni z których jestem zadowolony) mam kontakt do firmy która jest tania i równo kładzie na priva jeśli komus potrzeba. Kilka osób podziwiało ich kunszt nawet ludzie od ociepleń. POzdrawiam Bardzo proszę o kontakt do fachowców od tynków. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 11.12.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam,Mam pytanko czy ktoś kupowal okna, drzwi lub brame w Firmie ATOS w Lublinie na Choinach.To dobra firma...Prosze o informacje może ktoś coś o niej słyszał dobrego lub zlego...???????pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 11.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam, Mam pytanko czy ktoś kupowal okna, drzwi lub brame w Firmie ATOS w Lublinie na Choinach. To dobra firma... Prosze o informacje może ktoś coś o niej słyszał dobrego lub zlego...??????? pozdrawiam magda Kupowałem u nich bramę garażową Wiśniowskiego i jestem bardzo zadowolony. Obsługa przed- jak i posprzedażowa bardzo miła i profesjonalna. Kupiłem dlatego, że cenę przebili o jakieś 400zł w stosunku do innych miejsc, gdzie wyceniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts