JMDWM 26.05.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam, a może posiadacie namiar na dobrego studniarza i tym samy dobre miejsce do zakupu studni?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 29.05.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam moze komus zbywa ziemi z wykopu ?? czystej bez gruzu chetnie przyjme z 10 wywrotek ??? rachunek za gaz 1 listopad 1 kwiecien 1532zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 03.06.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja z kolei potrzebuję jakiejś ładnej czarnej ziemi na obsypanie domu i skarpy - ma ktoś może namiar na transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 03.06.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 a gdzie trzeba dowozic ?? bo mi jutro facet niby czarna z wykopu ma przywozic ale na terenie lublina za free, ale jutro jade sam zobaczyc co to za ziemie jak cos napisz tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 05.06.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 a gdzie trzeba dowozic ?? bo mi jutro facet niby czarna z wykopu ma przywozic ale na terenie lublina za free, ale jutro jade sam zobaczyc co to za ziemie jak cos napisz tel wysłałem Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 05.06.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 a gdzie trzeba dowozic ?? bo mi jutro facet niby czarna z wykopu ma przywozic ale na terenie lublina za free, ale jutro jade sam zobaczyc co to za ziemie jak cos napisz tel I jak ziemia ? Czarna ? Też będę potrzebował trochę więc jak sprawa nadal aktualna a ziemia w porządku ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 05.06.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hej w sobote ma wozic bo pogoda byla slaba teraz przeschnie i zaczynaja kopac , a jutro ziemie do wrownania przywozi facet ladna czysta ale zwykla nie czarna hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 05.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 cos sie dzieje u was na budowach ? u mnie welna na poddasze nieuzytkowe przyjechala 15cm najtanszej z marketu 6,50 za m2 aby woda sie nie wykraplala w kanalach od wentylacji teraz klejenie membran i kladzenie welny , GWC zakopany ale po ulewach strasznych zapadlo sie w jednym miejscu strasznie na dzialce dol z 1x2 m ...... i woda lala sie do calego wykopu i podeszla pod studzienke ktora miala odprowadzac skropliny ..., jak ktos potrzebuje piekarnika Franke mam 2 sztuki dla forum do oddania za 2700zl nowe nieuzywane http://olx.pl/oferta/franke-piekarnik-nowy-nieuzywanyt-anio-CID628-ID669P9.html#f79f1455e0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMDWM 06.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 U mnie studnia się robi, poddasze, wełna, gk, w nast. tygodniu tynki, szambo, równanie działki, potem wylewki. Mi czarna ziemie za 300zł mają przywieźć, czy ładna ziemia mogę wypowiedzieć się później, do wyrównania działki była ziemia z obwodnicy za 50 zł swojej z wykopów nikomu nie oddam, bo okropna... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 U mnie studnia się robi, poddasze, wełna, gk, w nast tygodniu tynki Mam nadzieje, ze mowa tu o tynkach na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mam nadzieje, ze mowa tu o tynkach na elewacji? O to samo chcialem zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMDWM 06.06.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mam nadzieje, ze mowa tu o tynkach na elewacji? wiem o co Wam chodzi, jednak nie, tynki wewn. Plyty gk jeszcze nie przykrecone (w jednym miejscu są), a welna na poddaszu w 50 %. zabudowane bedzie po mokrych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 07.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ...Mi czarna ziemie za 300zł mają przywieźć, czy ładna ziemia mogę wypowiedzieć się później, do wyrównania działki była ziemia z obwodnicy za 50 zł... pozdrawiam A namiar na ziemie z obwodnicy mozna prosic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.06.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 wiem o co Wam chodzi, jednak nie, tynki wewn. Plyty gk jeszcze nie przykrecone (w jednym miejscu są), a welna na poddaszu w 50 %. zabudowane bedzie po mokrych pracach Jestem juz po tynkach cem-wapiennych i wiem ile taki tynk generuje wilgoci. Tynki gipsowe schna o wiele dluzej, przez co wilgoci jest wiecej. Byla ona wszedzie, dlatego uwazam za bardzo niefortunne posuniecie ukladanie welny przed tynkami. Welna wchlonie wilgoc, a pozbyc sie jej bedzie bardzo ciezszko- moim zdaniem jest ona do wurzucenia. Zawilgocona welna nie spelnia zadnych aspektow izolacji termicznej. Radze ja usunac zanim bedzie za pozno. Wigotne plyty kg powyginaja sie, nasiakna wilgocia, zwieksza swoja wage i moga odpasc od konstrukcji nosnej. "Specjalista" od kg powinien Was o tym uswiadomic. Jesli nie to powinien zmienic fach... Moim zdaniem swiadomie naraza Was na dodatkowe koszty, ktore przy budowie domu sa zbedne. Pozbadzcie sie tego fachowca z budowy za nim bedzie za pozno. Proponuje zajrzec do tego watku. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67345-KOLEJNOŚĆ-PRAC-WYKOŃCZENIOWYCH-po-SSO&highlight=kolejnosc+prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 10.06.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 moze ktos polecic ogarnietego hydraulikamam do spiecia ogrzewanie podlogowepiec gazowy i kolektory sloneczne z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni2014 11.06.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam! Budujemy z mężem Tuliusza. Czy ktoś może mi powiedzieć jak się wkleja zdjęcia do dziennika budowy, bo próbowałam i nic mi sie nie chce załadować. Nasz projekt jest nowy i prawdopodobnie my jako pierwsi jesteśmy na daleko posuniętym etapie budowy.Wielkie dzięki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 11.06.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A namiar na ziemie z obwodnicy mozna prosic ? Również poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.06.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam! Budujemy z mężem Tuliusza. Czy ktoś może mi powiedzieć jak się wkleja zdjęcia do dziennika budowy, bo próbowałam i nic mi sie nie chce załadować. Nasz projekt jest nowy i prawdopodobnie my jako pierwsi jesteśmy na daleko posuniętym etapie budowy.Wielkie dzięki;-) Witam Zdjecia przerzucam na fotosika, potem na fotosiku po otwarci danego zdjecia kopjuje go i wklejam w okno postu na DB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilma 12.06.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Posiada ktoś okna ze Specplastu lub coś o nich wie? Mają w dobrej cenie okna PCV model Prestige- 3 szybowe, 6 komorowe. Obecnie fabryka mieści się w Łuszczowie Drugim, wcześniej była w Ciecierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni2014 12.06.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam Zdjecia przerzucam na fotosika, potem na fotosiku po otwarci danego zdjecia kopjuje go i wklejam w okno postu na DB. Wielkie dzięki, ale już do tego doszłam i innym sposobem ale dobrym udało się wkleic kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts