arek-1 13.06.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 U nas ostatnie przygotowania do tyków cem.-wap. jeszcze hydraulik do C.O.- ogrzewanie ścienne na pietrze,podłogówka na dole , piec zgazowujący drewno + dwa bufory po 1000 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 13.06.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 u mnie kotlowania scianka KG zabudowana pomalowana teraz podlaczenie GWC czyli przebicie sie przz strop zabudowanie KG i rozprowadzenie , potam ocieplanie poddasza nieuzytkowego i zaklejenie zakladow membrany bo tego nie zrobili kaldac dach ;/.. , no i bedzie ciepelj w domu docieplanie bramy garazowej w poniedzialek i uszczelnianie jej Ps; z ziemia facet zadzwonil ze znalaz kogos kto mu zaplaci wiec mi nie przywiezie juz .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monya 20.06.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam w gronie budujących.Bardzo serdecznie proszę o namiary na SPRAWDZONYCH Świetnych fachowców od budowy domów. Mój budynek nie jest łatwy, a doświadczenia z firmą , która wybudowała poprzedni "niezapomniane", więc tym razem nie zamierzamy skupiać się tylko na tym by było tanio,ale przede wszystkim MEGA-SOLIDNIE.Sporo osób jest już na dalszym etapie budowy,wiec mam nadzieję, że chętnie się podzielicie rekomendacjami.Na te chwilę mam wycenę od firmy P.Drozda (za którego ręczono) ale wycena dosłownie "powala". Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 23.06.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam w gronie budujących. Bardzo serdecznie proszę o namiary na SPRAWDZONYCH Świetnych fachowców od budowy domów. Mój budynek nie jest łatwy, a doświadczenia z firmą , która wybudowała poprzedni "niezapomniane", więc tym razem nie zamierzamy skupiać się tylko na tym by było tanio,ale przede wszystkim MEGA-SOLIDNIE. Sporo osób jest już na dalszym etapie budowy,wiec mam nadzieję, że chętnie się podzielicie rekomendacjami. Na te chwilę mam wycenę od firmy P.Drozda (za którego ręczono) ale wycena dosłownie "powala". Z góry dziękuję. A ten Pan Drozd nie mieszka w Niemcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biikej 27.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witam Jezeli ktos dysponuje namiarami na sprawdzona ekipe (fundamenty, sciany, ewentualnie dach) to poprosze niamary na prv. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 30.06.2014 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Czy ktos moze polecic mi solidną i rozsądną cenowo ekipę od ogrodzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 02.07.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 TUJA SZMARAGDKochani mam zamiar kupić tuje szmaragd w donicach okolo 260sztGdzie kupowaliscie? Poszukuje w niedrogiej cenie.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sweetgeneration 03.07.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A ja poszukuję dobrego i rozsądnego hydraulika, elektryka w okolicach Lublina, proszę o kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sweetgeneration 03.07.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Poza tym, może ktoś z was Lubelscy forumowicze ma na sprzedaż deski szalunkowe po swojej budowie? Chętnie odkupię z okolic Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fistaszek123 03.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam. Moglby ktos podac nr tel do producenta styropianu k/ Bilgoraja, lub zna sklep/hurtownie w ktorej moglbym kupic styropian ciety na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 03.07.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fistaszek to znaczy ciety na jaki wymiar ??? jak cos polecam SYKE krochmalna maja dobre ceny u mnie z njusow szafe wnekowa skladam sam juz caly srodek mam jutro prowadnice i zamawianie frontow do szafy narazie koszta 350zl + fronty okolo 1500 sie wyrobie chyba ze wszystkim szafa 228x270cm i dzisiaj zobaczylem po rachunku za Energie ze strzeszny dzinw i po wnikliwej analizie zobaczylem ze 2 taryfe teraz mam 15-17 do wrzesniaa nie 13-15 jak myslalem ...... bo przyszlo 301zl za 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 03.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witajcie, czy ktos z budujacych byl zadowolony ze swoich murarzy i jest wstanie przekazać namiar, chetnie przyjme kilka propozycji, a szukam ekipy na aby ruszyć wiosna 2015 , najlepiej aby byli doświadczeni w stawianiu domów z cegły silikatowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMDWM 04.07.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Z murarzy, hydraulików, elektryka jestem b. zadowolona, ekipa od ogrodzeń i innych około ogrodowych spraw wykaże się we wtorek, więc wtedy mogę powiedzieć czy są ok, choć sąsiedzi z nich zadowoleniJak ktoś chce to odzywajcie się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 04.07.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 tuje kupowałem w konskowoli za znajomym. rzaem ok. 600 szt. taniutko wyszło z tym prądem to dziwnie jakoś. mi babka mówiła, że wiosna-lato to 15-17, ale jeszcze zależy od licznika, może być taki typ, że tylko 13-15. w sumie nastawiam zmywarkę na 13, koszenie (elektryczną kosiarką) weekendy, prasowanie idzei przed 6 rano, pralka po 22piekarnik, jak potrzeba. lodówka, rekuperatr i tak chodzi 24/dobęróżnicy jesień a wiosna nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A ja poszukuję dobrego i rozsądnego hydraulika, elektryka w okolicach Lublina, proszę o kontakty. Z czystym sumieniem polecam elektryka, ktory u mnie na budowie sprawdzil sie w 100%. Wielu fachowcow podziwialo jego robote. Pan Siodlowski numer telefonu 693 852 751, prosze powolac sie na Tomka z Zofiowki. Przepraszam za brak polskich znakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 06.07.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Z czystym sumieniem polecam elektryka, ktory u mnie na budowie sprawdzil sie w 100%. Wielu fachowcow podziwialo jego robote. Pan Siodlowski numer telefonu 693 852 751, prosze powolac sie na Tomka z Zofiowki. Przepraszam za brak polskich znakow. Dobrze wiedzieć,takich przykładów oby jak najwięcej ... Ps.Ktora Zofiówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.07.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ta przed £eczna na drodze krajowej nr 82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akpm 10.07.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 TUJA SZMARAGD Kochani mam zamiar kupić tuje szmaragd w donicach okolo 260szt Gdzie kupowaliscie? Poszukuje w niedrogiej cenie. Magda POLECAM p.Kurek w Wólce Orłowskiej (trasa na Zamość) wszystkie 140szt rosną zdrowo i cena przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batkas 13.07.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 WitamCzy możecie coś powiedzieć o firmach San-Bud z Nałęczowa oraz TGL Sp.zoo Salon Firmowy Viessmann Lublin ul.Spółdzielczości Pracy 105? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam17 13.07.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam Drogich Forumowiczów z Lubelskiego,czy ktoś może polecić solidną ekipę od elewacji działającą w okolicach Lublina i wykonującą prace kompleksowo - do wykonania tynk silikonowy, podbitka drewniana, montaż parapetów granitowych, wykonanie hydroizolacji i położenie płytek na balkonach i schodach wejściowych, cokół z płytek klinkierowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts