Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

u mnie kotlowania scianka KG zabudowana pomalowana :) teraz podlaczenie GWC czyli przebicie sie przz strop zabudowanie KG i rozprowadzenie :) , potam ocieplanie poddasza nieuzytkowego i zaklejenie zakladow membrany bo tego nie zrobili kaldac dach ;/.. , no i bedzie ciepelj w domu ;) docieplanie bramy garazowej w poniedzialek i uszczelnianie jej

Ps; z ziemia facet zadzwonil ze znalaz kogos kto mu zaplaci wiec mi nie przywiezie juz ..........

Witam w gronie budujących.

Bardzo serdecznie proszę o namiary na SPRAWDZONYCH Świetnych fachowców od budowy domów. Mój budynek nie jest łatwy, a doświadczenia z firmą , która wybudowała poprzedni "niezapomniane", więc tym razem nie zamierzamy skupiać się tylko na tym by było tanio,ale przede wszystkim MEGA-SOLIDNIE.

Sporo osób jest już na dalszym etapie budowy,wiec mam nadzieję, że chętnie się podzielicie rekomendacjami.

Na te chwilę mam wycenę od firmy P.Drozda (za którego ręczono) ale wycena dosłownie "powala". Z góry dziękuję.

Witam w gronie budujących.

Bardzo serdecznie proszę o namiary na SPRAWDZONYCH Świetnych fachowców od budowy domów. Mój budynek nie jest łatwy, a doświadczenia z firmą , która wybudowała poprzedni "niezapomniane", więc tym razem nie zamierzamy skupiać się tylko na tym by było tanio,ale przede wszystkim MEGA-SOLIDNIE.

Sporo osób jest już na dalszym etapie budowy,wiec mam nadzieję, że chętnie się podzielicie rekomendacjami.

Na te chwilę mam wycenę od firmy P.Drozda (za którego ręczono) ale wycena dosłownie "powala". Z góry dziękuję.

A ten Pan Drozd nie mieszka w Niemcach?

Fistaszek to znaczy ciety na jaki wymiar ???

jak cos polecam SYKE krochmalna maja dobre ceny

u mnie z njusow ;) szafe wnekowa skladam sam juz caly srodek mam jutro prowadnice i zamawianie frontow :) do szafy narazie koszta 350zl + fronty okolo 1500 sie wyrobie chyba ze wszystkim szafa 228x270cm

i dzisiaj zobaczylem po rachunku za Energie ze strzeszny dzinw i po wnikliwej analizie zobaczylem ze 2 taryfe teraz mam 15-17 do wrzesniaa nie 13-15 jak myslalem ...... bo przyszlo 301zl za 2 miesiace

tuje kupowałem w konskowoli za znajomym. rzaem ok. 600 szt. taniutko wyszło

z tym prądem to dziwnie jakoś. mi babka mówiła, że wiosna-lato to 15-17, ale jeszcze zależy od licznika, może być taki typ, że tylko 13-15. w sumie nastawiam zmywarkę na 13, koszenie (elektryczną kosiarką) weekendy, prasowanie idzei przed 6 rano, pralka po 22

piekarnik, jak potrzeba. lodówka, rekuperatr i tak chodzi 24/dobę

różnicy jesień a wiosna nie zauważyłem.

A ja poszukuję dobrego i rozsądnego hydraulika, elektryka w okolicach Lublina, proszę o kontakty.

Z czystym sumieniem polecam elektryka, ktory u mnie na budowie sprawdzil sie w 100%. Wielu fachowcow podziwialo jego robote.

Pan Siodlowski numer telefonu 693 852 751, prosze powolac sie na Tomka z Zofiowki.

Przepraszam za brak polskich znakow.

Z czystym sumieniem polecam elektryka, ktory u mnie na budowie sprawdzil sie w 100%. Wielu fachowcow podziwialo jego robote.

Pan Siodlowski numer telefonu 693 852 751, prosze powolac sie na Tomka z Zofiowki.

Przepraszam za brak polskich znakow.

Dobrze wiedzieć,takich przykładów oby jak najwięcej ...

Ps.Ktora Zofiówka ?

Witam Drogich Forumowiczów z Lubelskiego,

czy ktoś może polecić solidną ekipę od elewacji działającą w okolicach Lublina i wykonującą prace kompleksowo - do wykonania tynk silikonowy, podbitka drewniana, montaż parapetów granitowych, wykonanie hydroizolacji i położenie płytek na balkonach i schodach wejściowych, cokół z płytek klinkierowych