Spawos 21.01.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 U mnie narazie rok mija ale moge polecic pana adama 606243169 idzie sie ze wszystkim dogadac mily fajny gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 22.01.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Na wiosne ruszam z kostka mam pare wycen jak narazie mam dwoch faworytow. Jesli planujesz ukladac kostke w poznijeszym niz ja terminie to po realizacji u mnie, bede mogl podzielic sie z Toba wrazeniami. Chciałbym około 29 marca, czyli wiosna jak sniegi stopnieją ale pewnie nie wyjdzie a to terminy a to zima a to fachowcy a to to a to tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 22.01.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 U mnie narazie rok mija ale moge polecic pana adama 606243169 idzie sie ze wszystkim dogadac mily fajny gosc Dzwoniłem Miły gość to prawda. Masz może zdjęcia swojej inwestycji? To bym zobaczył jak to zrobił. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.01.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 u mnie ów Pan Adam robił kostkę. Był polecany przez przedstawiciela semerloka, gdzie kupowałem materiały. Nie jestem zadowolony z ich roboty, obniżyłem im wynagrodzenie za duży błąd. Później prosiliśmy żeby przyjechał, bo po mrozach podniosło styropian na domu na jednej ścianie. Oczywiście nawet się nie zainteresował, teraz proś i szukaj wiatru w polu. Poza tymi dwiema sytuacjami reszta jest ok, czyli opaska wokół domu, schodki, ścieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 23.01.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 u mnie ów Pan Adam robił kostkę. Był polecany przez przedstawiciela semerloka, gdzie kupowałem materiały. Nie jestem zadowolony z ich roboty, obniżyłem im wynagrodzenie za duży błąd. Później prosiliśmy żeby przyjechał, bo po mrozach podniosło styropian na domu na jednej ścianie. Oczywiście nawet się nie zainteresował, teraz proś i szukaj wiatru w polu. Poza tymi dwiema sytuacjami reszta jest ok, czyli opaska wokół domu, schodki, ścieżka. Czy fachowiec polozyl dylatacje przy murze domu? Bo jesli nie to mialo prawo tak sie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 23.01.2015 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Znam całkiem dobrze jedną "ekipę". Robili u sąsiada i też ich wezmę. Tel. na priw, bo za płot muszę pójść i zapytać się. Na jesieni po podliczeniu kosztów sąsiadowi wyszło ok.95 zł za 1 m2. Koszt całkowity oczywiście podaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.01.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Przejzalem wycene od fachowcow i okazalo sie, ze P. Adama jest najdrozsza. Obserwowalem prace brukarza u sasiada, kladl dylatacje przy budynku wiec chyba jego wybiore. Moze kolega gubik podesle mi telefon do swojego fachowca? Moze cos z tego wyjdzie?Do minki jest tu na forum czarna lista wykonawcow w lubelskiem. Radze P. Adama na nia wpisacwpisac, takich ignorantow trzeba zwalczac. Wazne by ostrzec innych inwestorow przed brakiem profesjonalizmu tego wykonawcy. W Semmerlocku P. Adam zostal mocno zareklamowany jako profesjonalista. Rzeczywistosc okazala sie jak widac zupelnie inna. Wziasc kase i zapomniec, skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 24.01.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Czy fachowiec polozyl dylatacje przy murze domu? Bo jesli nie to mialo prawo tak sie stac. Dylatacji nie zrobili (na fundamentach jest styrodur), ale kostka jest odsunięta od ściany i nie podchodzi pod styropian. Wydaje mi się, że w szczelinę dostała się woda i przy mrozie do góry podszedł podkład betonowy, a za nim pierwsza warstwa styro na domu. Obserwuję czy coś dalej się dzieje, ale na razie niczego niepokojącego nie zauważyłem. Gdybym chciał teraz ułożyć dylatację - to duża rewolucja mnie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.01.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dylatacji nie zrobili (na fundamentach jest styrodur), ale kostka jest odsunięta od ściany i nie podchodzi pod styropian. Wydaje mi się, że w szczelinę dostała się woda i przy mrozie do góry podszedł podkład betonowy, a za nim pierwsza warstwa styro na domu. Obserwuję czy coś dalej się dzieje, ale na razie niczego niepokojącego nie zauważyłem. Gdybym chciał teraz ułożyć dylatację - to duża rewolucja mnie czeka? Pomysl o tym co napisalem w moim wczesniejszym poscie. Tak byc nie powinno, fachowiec wzial nie male pieniadze a reklamacji uznac nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 25.01.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witammam problem ze schodami samonośnymi. opadły po roku, ten co montował poprawił, ale znów po tej zimie opadły jakieś 1 cmmacie kogoś do polecenia do schodów samonośnych?koło mnie jest taka firma, zna ktoś? poleca?http://www.stolarnia-motyl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akpm 26.01.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam. Czy może mi ktoś polecić gdzie w Lublinie lub w okolicy można kupić tanio stal . Dokładnie Pręty żebrowane Φ 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 26.01.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam. Czy może mi ktoś polecić gdzie w Lublinie lub w okolicy można kupić tanio stal . Dokładnie Pręty żebrowane Φ 12. Jeśli sam przewieziesz to u mnie. Podczas plantowania terenu odkryłem pręty żebrowane które mój wykonawca zawieruszył . Dostępne w dobrej cenie. Jeśli chcesz obejrzeć daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 27.01.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Stal to kwzdy sklad budowlany ma Syke krochmalna zimne doly (jaremek) na wojciechowskiejhttp://www.stalmet.com.pl/ na energetykow stalpol melgiewska ps:a co do pana Adama ja nie mialem problemow z nim wiec dkatego polecilem a co do ceny bral chyba 35zl z m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 27.01.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Po ponownym przejzeniu ofert brukarzy, musze przyznac ze wycena P. Adama byla najnizsza a nie najdrozsza jak wczesniej napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 27.01.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Czy ktos moze polecic solidna firme do montazu napędu bramy wjazdowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akn11 28.01.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 czy ktoś słyszał o firmie KODAMA montującej pompy ciepła? a może macie kogoś godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.01.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 czy ktoś słyszał o firmie KODAMA montującej pompy ciepła? a może macie kogoś godnego polecenia Popros dana firme o pare telefonow do Inwestorow u ktorych odbyla sie ich realizacja. Przedzwon, porozmaiaj, moze bedzie okazja zajrzec do kotlowni. Dobra firma nie bedzie miala oporow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 29.01.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Kto ma pulsator Auer? Jestem zdecydowany na niego jako główne i jedyne źródło co i cwu. Podłogówka po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.01.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Kto ma pulsator Auer? Jestem zdecydowany na niego jako główne i jedyne źródło co i cwu. Podłogówka po całości. Co to takiego, moglbys podeslac linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 29.01.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 pulsacyjne.plNa Al. Spółdzielczości Pracy mają siedzibę, byłem, rozmawiałem, poprosiłem o wycenę.I raczej jestem zainteresowany tylko kociołkiem, bo 120 zł za 1m2 podłogówki to trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts