Greg_81 16.03.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam, czy robiliście badania gruntu? Jeśli tak to kto robił i za ile, potrzebuję namiarów. Ja robiłem badanie gruntu ze względu na PC zapłaciłem coś około 360 zł jak coś to mogę podesłać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.03.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A gdyby tak zamiast budować grill na tarasie postawić tam piec do pizzy i pieczenia chleba? Czy ktoś się spotkał z takim rozwiązaniem? Co o tym myślicie A może znacie jakiegoś speca od ulepienia takiego cuda? Uważam, że to świetny pomysł. Sama noszę się z takim zamiarem, ale jeszcze nie w tym roku :/ Poszukaj dobrego zduna i on Ci taki piec zrobi. Jest lista polecanych firm na stronie kominkipolskie. Sprawdz. Zobacz też na stronie wędlinydomowe, tam są nawet pokazane etapy prac przy budowie takiego kombajnu ogrodowego. I fajne zdjęcia. Ewentualnie możesz kupić już gotowy piec do pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 21.03.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dzięki Maciejka za namiary.Na stronie wędliny domowe często bywam, faktycznie są tam pokazane bardzo fajne realizacje.Teraz kieruje się na kominkipolskie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 22.03.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Poszukuję sensownego kierownika budowy, takiego który doradzi i pomoże i nie wyciągnie z nas kosmicznej sumy. Budowa w gminie Spiczyn. Może macie jakieś namiary? Ile płaciliście kierownikowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 23.03.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Poszukuję sensownego kierownika budowy, takiego który doradzi i pomoże i nie wyciągnie z nas kosmicznej sumy. Budowa w gminie Spiczyn. Może macie jakieś namiary? Ile płaciliście kierownikowi? Ja mam kierownika b. z miejscowości Abramów (trochę daleko do Spiczyna) krzykną mi 1200 zł za budowę (ale tylko dla tego, że robił mi projekt i uzgodnienia ) z tego co wiem to za samo kierownictwo bierze jakieś 2 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 23.03.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Proszę, podeślijcie namiary na dobrą i sprawdzoną ekipę od ocieplenia poddasza i zabudowy stropu drewnianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.03.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Proszę, podeślijcie namiary na dobrą i sprawdzoną ekipę od ocieplenia poddasza i zabudowy stropu drewnianego. odezwij się do Yaco z forum, on chyba w Twoich stronach działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekereke 24.03.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Mogę Ci polecić P.Marka Pietrasia z Niedzwicy Dużej (pod Lublinem) tel. 603966482. Robił mi i kilku innym osobom z Lublina lub okolic. Ma wszelkie uprawnienia i własny sklep. też polecam robił u nas i znajomemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 25.03.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 też polecam robił u nas i znajomemu Dzięki wielkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 25.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 też polecam robił u nas i znajomemu Dzięki wielkie za kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ctxpawlik 25.03.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Przeczytałem sporo stron postu i niestety nie widzę tego co by mnie interesowało więc liczę że ktoś pomoże,Poszukuje ekipy do wykonania tarasu nad garażem (garaż ocieplany) chodzi o ludzi którzy wiedzą jak to sie robi a nie zajmują sie czymś innym ale z braku laku zrobią i to. To nad czym sie zastanawiałem to wykonanie tarasu w systemie firmy SOPRO. Czy macie namiary na rzetelnego i znającego sie na temacie fachowca z lublina lub okolic? Dla osób poszukujących mogę polecić ekipe od instalacji hydraulicznych (fajna i solidna ekpia) zrobili mi całą instalacje, podłogówki, montaż pieca gazowego, dobra ekipa od posadzek maszynowych, dobrą ekipę od schodów i parkietów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 25.03.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 odezwij się do Yaco z forum, on chyba w Twoich stronach działa. Ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 25.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Przeczytałem sporo stron postu i niestety nie widzę tego co by mnie interesowało więc liczę że ktoś pomoże, Poszukuje ekipy do wykonania tarasu nad garażem (garaż ocieplany) chodzi o ludzi którzy wiedzą jak to sie robi a nie zajmują sie czymś innym ale z braku laku zrobią i to. To nad czym sie zastanawiałem to wykonanie tarasu w systemie firmy SOPRO. Czy macie namiary na rzetelnego i znającego sie na temacie fachowca z lublina lub okolic? Skontaktuj sie z przedstawicielem handlowym firmy SOPRO na region lubelski w tej sprawie. Mysle ze zarekomenduje Ci kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 26.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Przeczytałem sporo stron postu i niestety nie widzę tego co by mnie interesowało więc liczę że ktoś pomoże, Poszukuje ekipy do wykonania tarasu nad garażem (garaż ocieplany) chodzi o ludzi którzy wiedzą jak to sie robi a nie zajmują sie czymś innym ale z braku laku zrobią i to. To nad czym sie zastanawiałem to wykonanie tarasu w systemie firmy SOPRO. Czy macie namiary na rzetelnego i znającego sie na temacie fachowca z lublina lub okolic? Dla osób poszukujących mogę polecić ekipe od instalacji hydraulicznych (fajna i solidna ekpia) zrobili mi całą instalacje, podłogówki, montaż pieca gazowego, dobra ekipa od posadzek maszynowych, dobrą ekipę od schodów i parkietów pozdrawiam Witam poproszę na priv namiary na ekipę instalacji hydraulicznych oraz posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.03.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ctxpawlik możesz mi przesłać na priv namiary na ekipę od schodów? Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena07 27.03.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Sprzedam garaż blaszany używany przez rok na budowie, wym. 3x5 m. Loko Turka ☺ Kontakt na priv.Ktoś pytał o cieślę - mogę dać namiar na ekipę, która robiła u nas więźbę i pokrycie. Zdecydowalismy się na blachę modułową z Budmatu. Drewno bralismy od Łupikaszy z Biłgoraja, ceny jak u innych ale człowiek specyficzny i ostatecznie skończyło się niezbyt miło. Pozdrawiam, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ctxpawlik 29.03.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Skontaktuj sie z przedstawicielem handlowym firmy SOPRO na region lubelski w tej sprawie. Mysle ze zarekomenduje Ci kogos. Dzwoniłem do Sopro rozmawiałem z przedstawicielem podał mi namiary na 2 wykonawców niestety nie z lublina (w tej chwili robią w lublinie) rozmawiałem z nimi i niestety robią koło lublina jakieś baseny a potem wracają do domu z tego co pamiętam ze śląska ekipy. Niestety dalej nikogo nie znalazłem - jeśli macie kogoś to dajcie namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 29.03.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dzwoniłem do Sopro rozmawiałem z przedstawicielem podał mi namiary na 2 wykonawców niestety nie z lublina (w tej chwili robią w lublinie) rozmawiałem z nimi i niestety robią koło lublina jakieś baseny a potem wracają do domu z tego co pamiętam ze śląska ekipy. Niestety dalej nikogo nie znalazłem - jeśli macie kogoś to dajcie namiary na priv. Skoro predstawiciel Sopro podal Ci kontakty do ekip spoza lubelskiego ... . Zainteresuj sie chemią SIKA - maja bardzo ciekawe rozwiazania (ale tanio nie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 29.03.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam wszystkich.Może ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę wykonującą wylewkę anhydrytową w woj lubelskim?Proszę pisać na priv.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 29.03.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam wszystkich. Może ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę wykonującą wylewkę anhydrytową w woj lubelskim? Proszę pisać na priv. Dziękuję i pozdrawiam Duzego wyboru nie masz. Tylko i wylacznie Lafarge Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts