Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich.

Może ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę wykonującą wylewkę anhydrytową w woj lubelskim?

Proszę pisać na priv.

Dziękuję i pozdrawiam

Mamy w przyszłym tygodniu właśnie wylewać takie posadzki i bedzie to robił p. Kańczugowski. Jeśli chcesz poczekać to wykonawca będzie sprawdzony :) Mi go polecili, na priv wysyłam Ci telefon.

Rozpoczynamy niedługo, przydałby mi się niedrogi blaszak. Może ma ktoś na zbyciu?

Przewoziliście takie z budowy na budowę? Da radę?

Spokojnie da radę. Rozkręcasz, a potem skręcasz. Kupiłam trochę zardzewiały i tylko go pomalowałam jakąś specjalną zieloną farbą. Właśnie znowu został rozkręcony i pojechał komuś innemu służyć :)

Spokojnie da radę. Rozkręcasz, a potem skręcasz. Kupiłam trochę zardzewiały i tylko go pomalowałam jakąś specjalną zieloną farbą. Właśnie znowu został rozkręcony i pojechał komuś innemu służyć :)

A jakiś specjalny samochód jest potrzebny do przewiezienia blaszaka?

Ciągle nie kupiłam blaszaka, także poszukuję!

Transport musisz dostosować do wymiarów blaszaka - kupiłem okazyjnie 5x3 m czyli najdłuższy bok po rozkręceniu miał 5m długości, jeśli nie masz dobrego sąsiada z transportem to musisz wyszukać z ogłoszeń kogoś. Elementy garażu po rozkręceniu są lekkie, 2 osoby bez problemu załadują i rozładują wszystko. Na "tablicy" jeszcze wczoraj widziałem ogłoszenie - garaż blaszany 3x2m chyba coś koło 500 zł w Lublinie.

Witam.

Odradzam firme remontowo - budowlaną Zygmunt Lakocy z Nałęczowa. Jeśli nie chcecie mieć problemów z przeciekającymi kominami, fachowcami pijącymi na budowie, odpadającymi suporkami i krzywym dachem i wieloma jeszcze innymi problemai o których jak ktoś chce mogę napisać to omijajcie ludzie szerokim łukie. Nadają się do budowania babek z piasku.

Dodam, że kradną na potęgę, syna Piotra Ląkocego również odradzam, może nie pije, ale jeszcze większy baran, kręt, cwaniak i ZŁODZIEJ.

A jakiś specjalny samochód jest potrzebny do przewiezienia blaszaka?

Ciągle nie kupiłam blaszaka, także poszukuję!

Mój blaszak odjechał na dużej przyczepie ciągniętej przez ciągnik. :)

Podrzućcie, proszę, link do czarnej i białej listy wykonawców woj.lubelskiego. Nie mogę coś znaleźć :/