wicio 29.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam,Czy ktoś może polecić sprawdzoną ekipę do sufitów podwieszanych karton-gips??Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 30.03.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam wszystkich. Może ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę wykonującą wylewkę anhydrytową w woj lubelskim? Proszę pisać na priv. Dziękuję i pozdrawiam Mamy w przyszłym tygodniu właśnie wylewać takie posadzki i bedzie to robił p. Kańczugowski. Jeśli chcesz poczekać to wykonawca będzie sprawdzony Mi go polecili, na priv wysyłam Ci telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 30.03.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Mamy w przyszłym tygodniu właśnie wylewać takie posadzki i bedzie to robił p. Kańczugowski. Jeśli chcesz poczekać to wykonawca będzie sprawdzony Mi go polecili, na priv wysyłam Ci telefon. Dziękuję.Oczywiście czekam z niecierpliwością na opinie i koszt jaki wyszedł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 31.03.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Czy może ktoś polecić firmę zajmującą się instalowaniem zmiękczaczy do wody w Lublinie i okolicach? PSSprzedam gotowe blaty szalunkowe po budowie i deski. Różne długości. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBM 01.04.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam! Czy może ktoś polecić dobra ekipę budowlaną do wykonania fundamentów i SSO? Okolice Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 03.04.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy może ktoś polecić firmę zajmującą się instalowaniem zmiękczaczy do wody w Lublinie i okolicach? ci co od nich kupisz. a tak serio każdy lekko rozgarnięty majster jesli ma wiertarkę i żabkę/klucz franc. mi przykręcił gość, co wodę doprowadzał. wg instrukcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 06.04.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Rozpoczynamy niedługo, przydałby mi się niedrogi blaszak. Może ma ktoś na zbyciu? Przewoziliście takie z budowy na budowę? Da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 08.04.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Rozpoczynamy niedługo, przydałby mi się niedrogi blaszak. Może ma ktoś na zbyciu? Przewoziliście takie z budowy na budowę? Da radę? Spokojnie da radę. Rozkręcasz, a potem skręcasz. Kupiłam trochę zardzewiały i tylko go pomalowałam jakąś specjalną zieloną farbą. Właśnie znowu został rozkręcony i pojechał komuś innemu służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 08.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Spokojnie da radę. Rozkręcasz, a potem skręcasz. Kupiłam trochę zardzewiały i tylko go pomalowałam jakąś specjalną zieloną farbą. Właśnie znowu został rozkręcony i pojechał komuś innemu służyć A jakiś specjalny samochód jest potrzebny do przewiezienia blaszaka? Ciągle nie kupiłam blaszaka, także poszukuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 09.04.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Transport musisz dostosować do wymiarów blaszaka - kupiłem okazyjnie 5x3 m czyli najdłuższy bok po rozkręceniu miał 5m długości, jeśli nie masz dobrego sąsiada z transportem to musisz wyszukać z ogłoszeń kogoś. Elementy garażu po rozkręceniu są lekkie, 2 osoby bez problemu załadują i rozładują wszystko. Na "tablicy" jeszcze wczoraj widziałem ogłoszenie - garaż blaszany 3x2m chyba coś koło 500 zł w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kp19 11.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam. Odradzam firme remontowo - budowlaną Zygmunt Lakocy z Nałęczowa. Jeśli nie chcecie mieć problemów z przeciekającymi kominami, fachowcami pijącymi na budowie, odpadającymi suporkami i krzywym dachem i wieloma jeszcze innymi problemai o których jak ktoś chce mogę napisać to omijajcie ludzie szerokim łukie. Nadają się do budowania babek z piasku. Dodam, że kradną na potęgę, syna Piotra Ląkocego również odradzam, może nie pije, ale jeszcze większy baran, kręt, cwaniak i ZŁODZIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.04.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wpisz ich na czarna liste fachowców woj. lubelskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 16.04.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam,Jak do tej pory nie znalazłem ekipy do wykonania ocieplenia i elewacji a prace planuję na lipiec.Jeśli jesteście już po tym etapie i jesteście zadowoleni z wykonanej pracy to bardzo proszę o kontakt do wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 16.04.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A jakiś specjalny samochód jest potrzebny do przewiezienia blaszaka? Ciągle nie kupiłam blaszaka, także poszukuję! Mój blaszak odjechał na dużej przyczepie ciągniętej przez ciągnik. Podrzućcie, proszę, link do czarnej i białej listy wykonawców woj.lubelskiego. Nie mogę coś znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 17.04.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam, Jak do tej pory nie znalazłem ekipy do wykonania ocieplenia i elewacji a prace planuję na lipiec. Jeśli jesteście już po tym etapie i jesteście zadowoleni z wykonanej pracy to bardzo proszę o kontakt do wykonawcy. Kazimierz Wójcik 604276771 Ja jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 19.04.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Szukam wykonawcę instalacji elektrycznej , może ktoś ma do polecenia sprawdzonego fachowca?Z góry dziękuję.Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 20.04.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Szukam wykonawcę instalacji elektrycznej , może ktoś ma do polecenia sprawdzonego fachowca? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wszystkich. Sprawdzony z Jastkowa Andrzej Gwiazda 604-790-094 ma sklep i usługi elektryczne ( biorę u niego również materiały, robi mi jeszcz przyłącze wodne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 21.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Szukam wykonawcę instalacji elektrycznej , może ktoś ma do polecenia sprawdzonego fachowca? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wszystkich. Z czystym sumieniem polecam Pana Sławka, namiary znajdziesz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 21.04.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jaką cenę powyżsi elektrycy za zwykły punkt biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 21.04.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 U mnie elektryka była robiona prawie 16 miesięcy temu. Nie pamiętam do końca ile płaciłem- gdzieś w granicach 30 zł.Nie jestem pewny czy cena wciąż jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts