Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Czy cena 25zł za punkt bez materiału dla elektryka jest ok? Ile płaciliście?

SSO fundamenty i ściany wyliczyli nam na 24 tys. Dom z poddaszem, w sumie 90m2. Co myślicie na ten temat?

Cena za punkt jest dobra. Przeczytaj sobie ile zaproponowali gubikowi na początku strony.

Ja zapłaciłem tyle samo co Tobie proponują tylko dwa lata temu.

No ten mój to skroił mnie całkiem nieźle.

Nawymyślałem sobie punktów "skolko godno", a moja ślubna jeszcze dodała według własnych potrzeb.

Nie mogę znaleźć dobrego hydraulika i proszę o pomoc,

bo mi już nerwów i czasu szkoda na "dzwonienie-umawianie-czekanie na telefon"...

Czy cena 25zł za punkt bez materiału dla elektryka jest ok? Ile płaciliście?

SSO fundamenty i ściany wyliczyli nam na 24 tys. Dom z poddaszem, w sumie 90m2. Co myślicie na ten temat?

Ja w oczekiwaniu na PNB dałem do wycenienia nasz projekt powierzchnia 2x taka mnóstwo trzpieni i zbrojenia wycenili bez dachu 26 tys.

Jak bez dachu, to 4 lata temu tyle płaciłem za wymurowanie dwa razy większej chałupy.

Dzięki. Jeśli byliście zadowoleni to podeślijcie proszę namiary na ekipę. Zobaczę jak to by teraz wyszło.

Poszukuję też sprawdzonej ekipy do dachu, z sensownymi stawkami za m2 - dachówka. Będę wdzięczna za namiary.

Witam wszystkich budujących i tak jak ja wykańczających dom i siebie.

Mam do sprzedania wełnę Rockwool Megarock Plus 18 cm, współczynnik 0,039. Ilość w rolce 3,5 m2. Ilość rolek 19 szt. Wełna zakupiona w styczniu w cenie 18 zł/m2. Cena jaka mnie interesuje to 15zł/m2 przy większej ilości. Oferuję transport. Przy zakupie całości transport gratis do 30 km od Lublina. Tel. 782194626

Ciekawi mnie ile płaciliście z m2 dachu? Ja zbieram rózne oferty i już sama nie wiem. Dachówka (robocizna) od 45 do 70 zł/m2, blacha od 35zł. Czy to standardowe stawki? Może kogoś szczególnie polecacie, atrakcyjnego cenowo :). Ostatnio Wasze porady wychodzą mi na dobre - jeszcze raz dziękuję :)