KJB 20.07.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 cześć możecie polecić firmy od tynków wewnętrznych i wylewek? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 21.07.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A ja mam prośbę o polecenie mi jakiejś szkółki z roślinami w odległości do 20 km od Lublina. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 21.07.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A ja mam prośbę o polecenie mi jakiejś szkółki z roślinami w odległości do 20 km od Lublina. Dzięki z góry Zależy co chcesz kupić Ja tuje i świerki kupiłem w dobrej cenie w Osmolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 21.07.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Poszukuje osoby\firmy aby mi zrobiła prostą obróbkę blacharska wykuszu. Dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpo 21.07.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 PRZYJMĘ, ziemię, humus czystą bez kamieni i gliny z transportem za drobną opłatą do miejscowości Kozubszczyzna (za szkołą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 22.07.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 hej podjedz niedaleko mamy obwodnice robiona moze da rade z nimi zagadac ??? aby podwiezli cos za mala oplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpo 22.07.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 hej podjedz niedaleko mamy obwodnice robiona moze da rade z nimi zagadac ??? aby podwiezli cos za mala oplata Niestety z obwodnicy jest głównie ziemia gliniasta a tej mam pod dostatkiem na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 22.07.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 chyba jak cala konopnica ;/ ma gline , ja z tablicy kupowalem z transportem torf + piasek i glebogryzarka mieszalem , to niedaleko mnie budujesz bede zagladal na budowe , ja przy ODIDO przy koncu wojciechowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacas100 24.07.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam Ile płaciliscie za ocieplenie domu styropianem? Czy macie może jakichś sprawdzonych wykonawców? Dodatkowo potrzebuję kogoś kto wykona mi przyłącze gazowe od granicy działki do budynku. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpo 25.07.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 chyba jak cala konopnica ;/ ma gline , ja z tablicy kupowalem z transportem torf + piasek i glebogryzarka mieszalem , to niedaleko mnie budujesz bede zagladal na budowe , ja przy ODIDO przy koncu wojciechowskiej a to rzeczywiście nie daleko, wczoraj skończyli odprowadzenie wody z rynien teraz czekam na okna i pozostałe ekipy (elek, hydr, reku, alarm) poszukuję sprawdzonych tynkarzy - może kogoś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 25.07.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam Ile płaciliscie za ocieplenie domu styropianem? Czy macie może jakichś sprawdzonych wykonawców? Dodatkowo potrzebuję kogoś kto wykona mi przyłącze gazowe od granicy działki do budynku. Pozdrawiam Jacek Ja płaciłem za całość 11500 za robociznę elewacji 2 lata temu(obsadzenie parapetów przyklejenie klinkieru i podbitka) ogólnie spoko ekipa jak Ci cena odpowiada to wyślę na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 25.07.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 mi robili dawid Aftyka jakos tak 72585896 jak nie masz tynkow to mam goscia od alarmow, mozna alarmem wszytkim sterowac ,mozna piec podlaczyc do alrmu itp i sms wlaczac wylaczac piec , oswietlenie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 27.07.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Witam Ile płaciliscie za ocieplenie domu styropianem? Czy macie może jakichś sprawdzonych wykonawców? Dodatkowo potrzebuję kogoś kto wykona mi przyłącze gazowe od granicy działki do budynku. Pozdrawiam Jacek Polecam ekipę Pana Kazimierza.Dzisiaj u mnie kończą ,wszystko elegancko w miłej atmosferze. Nr.tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 28.07.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Zależy co chcesz kupić Ja tuje i świerki kupiłem w dobrej cenie w Osmolicach. Dzięki, pojechałem na Zemborzycką, rośliny fajne, doradzili, ogólnie wszystko ok. Ale ceny jednak odstraszają, mimo wszystko warto jechać do Końskowoli, bo jest sporo taniej i można się potargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 29.07.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 chyba jak cala konopnica ;/ ma gline , ja z tablicy kupowalem z transportem torf + piasek i glebogryzarka mieszalem , to niedaleko mnie budujesz bede zagladal na budowe , ja przy ODIDO przy koncu wojciechowskiej Nie tylko Konopnica, do samego Nałęczowa to też tylko glina:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagu 31.07.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam wszystkich. Potrzebuję godnej polecenia ekipy murarzy, którzy nie boją się budować z pustaka ceramicznego. Budowa pod Lublinem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 01.08.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Potrzebuję godnej polecenia ekipy murarzy, którzy nie boją się budować z pustaka ceramicznego. Budowa pod Lublinem. Z góry dziękuję. Mam murarzy godnych polecenia wkurzających i drogich ale murują dobrze telefon na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 04.08.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 [nieaktualne] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 07.08.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Kto robił Wam oczyszczalnie ścieków i czy jesteście zadowoleni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 07.08.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja zakupiłem na alledrogo wynająłem koparkę i jest, nie wiem na jak długo bo gliniaste strony=słaba przesiąkliwość.Jak miałbym możliwość odprowadzania do rowu melioracyjnego to poszedłbym w "poś".Rozmawiałem po moich własnych wykopkach z Panem z jakiejś tam miejscowej firmy specjalizujących się w oczyszczalniach i teraz zrobiłbym inaczej.Mianowicie na glinie robią podwójne instalacje.Pierwsza rozsączająca-normalne, następnie 1 metr pod nią zbierająca zakończona studzienką zbiorczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts