Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chyba jak cala konopnica ;/ ma gline , ja z tablicy kupowalem z transportem torf + piasek i glebogryzarka mieszalem , to niedaleko mnie budujesz :) bede zagladal na budowe ;), ja przy ODIDO przy koncu wojciechowskiej

a to rzeczywiście nie daleko, wczoraj skończyli odprowadzenie wody z rynien teraz czekam na okna i pozostałe ekipy (elek, hydr, reku, alarm) poszukuję sprawdzonych tynkarzy - może kogoś polecisz?

Witam

Ile płaciliscie za ocieplenie domu styropianem? Czy macie może jakichś sprawdzonych wykonawców?

Dodatkowo potrzebuję kogoś kto wykona mi przyłącze gazowe od granicy działki do budynku.

Pozdrawiam

Jacek

Ja płaciłem za całość 11500 za robociznę elewacji 2 lata temu(obsadzenie parapetów przyklejenie klinkieru i podbitka) ogólnie spoko ekipa jak Ci cena odpowiada to wyślę na priva.

Pozdrawiam

Witam

Ile płaciliscie za ocieplenie domu styropianem? Czy macie może jakichś sprawdzonych wykonawców?

Dodatkowo potrzebuję kogoś kto wykona mi przyłącze gazowe od granicy działki do budynku.

Pozdrawiam

Jacek

Polecam ekipę Pana Kazimierza.Dzisiaj u mnie kończą ,wszystko elegancko w miłej atmosferze.

Nr.tel na priv

Zależy co chcesz kupić Ja tuje i świerki kupiłem w dobrej cenie w Osmolicach.

Dzięki, pojechałem na Zemborzycką, rośliny fajne, doradzili, ogólnie wszystko ok. Ale ceny jednak odstraszają, mimo wszystko warto jechać do Końskowoli, bo jest sporo taniej i można się potargować.

Ja zakupiłem na alledrogo wynająłem koparkę i jest, nie wiem na jak długo bo gliniaste strony=słaba przesiąkliwość.

Jak miałbym możliwość odprowadzania do rowu melioracyjnego to poszedłbym w "poś".

Rozmawiałem po moich własnych wykopkach z Panem z jakiejś tam miejscowej firmy specjalizujących się w oczyszczalniach i teraz zrobiłbym inaczej.

Mianowicie na glinie robią podwójne instalacje.

Pierwsza rozsączająca-normalne, następnie 1 metr pod nią zbierająca zakończona studzienką zbiorczą.