quisquis 09.08.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Poszukuję stempli dł tak 260 cm +, ok 60 sztuk i desek szalunkowych min 3 m dł. Może komuś zalegają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 10.08.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Kto robił Wam oczyszczalnie ścieków i czy jesteście zadowoleni? Pozdrawiam ja mam jpr od 2 lat, póki co nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 10.08.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Poleci ktoś niedrogi tartak w okolicach lublina? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 10.08.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 A co chcesz Jedrula robić? Szukałbym dobrego a nie niedrogiego. Murarz jak pomyli się to nic strasznego zaprawi się i "po ptokach".Ale są zawody gdzie nie ma prawa być pomyłek, drugi raz drewna nie wytnie się, drugi raz płytki nie dotnie się, osobiście dałem materiał do przetarcia w Parczewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 11.08.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A co chcesz Jedrula robić? Szukałbym dobrego a nie niedrogiego. Murarz jak pomyli się to nic strasznego zaprawi się i "po ptokach". Ale są zawody gdzie nie ma prawa być pomyłek, drugi raz drewna nie wytnie się, drugi raz płytki nie dotnie się, osobiście dałem materiał do przetarcia w Parczewie. Teraz potrzebuje na deski szalunkowe wiec może być tanio na więźbę będę szukał dobrego bo będę potrzebował prawie 20m3. Kupowałeś cale klody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 11.08.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Kupiłem w lesie tyle, że wystarczyło na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 12.08.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ja mam jpr od 2 lat, póki co nic się nie dzieje A kto Ci ją montował? Bo jpr chyba tego nie robi hmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 15.08.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Kupiłem w lesie tyle, że wystarczyło na wszystko. Ale weż pod uwagę, żeby kupować w lesie trzeba mieć czas i pieniądze.Trzeba wykupić drewno u leśniczego , trzeba wynająć albo zapłacić za dlużyce, może się okazać ,że drewno w okrągłym stanie jest super ale po przetarciu wychodzą wady , które eiminują tarcicę .Szczeże mówiąc zamawiam w tartaku widzę jakość tarcicy i problem z głowy. Gubik Twoje rozwiązanie jest bardzo dobre jak masz zaprzyjażnionego pilarza, blisko las i blisko tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 15.08.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Ok.Panowie to gdzie najlepiej zamówić wieżbę dachową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 15.08.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 No tak, mój ojciec był drwalem a później stolarzem(już nie pracuje w zawodzie bo swoje lata ma) i to on mi w lesie wybierał sztuki do wycięcia.A tak najprościej to podzwonić po najbliższych tartakach, lub zapytać się cieśli co dach będą robić, może coś dobrego zaproponują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 16.08.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Ok.Panowie to gdzie najlepiej zamówić wieżbę dachową ? Dwa domy zbudowane na drewnie z Krasnobrodu. Kontakt Koło cegielni za giełdą towarową jak na Lubartów. Czy jest ok? czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 19.08.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Krasnobród :yes:piaski małe roczne przyrosty materiał pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 20.08.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam, czy ktoś mógłby polecić jakąś ekipę do wykonania przyłącza wody, ok 35 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 21.08.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 w jakiej miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 21.08.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 w jakiej miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 21.08.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ja podpowiem tak wez zamow koparke/minikoparke kup rure wodna, tasme do oznaczenia , koparka wykopie polozysz rure zasypiesz jakies10-20cm piaskiem na to tasma i ziemia , a na koniec wez faceta niech ci tylko podlaczy zaoszczedzisz sporo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 21.08.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 w jakiej miejscowości? Miejscowość Kozubszczyzna Ja podpowiem tak wez zamow koparke/minikoparke kup rure wodna, tasme do oznaczenia , koparka wykopie polozysz rure zasypiesz jakies10-20cm piaskiem na to tasma i ziemia , a na koniec wez faceta niech ci tylko podlaczy zaoszczedzisz sporo kasy Dzięki za podpowiedź, jest to rozwiązanie do rozważenia. A czy miałbyś kogoś poleconego "do podłączenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 22.08.2015 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 kozubszczyzna niedaleko mnie (moze naprzeciwko gminy?? ten domek), koparka tel 509313681 kolo ODIDO mieszka, a do podlaczenia nie mam nikogo ale juz samo podlaczenie to nie jakis problem na OLX pewnie sie znajdzie kogos , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 23.08.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ok.Panowie to gdzie najlepiej zamówić wieżbę dachową ? Wielu dekarzy współpracuje z tartakami więc duże prawdopodobieństwo , że Twoja ekipa coś poleci konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 24.08.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Miejscowość Kozubszczyzna Dzięki za podpowiedź, jest to rozwiązanie do rozważenia. A czy miałbyś kogoś poleconego "do podłączenia"? poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts