minki 25.08.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 A kto Ci ją montował? Bo jpr chyba tego nie robi hmm ? Z JPR przyjechali i zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termi5005 29.08.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam wszystkich budujących lubelaków!Czy jest wśród nas ktoś kto ocieplał poddasze natryskowo pianą poliuretanową?Jak to cenowo wygląda i czy warto iść w takie ocieplenie?Możecie polecić jakiegoś wykonawcę ?, a może jest jakaś firma której lepiej unikać.Proszę o informację.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 30.08.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 poszło na priv. Dzięki. Dopiero wróciłem z urlopu i odebrałem. kozubszczyzna niedaleko mnie (moze naprzeciwko gminy?? ten domek), koparka tel 509313681 kolo ODIDO mieszka, a do podlaczenia nie mam nikogo ale juz samo podlaczenie to nie jakis problem na OLX pewnie sie znajdzie kogos , Niestety nie. Rejony szkoły podstawowej. Dzięki za namiar na koparkę. Myślę, że prędzej czy później napewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.08.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam wszystkich budujących lubelaków! Czy jest wśród nas ktoś kto ocieplał poddasze natryskowo pianą poliuretanową? Jak to cenowo wygląda i czy warto iść w takie ocieplenie? Możecie polecić jakiegoś wykonawcę ?, a może jest jakaś firma której lepiej unikać. Proszę o informację. pozdrawiam Rok temu ociepliłem pianką OK poddasze. 22 cm kosztowało mnie 85 zł za m2. Oprócz piany zdecydowałem się na docieplenie poddasza wełna. Sama piana nie jest jak dla mnie wystarczającą izolacją. Niestety po termowizji ekipa musiała się ponownie pojawić i poprawić nie dolewki na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 31.08.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam wszystkich budujących lubelaków! Czy jest wśród nas ktoś kto ocieplał poddasze natryskowo pianą poliuretanową? Jak to cenowo wygląda i czy warto iść w takie ocieplenie? Możecie polecić jakiegoś wykonawcę ?, a może jest jakaś firma której lepiej unikać. Proszę o informację. pozdrawiam Ja ocieplałem przed latem i jestem zadowolony chwilowo z izolacji przed ciepłem zobaczymy jak to będzie zimą- wykonawcę polecam- ze względu na współpracę- termowizji nie robiłem- Marian Jedliński Izolpian http://izolpian.pl/home/kontakt_form. Cena wynika z indywidualnych ustaleń tj wielkości m2 oraz grubości. czyli w skrócie ile tych m3 będzie. pozdrawiam niestety wciąż w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 01.09.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Witam wszystkich budujących lubelaków! Czy jest wśród nas ktoś kto ocieplał poddasze natryskowo pianą poliuretanową? Jak to cenowo wygląda i czy warto iść w takie ocieplenie? Możecie polecić jakiegoś wykonawcę ?, a może jest jakaś firma której lepiej unikać. Proszę o informację. pozdrawiam Mam znajomego który wykonuje tego typu ocieplenie i np 20 cm grubości kosztuje 60 zł m2 oczywiście otwarto-komorowa Sam będę ocieplal w ten sposób w przyszłym roku ponieważ jestem na etapie ścianki kolankowej, generalnie to każdy sam musi zdecydować na jaki typ ocieplenia się decyduje namiary mogę podesłać na Pw _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 03.09.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To ja staroświecki jestem, dałem 40 cm skalnej. Czas pokaże czy słusznie czy nie.SŁABO NAM TA GRUPA IDZIE NA KOŃCU JESTEŚMY, z drugiej strony nie ważna ilość tylko jakość.Kto zapisał się na ZLOT, jak można zapytać bo ja tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 03.09.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 mam do odsprzedania 2 wiadra farby gruntującej Flugger Wall Primer White 10l nie otwierana cena 50zł/szt. mam też skrzynkę budowlaną cena 150zł Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 03.09.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Czy ktoś posiada namiar na sprawdzonego architekta do przeprowadzenia adaptacji projektu? Jak długo czekaliście na wykonanie przyłącza energetycznego od zgłoszenia wniosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toshib 06.09.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam lubelskich "inwestorów". W lipcu zacząłem budowę naszego wymarzonego domku na Lipniaku. Ekipa jest z polecenia i wtopa - złodzieje, pijacy i kombinatorzy Od przyszłego tygodnia przejmuję zaopatrzenie - potrzebuję namiary na sprawdzone: 1. betoniarnię z okolic Lublina (chudziak + B20) 2. dostawcę piasku 3. skład budowlany Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam: toshib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 06.09.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam lubelskich "inwestorów". W lipcu zacząłem budowę naszego wymarzonego domku na Lipniaku. Ekipa jest z polecenia i wtopa - złodzieje, pijacy i kombinatorzy Od przyszłego tygodnia przejmuję zaopatrzenie - potrzebuję namiary na sprawdzone: 1. betoniarnię z okolic Lublina (chudziak + B20) 2. dostawcę piasku 3. skład budowlany Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam: toshib Jesteśmy po ławach, beton B20 braliśmy z Budowlanej Cemex chyba, 233zł z fakturą. Najtaniej jak znalazłam. Wszystko ok i o umówionej godzinie. Piasek braliśmy z Charlęża, ale nie porównywałam ofert - to najbliżej nas. Płaciłam 500zł za 20T, sianego 3 razy z glinką, do murowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 07.09.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 My czekamy na formalności, ale po wstępnej orientacji np. można kupić za 430 zł 30 T piachu sianego wraz z dowozem (akurat do gminy Niemce-najbliżej nas, więc cena może się lekko różnić). Ciekawa jestem cen Suporexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 07.09.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Kijewski - piach - Nałęczów tel. 600 853 475.Najlepiej zadzwonić i zapytać ile i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 08.09.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Czy ktoś posiada namiar na sprawdzonego architekta do przeprowadzenia adaptacji projektu? Jak długo czekaliście na wykonanie przyłącza energetycznego od zgłoszenia wniosku? Przyłącze energetyczne zgłoszone w listopadzie 2014r. - wykonane w sierpniu 2015r. całą budowę musiałem prowadzić na agregacie - masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 08.09.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Przyłącze energetyczne zgłoszone w listopadzie 2014r. - wykonane w sierpniu 2015r. całą budowę musiałem prowadzić na agregacie - masakra. Właśnie tego się obawiam. Wniosek złożyliśmy 4 września 2015 r., i mam nadzieję, że na wiosnę będzie już wszystko gotowe, żeby ruszyć z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBoss 08.09.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Czy ktoś posiada namiar na sprawdzonego architekta do przeprowadzenia adaptacji projektu? Jak długo czekaliście na wykonanie przyłącza energetycznego od zgłoszenia wniosku? Witam. Właśnie też jestem na etapie poszukiwań projektanta do adaptacji. Macie jakieś sprawdzone biura/osoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 08.09.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam. Właśnie też jestem na etapie poszukiwań projektanta do adaptacji. Macie jakieś sprawdzone biura/osoby?? Jesteśmy umówieni z Panią Anna Czerską i w biurze A3 na ten tydzień. Byliśmy też w Łęcznej w TEKTUM. 4000 zł adaptacja całość + ewentualnie funkcja kierownika budowy 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 08.09.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jesteśmy umówieni z Panią Anna Czerską i w biurze A3 na ten tydzień. Byliśmy też w Łęcznej w TEKTUM. 4000 zł adaptacja całość + ewentualnie funkcja kierownika budowy 2000 zł. Ja mam projektanta i kierownika budowy w jednym ( adaptacja projektu razem z uzgodnieniami 2.500 zł, kierownictwo budowy 1200 zł ) mieszka gdzieś koło Garbowa jeśli ktoś chce wyśle namiary na priv. Tylko ostrzegam pilnować wykonawców trzeba samemu to starszy człowiek na budowie był dosłownie 5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBoss 08.09.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jak możesz to daj namiary trzeba podzwonić i popytać w różne miejsca. Widzę, że ta sama gmina co ja... Gdzie budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 09.09.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam. Właśnie też jestem na etapie poszukiwań projektanta do adaptacji. Macie jakieś sprawdzone biura/osoby?? P. Wartacz 817477592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts