Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej!

Zaczęliśmy w połowie sierpnia budowę domu - 130m2, z poddaszem użytkowym i garażem, na dniach "zamykamy" dach. Zimą będziemy wybierać okna, i szukać ekip do hydrauliki, elektryki, ocieplenia/elewacji, wykończeniówki. Czy ma ktoś namiary na ekipy z okolic Lublina/Lubartowa?

Jeśli ktoś buduje w okolicach Lubartowa to mogę polecić ekipę murarzy.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Poszukuje doswiadczonego w temacie ogrzewania podlogowego instalatora. Chodzi mi o regulacje i ew. modernizacje istniejacej instalacji c.o.

Mozecie kogos polecic ?

u mnie całą instalację robił Marek Pietras z Niedrzwicy (firma chyba nazywa się metalux), jestem zadowolony

• 2 weeks później...
Witam Panie i panowie co ta mu was na budowie albo juz w domu sie dzieje ?:) jakies zmiany ? u mnie przez lato doszlo 15cm welny na poddaszu nieuzytkowym aby w kanalach do wentylacji nie skraplala sie woda bo poprostu lezaly na welnie mam nadzieje ze bedzie lepiej,

z gminy zamontowali solary(jakis tydzien temu) hewalex 3 panele zbiornik 300L dzisiaj jakas ladna pogoda wiec mozna sprawdzic dzialanie na solarach okkolo 68 na dole 64 a woda 60 stopni , troche musze rury podocieplac bo w kotlowni zostalili prawie wszytko nieocieplone ;/

i jeszcze gazu poszlo od 02.01.2015 do 26.10.2015 749m3 ciepla woda + ogrzewanie , a plany okna wyregulowac bo po roku srednio chodza....,

a drewnem 4 razy palone ja cos hehe :)

Siema,

jak tam ostanie pomiary zużytego gazu w te nasze mrozy?

• 2 weeks później...