gubik 12.11.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Oj nie spieszą się z niczym dosłownie.Na cokolwiek trzeba czekać i czekać i dzwonić i zapytać nie jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 18.11.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Witam wszystkich. Poszukuję kostki brukowej ( ok 150 m i nie nostalit ) w dobrej cenie, może macie namiary na sprawdzone składy budowlane z tym asortymentem. Wszędzie gdzie byłem to albo cena zaporowa albo transport z kosmosu ( transport w okolice Jastkowa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
energizer_ka 19.11.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Hej!Zaczęliśmy w połowie sierpnia budowę domu - 130m2, z poddaszem użytkowym i garażem, na dniach "zamykamy" dach. Zimą będziemy wybierać okna, i szukać ekip do hydrauliki, elektryki, ocieplenia/elewacji, wykończeniówki. Czy ma ktoś namiary na ekipy z okolic Lublina/Lubartowa? Jeśli ktoś buduje w okolicach Lubartowa to mogę polecić ekipę murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 20.11.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Witam wszystkich. Poszukuję kostki brukowej ( ok 150 m i nie nostalit ) w dobrej cenie, może macie namiary na sprawdzone składy budowlane z tym asortymentem. Wszędzie gdzie byłem to albo cena zaporowa albo transport z kosmosu ( transport w okolice Jastkowa ). Ja brałem z Patera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.11.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 29.11.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ja brałem z Patera. ja Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 12.12.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 udało się uzyskać już pozwolenie na budowę,szukam obecnie kierownika budowy z okolic Lublina-Łęcznej,czy ktoś jest w stanie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 04.01.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Poszukuje doswiadczonego w temacie ogrzewania podlogowego instalatora. Chodzi mi o regulacje i ew. modernizacje istniejacej instalacji c.o. Mozecie kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 05.01.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Poszukuje doswiadczonego w temacie ogrzewania podlogowego instalatora. Chodzi mi o regulacje i ew. modernizacje istniejacej instalacji c.o. Mozecie kogos polecic ? u mnie całą instalację robił Marek Pietras z Niedrzwicy (firma chyba nazywa się metalux), jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 05.01.2016 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 u mnie całą instalację robił Marek Pietras z Niedrzwicy (firma chyba nazywa się metalux), jestem zadowolony A czy masz wszystko w podłogówce czy tez instalacja mieszana tj. grzejniki + podłogówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 07.01.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 A czy masz wszystko w podłogówce czy tez instalacja mieszana tj. grzejniki + podłogówka ? Witam - ja mam mieszne ogrzewanie: 2/3 podłogówka + grzejniki ( ogrzewanie gazowe, piec Buderus ) - wszystko - Pan Marek Pietras. Robił mi jeszcze kanalizacje oraz rozprowadził wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 20.01.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A czy masz wszystko w podłogówce czy tez instalacja mieszana tj. grzejniki + podłogówka ? mieszana, ale głównie jest podłogówka, grzejniki są w sypialni, pralni i łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.01.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam Panie i panowie co ta mu was na budowie albo juz w domu sie dzieje ? jakies zmiany ? u mnie przez lato doszlo 15cm welny na poddaszu nieuzytkowym aby w kanalach do wentylacji nie skraplala sie woda bo poprostu lezaly na welnie mam nadzieje ze bedzie lepiej, z gminy zamontowali solary(jakis tydzien temu) hewalex 3 panele zbiornik 300L dzisiaj jakas ladna pogoda wiec mozna sprawdzic dzialanie na solarach okkolo 68 na dole 64 a woda 60 stopni , troche musze rury podocieplac bo w kotlowni zostalili prawie wszytko nieocieplone ;/ i jeszcze gazu poszlo od 02.01.2015 do 26.10.2015 749m3 ciepla woda + ogrzewanie , a plany okna wyregulowac bo po roku srednio chodza...., a drewnem 4 razy palone ja cos hehe Siema, jak tam ostanie pomiary zużytego gazu w te nasze mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalipuna 27.01.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Witam, Czy ktoś z Was ma zainstalowaną pompę ciepła powietrze- woda? Poszukuję polecanych instalatorów z doświadczeniem ( z tym jest problem ). Interesuje mnie pompa Panasonic lub Atlantic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 28.01.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Możecie polecić jakąś firmę od wentylacji z okolic zamościa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacas100 29.01.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam Szukam dobrego serwisant do pieca immergas z okolic Lublina. Macie może jakieś namiary?Pozdrawiam jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.02.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam, mam próbę czy moglibyście polecić mi dobrego malarza? Fachowiec, którego teraz mam nie daje sobie rady i zamiast mieć sufit w kolorze białym to wychodzi biały w pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 10.02.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam, mam próbę czy moglibyście polecić mi dobrego malarza? Fachowiec, którego teraz mam nie daje sobie rady i zamiast mieć sufit w kolorze białym to wychodzi biały w pasy Nie potraktuj tego absolutnie jako złośliwość, ale nie lepiej byłoby Ci samemu pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.02.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Oczywiście, ze tak ale nie ma mnie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 10.02.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts