Tomaszs131 11.02.2016 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A gdzie się budujesz? Pod Łęczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 11.02.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 16.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ostatnie mrozy nie wiem tak drobiazgowo nie sprawdzam os października 2014 do października 2015 poszło dokładnie 1140m3 =12781Kwh tak babka podała w infolinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 18.02.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 rozglądam się obecnie za materiałami budowlanymi, budowa pod Lublinem/Łęczną, czy ktoś z Was zamawiał w ostatnim czasie z jakiejś dobrej hurtowni i może ją polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 19.02.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Firma Syke ul.Krochmalna najtaniej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 19.02.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Firma Syke ul.Krochmalna najtaniej polecam ceny dobre ale... przejechałem się u nich na jakości materiałów np zamawiałem bloczki fundamentowe b20 a dostałem b15 lub nawet b10 - majster kazał mi je odesłać. Sprawdzaj jakość przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 21.02.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Syke. Potwierdzam, trzeba przy zakupie czegokolwiek dosłownie dopytać się o wszystko.Chciałem u nich zakupić styropian pod wylewki "podłogowy" i cena faktycznie na pierwszy rzut była bardzo przystępna.Czar prysł jak okazało się że to eps 60 a nie 100 i na dodatek firmy no name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 21.02.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 czyli niby tanio, ale nie każdy jest zadowolony,ja osobiście też słyszałem o tej hurtowni Syke, ale wiele również jest złych opinii - ponoć kręcą ludzi na transporcie, niby ceny fajne, a później doliczają drugie tyle za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.02.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Spawos zadowolony jestes z GWC? Kiedy je zrobiles? Montazysta ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 28.02.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam.Czy ktoś z Was ma lub zamierza mieć kuchnię ze Studia mebli kuchennych Laura w Lublinie?Chciałbym znać opinie i jeżeli ktoś posiada taką może podzieliłby się informacją o cenie i fotkami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel85 02.03.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Ja mam dachówkę betonową Brassa, cisar, antracyt, celtycka. Za kilka dni będzie kładziona - wtedy coś powiem więcej. Mi się bardzo podoba. Uważam, że to dobry kompromis pomiędzy ceramiką a blachą. Więźba właśnie przyjechała z green star - uścimów, współpraca ok, na czas, cena też w miarę ok. Żałuję, że nie zamówiłam wcześniej, nie wiedziałam. teraz mam drzewo świeżo wycięte, no, ale.... będzie schło na dachu Na dachówkę miałam oferty z kilku firm, nie wybrałam najtańszej, chociaż teraz chyba bym tak zrobiła. Czy udało Wam się już położyć tę dachówkę? Jak się prezentuje? Czy mieliście jakieś problemy po drodze? Czy byłaby szansa,żeby zobaczyć jak prezentuje się u Was na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 02.03.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam.Poszukuję sprawdzonej ekipy do ułożenia paneli i płytek podłogowych oraz specjalistów od układania bruku i wykonania tarasu. Jeśli ktoś ma kontakt do sprawdzonychekip to bardzo proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magkow 06.03.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Witam,Znacie może dobrych i znających się na robocie montażystów pomp ciepła z ok białej podlaskiej ewentualnie z lubelskiego których możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 07.03.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam, Znacie może dobrych i znających się na robocie montażystów pomp ciepła z ok białej podlaskiej ewentualnie z lubelskiego których możecie polecić? Robilem zabudowe poddasza u inwestora gdzie pompe ciepla montowala firma p.Skurskiego z Bialej Podl. Pompa dzialala az milo.. Inwestor rowniez byl zadowolony wiec chyba mozna ich polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 10.03.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Jaki rodzaj pokrycia dachowe macie u siebie na domach? Zastanawialiśmy się nad blachą albo dachówką ceramiczna z przewagą dachówki ceramicznej, ale po wizycie w dwóch hurtowniach doradzali jeszcze dachówkę betonową. Ktoś ma może taki rodzaj pokrycie i chciałby się podzielić opinią? Gdzie zamawialiście więźbę i pokrycie dachowe? Ja mam Brass Tegalit. Płaska betonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 11.03.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witam. Czy ktoś z Was ma lub zamierza mieć kuchnię ze Studia mebli kuchennych Laura w Lublinie? Chciałbym znać opinie i jeżeli ktoś posiada taką może podzieliłby się informacją o cenie i fotkami. Pozdrawiam. Jak chcesz dam Ci namiar bardzo dobrego i dokładnego stolarza od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 15.03.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witajcie po zimowej przerwie, poszukuje ekipi do wykonania pokrycia dachowego z blachy, Macie kogoś z polecenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilma 28.03.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witajcie po zimowej przerwie, poszukuje ekipi do wykonania pokrycia dachowego z blachy, Macie kogoś z polecenia ??? Jacek Smoliński z Nasutowa. Bardzo dobry dekarz. Robił u mnie cały dach, podbitkę, parapety. Poleciłem go dwóm znajomym i też zadowoleni. Numer na pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 29.03.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Szukam fachowców do mixokreta z okolic Białej Podlaskiej. Polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 30.03.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Szukam fachowców do mixokreta z okolic Białej Podlaskiej. Polecicie kogoś? Mam namiar na posadzkarzy podobno dobrzy fachowcy, sam nie korzystałem jeszcze z ich usług bo na posadzki jeszcze nie pora, ale na pewno będą u mnie robić a opinie o nich słyszałem dobre i w okolicy dużo robili. Firma to Darmer z ok. Międzyrzeca Podlaskiego. Tak przy okazji hydraulika może byście kogoś polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts