Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Syke. Potwierdzam, trzeba przy zakupie czegokolwiek dosłownie dopytać się o wszystko.

Chciałem u nich zakupić styropian pod wylewki "podłogowy" i cena faktycznie na pierwszy rzut była bardzo przystępna.

Czar prysł jak okazało się że to eps 60 a nie 100 i na dodatek firmy no name.

Ja mam dachówkę betonową Brassa, cisar, antracyt, celtycka. Za kilka dni będzie kładziona - wtedy coś powiem więcej. Mi się bardzo podoba. Uważam, że to dobry kompromis pomiędzy ceramiką a blachą.

Więźba właśnie przyjechała z green star - uścimów, współpraca ok, na czas, cena też w miarę ok. Żałuję, że nie zamówiłam wcześniej, nie wiedziałam. teraz mam drzewo świeżo wycięte, no, ale.... będzie schło na dachu :(

Na dachówkę miałam oferty z kilku firm, nie wybrałam najtańszej, chociaż teraz chyba bym tak zrobiła.

Czy udało Wam się już położyć tę dachówkę? Jak się prezentuje? Czy mieliście jakieś problemy po drodze? Czy byłaby szansa,żeby zobaczyć jak prezentuje się u Was na dachu?

Witam,

Znacie może dobrych i znających się na robocie montażystów pomp ciepła z ok białej podlaskiej ewentualnie z lubelskiego których możecie polecić?

Robilem zabudowe poddasza u inwestora gdzie pompe ciepla montowala firma p.Skurskiego z Bialej Podl.

Pompa dzialala az milo.. Inwestor rowniez byl zadowolony wiec chyba mozna ich polecic :)

Jaki rodzaj pokrycia dachowe macie u siebie na domach? Zastanawialiśmy się nad blachą albo dachówką ceramiczna z przewagą dachówki ceramicznej, ale po wizycie w dwóch hurtowniach doradzali jeszcze dachówkę betonową.

Ktoś ma może taki rodzaj pokrycie i chciałby się podzielić opinią?

Gdzie zamawialiście więźbę i pokrycie dachowe?

Ja mam Brass Tegalit.

Płaska betonowa.

• 2 weeks później...
Szukam fachowców do mixokreta z okolic Białej Podlaskiej. Polecicie kogoś?

Mam namiar na posadzkarzy podobno dobrzy fachowcy, sam nie korzystałem jeszcze z ich usług bo na posadzki jeszcze nie pora, ale na pewno będą u mnie robić a opinie o nich słyszałem dobre i w okolicy dużo robili. Firma to Darmer z ok. Międzyrzeca Podlaskiego.

Tak przy okazji hydraulika może byście kogoś polecili?