yaco181 01.04.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Tak przy okazji hydraulika może byście kogoś polecili? Na jutro jestem umowiony z hydraulikiem. To bedzie pierwsza jego wizyta u mnie wiec jeszcze sie nie wypowiem. Mam go jednak z polecenia bo robil u moich znaomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 03.04.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Po dzisiejszym kopaniu fundamentów i wcześniejszym wyrównaniu terenu mogę polecić super koparkowego,(nr tel. wyślę na priv osobom zainteresowanym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksym84 24.04.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam wszystkich poszukuje projektanta który poprowadzi mi cala dokumentacja związaną z budowa począwszy od projekt i adaptacji jego po załatwianie wszystkiego w urzędach. Jestem spod Lublina. pozdrawiam i proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubamilion 24.04.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Przymierzamy się do rozpoczęcia budowy i poszukuję sprawdzonej ekipy to wykonania pierwszego etapu - fundamenty ściany i strop. Będę wdzięczny za wszystkie informacje. W planach mam też instalacje wentylacji mechanicznej z rekuperacją , czy firmy wykonujące instalacje przygotowują też projekt, czy kupując projekt domu dopłacaliście za projekt rekuperacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.04.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Przymierzamy się do rozpoczęcia budowy i poszukuję sprawdzonej ekipy to wykonania pierwszego etapu - fundamenty ściany i strop. Będę wdzięczny za wszystkie informacje. W planach mam też instalacje wentylacji mechanicznej z rekuperacją , czy firmy wykonujące instalacje przygotowują też projekt, czy kupując projekt domu dopłacaliście za projekt rekuperacji ? Szkoda pieniędzy na projekt WM. Wykonawca wykonuje projekt w oparciu o Wasze sugestie. Jeśli szukacie wykonawcy WM to mogę podesłać Wam na priv. mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubamilion 25.04.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jeżeli jesteś zadowolony z jego usług to bardzo chętnie. Zastanawiałem się , czy właśnie rozmieszczenie punktów nie jest narzucone przez umiejscowienie rekuperatora i długości przewodów, ale jeżeli jest to do uzgodnienia z wykonawcą to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksym84 10.05.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witam Mam taka nietypowa prośbę. Jesteśmy rodzicami rocznego Marcelka który jest bardzo chory http://www.sercedziecka.org.pl/podopieczni/potrzebuja-pomocy/2185-kubit-marcel.html i chcemy wybudować dom aby nasz syn miał jak najlepsze warunki do życia i rozwoju. I w związku z tym mam prośbę czy ktoś mam jakiś znajomych projektantów kierowników budowy itp co pomogą nam w naszej budowie. Posiadamy ograniczone możliwości finansowe. Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 26.05.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam,Mam do odsprzedania gruz ceglano-betonowy kruszony (3-5cm), pozostał z utwardzenia drogi dojazdowej, około 20-25t (prawie cała wywrotka), załadunek i transport we własnym zakresie z Turki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 14.06.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Poszukuję sprawdzonego hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastaszek 24.06.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Poszukuję sprawdzonego hydraulika. Wyslalam wiadomosc prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 25.06.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Witam,poszukuję specjalisty od drenaży, odwodnienia terenu z białej podlaskiej lub okolic bliższych i dalszych. Możecie kogoś polecić co się zna i wykonuje tego typu roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 27.06.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witam. Poszukuję solidnej, sprawdzonej ekipy do tynków zewnętrznych i detali w elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 29.06.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Cytat Napisał margolcia2908 Poszukuję sprawdzonego hydraulika. Wyslalam wiadomosc prywatna Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni6 30.06.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Poszukuję ekipy do elewacji. Polećcie kogoś normalnego, bo już nie daję rady z pseudo fachowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 05.07.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Witam. Poszukuję solidnej, sprawdzonej ekipy do tynków zewnętrznych i detali w elewacji. Sprecyzuję: do tynków cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 10.07.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Poszukuję ekipy do elewacji. Polećcie kogoś normalnego, bo już nie daję rady z pseudo fachowcami. Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 13.07.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Poszło na priva Też poproszę, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 14.07.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Też poproszę, jeśli można. Można poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 16.07.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Orientuje się ktoś gdzie w białej albo okolicach można wypożyczyć skoczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 16.07.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Orientuje się ktoś gdzie w białej albo okolicach można wypożyczyć skoczka? Powinni miec na ul.Podmiejskiej w Bialej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts